Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 ile domuza çarpma hasarı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

flutist

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/IMG]
Bu hasarı 156 sağlamlığı adı altında paylaşmak istiyorum domuz öldü kalan hasar bu kadar. Domuzu kaldırmaya kepçe çağırıldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

taackr

You are not allowed to view links. Register or Login[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/IMG]
Bu hasarı 156 sağlamlığı adı altında paylaşmak istiyorum domuz öldü kalan hasar bu kadar. Domuzu kaldırmaya kepçe çağırıldı.

maşallah hayvancagiz keske olmeseymis ama

23117RA68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AR32104

flutist

Evet ben de üzgünüm direksiyonu kırdım kaydım VDC devreye girdi frenledim ancak domuz hızla arabaya koştu daha fazlası bariyerlere çarpmam olacaktı elimden geleni yaptım

Sercan Keklik

Geçmiş olsun. Tamponu kazıtın bu sefer boya dökülmeleride min. seviyeye iner.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

flutist

You are not allowed to view links. Register or LoginGeçmiş olsun. Tamponu kazıtın bu sefer boya dökülmeleride min. seviyeye iner.
Tamamdır Aydın'da bu işi iyi yapanları araştıracağım tavan, bagaj ve ön kaporta da boya istiyor güneş yanıkları mevcut.

taackr

You are not allowed to view links. Register or LoginEvet ben de üzgünüm direksiyonu kırdım kaydım VDC devreye girdi frenledim ancak domuz hızla arabaya koştu daha fazlası bariyerlere çarpmam olacaktı elimden geleni yaptım

eceli gelmiş demekki abi çok geçmiş olsun

AR32104

flutist

You are not allowed to view links. Register or Logineceli gelmiş demekki abi çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim

murat

Geçmiş olsun. 2 yıl önce ben de karşılaştım araba kadar bir domuz ile... Lastiklerimin yeni olması ve Giuilietta kıvraklığıyla sağ tarafı sürterek kurtardım. kıllarından kaynaklanan çizikler resmen verniği aldı, inanılmaz. Başka da bişey olmadı ama bende sersemleyen hayvancığa arkadan gelen Corolla göbekten patlatmıştı ve ön taraf darmadağın olmuştu. Çok acayip bir andı ama, gece gece yolun ortasında karşına bunun çıkması  :asagi-ok:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

radar54

You are not allowed to view links. Register or LoginTamamdır Aydın'da bu işi iyi yapanları araştıracağım tavan, bagaj ve ön kaporta da boya istiyor güneş yanıkları mevcut.

Geçmiş olsun, Adadan mı dönüyordunuz? Güzelçamlıdan dönüşte Ağaçlı yolunu kullanma gafletinde bulunmuştum geçen yaz. Hanımın fiesta ile sürüye denk gelmiştik. Durup karşıya geçmelerini beklemiştim.  :o 
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

flutist

You are not allowed to view links. Register or LoginGeçmiş olsun, Adadan mı dönüyordunuz? Güzelçamlıdan dönüşte Ağaçlı yolunu kullanma gafletinde bulunmuştum geçen yaz. Hanımın fiesta ile sürüye denk gelmiştik. Durup karşıya geçmelerini beklemiştim.  :o 
Kuşadasından Sökeye giderken köprü bittikten sonra hemen karşıma çıktı sola doğru kırdım frenledin reflex olarak lakin arabaya doğru koşup kafa attındaha kaçacak yerim kalmamıştı maalesef ve yerler ıslaktı yağmur atıştırıyordu.

Tolga033

flutist

You are not allowed to view links. Register or LoginGeçmiş olsun.
Teşekkürler