Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

depeche101

GQ ön tampon - Standard versiyon ön tampon

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

wolkanku

halojen far nedir ya :duvar:

diğer markalar laser matrix led vs. uçuşturuyor.

bizimki halojen ve bixenon sunuyor..bu ne arkadaş?

standart ön tamponu ben beğendim, QV hatları güzel korunmuş bu tamponda..ama şu far işi çok kötü çok...
en azından h7 mercekli yap giu'deki gibi, xenon kitle vs. çözülsün şu iş.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ArinFırat

başlıktaki "159 a veda" ibaresini görünce, birden aklıma bu video geldi,,159 un 2005 yılına ait üretim videosu..sayfanın en altındaki video.
You are not allowed to view links. Register or Login

leonheart

Bu arabanın cidden Türkiye' ye gelmeme ihtimali var mı?
159 JTDM Distinctive

admin

Lancia, Alfa Romeo ve Jeep Marka Direktörü Türker Gürtekin "Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio'yu gelecek senenin 2. çeyreğinde ülkemizde satışa sunmayı hedefliyoruz" diyorsa, normal versiyonlar da mutlaka sunulacaktır. Önemli olan mesele nasıl ve ne şekilde sunulduğu. Umarız bir saçmalık yapmazlar.

Çünkü Birmot harici Lancia-Alfa Romeo-Jeep bayileri dört gözle hareket olmasını bekliyorlar. Şu ana kadar hep veren tarafta oldular ve artık canlıları çok fazla sıkılmaya başladı.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

muğlalı

Furkan beyle geçen aylarda konuştuğumda 1.4 ma için pazarlık sürecinin devam ettiğini söylemişti. 1.4 ün de aslında bu kadar sürüncemede olmasının tek nedeni heralde arkadan itişe uyarlanma süreci çünkü giulia daki tüm motorlar yeniden arkadan itişe göre dizayn edilmiş motorlar 1.4 gelmese dahi 2.0 için rekabetçi fiyatla getirmeyi düşünüyoruz dedi.

ar.159

halojen far nedir ya :duvar:

diğer markalar laser matrix led vs. uçuşturuyor.

bizimki halojen ve bixenon sunuyor..bu ne arkadaş?

standart ön tamponu ben beğendim, QV hatları güzel korunmuş bu tamponda..ama şu far işi çok kötü çok...
en azından h7 mercekli yap giu'deki gibi, xenon kitle vs. çözülsün şu iş.
Avrupa kafası satış politikası bence yadırganacak birşey yok
Rakipleri belli merco c ve BMW 3
Her iki modelinde bence en can alıcı yerleri farları iken (alfada o kadar önemli bir detay değil mesela ama Angel olmayan 3 led olmayan c bence bes para etmez) onlar bile halojen kullaniyorlen Alfanın kullanması gayet normal
Ayrıca standart tamponu qv den daha cok sevdim açıkcası

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Bende hala xenon kullanmasına kızıyorum. Hadi 3 serisi çıkalı baya oldu o yüzden  bi-xenon var ama c serisi ile a4 artık led sunuyorken sende sun be arkadaş.
Yanlış hatırlamıyorsam ceo ilk açıklamalarında giulia'dan öyle teknolojik oyuncaklar beklemeyin gibi birşey söylemişti. Bununda tek açıklaması biz bunları yetiştiremiyoruz, yeteri kadar vakit ayıramadık bu arabaya ama biz alfayız teknolojiden çok sürüş karakteri ve tasarım sunarız diyerek geçiştiriyoruz demek oluyor.

Şahsen ben giulia almayı çok isterdim ama tanıtımı yapılmış olmasına rağmen o kadar çok belirsizliklerin olması, tanıtımın üzerinden 6 ay geçmesine rağmen ne çıkış tarihi, ne de motor-şanzuman seçeneklerinin belli olmaması beni bu sevdadan vazgeçirdi.

Lbe

Bende hala xenon kullanmasına kızıyorum. Hadi 3 serisi çıkalı baya oldu o yüzden  bi-xenon var ama c serisi ile a4 artık led sunuyorken sende sun be arkadaş.
Yanlış hatırlamıyorsam ceo ilk açıklamalarında giulia'dan öyle teknolojik oyuncaklar beklemeyin gibi birşey söylemişti. Bununda tek açıklaması biz bunları yetiştiremiyoruz, yeteri kadar vakit ayıramadık bu arabaya ama biz alfayız teknolojiden çok sürüş karakteri ve tasarım sunarız diyerek geçiştiriyoruz demek oluyor.

Şahsen ben giulia almayı çok isterdim ama tanıtımı yapılmış olmasına rağmen o kadar çok belirsizliklerin olması, tanıtımın üzerinden 6 ay geçmesine rağmen ne çıkış tarihi, ne de motor-şanzuman seçeneklerinin belli olmaması beni bu sevdadan vazgeçirdi.

Abi 3 seriside makyajla lede geçti :D

ozoozo

Abi 3 seriside makyajla lede geçti :D

Bu araçtan kaç tane var , bilginiz var mı ? Teşekkürler.

hi_cazz

Kaçırmışım bak oda led olmuş

driftking11

Konuyu farlardan dagıtayım :)
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

ar.159

Led oldu da standart olmadı ya opsiyon listesinden 5000 tüketiciden birinin alabileceği rakamlara yer alıyor
Sonuçta ikisinde de halojen secenegi baz da var

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

muğlalı

Led oldu da standart olmadı ya opsiyon listesinden 5000 tüketiciden birinin alabileceği rakamlara yer alıyor
Sonuçta ikisinde de halojen secenegi baz da var

Makyajli 3 de standart oldu abi tr paketi de dahil olmak üzere sen lazer ile karıştırın heralde pahali olan o.

shadycome

Detroit otomobil fuarında giulia yok mu acaba.

Ugur55

Homurtusu müthiş ama jantlarını yakıştıramadım. Birde biz showroomlarda görseydik canlı canlı.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

milano 75

bunlar arabayı satışa çıkarana kadar yüzü eskiyecek  :asagi-ok:
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

E.Ç.M. (MiTongin)

Homurtusu müthiş ama jantlarını yakıştıramadım. Birde biz showroomlarda görseydik canlı canlı.
2.53 the ruhumu teslim ettim  :S
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Gouki

rain man

Abi kesin mi bu?

2.0 en düşük oluyor söylenildiği gibi. Yani 7 yaşından önce binmek bu şartlarda biraz hayal. Şaka maka 2023'ü ciddi bir hevesle bekleyeceğimi düşünmemiştim :D
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

E.Ç.M. (MiTongin)

q2 q4 gibi ibareler kalkmis sanirim. Audi ile q  kavgalarinda audi mi kazandi :)
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

milano 75

anlaşmışlar audi ile,admin bahsetmişti bi konuda
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

esatkaracan

Türkiyede satışa çıkınca ilk alıcak şanslı kim olacak acaba?

ihsany

Şaka maka 2023'ü ciddi bir hevesle bekleyeceğimi düşünmemiştim :D

:))  :))
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano