Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login
Hello

Bu mu yani kardeşim? Eğer bu ise, Maserati platformundan hakkını fazlasıyla almış gibi görünüyor.
Ayrıca arka camın sonuna baktığımda ben de gizli kapı kolu görüyorum.

Doğa Tosun

beklentimizin çok olduğunu düşünüyorum ben de. Hatta bu yüksek beklentimizi de umduğumuz 2006-2008 civarı orta sınıf fiyatlarıyla aynı oranda olmasının üstüne yıkıyoruz. Bu araba ya fiat izleri ve şaşırtmayan motorlar ile gelip İnsignia parasına satılacak, yada Masserati izleriyle ve sürpiz motorlarla gelip 320d parasına satılacak. Bence Alfa için mantıklı olan 159'da olduğu gibi en iyi rakipleriyle birçok konuda baş edip onlardan ucuz ve çekici tasarıma sahip olması. En azından Türkiye'de beklediğimizden fazla premium bir Giulia gelirse, ve fiyatı BMW-Audi-Merc ayarında olursa, Alfa için iyi bir gelecek ışığına sahip olamaz (Türkiye'de). Bizimkiler "o parayı vereceksem ya Borusan'a giderim, ya Mengerler'e, yada Doğuş'a" diyecek. Anca bizim gibiler ve arabayı gerçekten beğenenler alır. O da şimdiki Giu satışları gibi olur, Almanlar ile başa çıkamaz.

Ama bana sorarsanız, sonraki modeller ve yıllar sonraki imajımız açısından ne kadar premium, o kadar iyi olur.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Murad

''O parayı vereceksem, ya Borusan'a, ya Mengerler'e kısmını anlarım ama ''yada doğuşa'' kısmı bence tam öyle değil. Alfa'nın insanların gözünde marka algısının Audi'nin altında olduğunu ben kabul etmem. Audi tamamen bir pazarlama başarısıdır. Alfa İyi bir distribütörle Türkiye'de çok iyi yerlere gelebilir, üstelik fiyattan bağımsız. Ki ben yeni bir distribütörün şart olduğu görüşündeyim.

mrbkmz

Alfa Romeo premium marka ise iç malzeme kalitesini bir zahmet düzeltsin. Giulietta premium kompakt olarak geçiyor bence iç malzeme olarak bir premium değil. Yol tutuşu Bmw 1 serisinde de var.Giulietta tasarım olarak en iyi kompakt,motor olarak en iyilerinden,süspansiyon sistemlerine zaten laf yok.Giulia da eminim tasarım olarak güzel olacaktır,zaten platformu da iyi maserati ghibli.Geriye kaldı Giuliettada olmayan iç malzeme kalitesi.(Şahsi fikrim 159 iç malzeme olarak giuliettadan kat be kat kaliteli.) Umarım kaliteli iç malzeme ile Giulia beklentileri karşılar. Saygılar.
2006 159 1.9 JTDm
2004 156 1.6 TS

ar.159

Hello

WAOUVAYYYYYY 8)
çok farklı be :yukari-ok:
benzemiyor mu? özellikle resmin altındaki görsele

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Sportivo

Hello

Bu açıdan ben beğendim , işte tam bir spor sedan tasarımı, hafif daha kaslı 156-GT karışımı bir tasarım var.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Doğa Tosun

''yada doğuşa'' kısmı bence tam öyle değil. Alfa'nın insanların gözünde marka algısının Audi'nin altında olduğunu ben kabul etmem. Audi tamamen bir pazarlama başarısıdır.

ben buna hiç katılmıyorum. Audi marka algısı konusunda BMW ve Mercedes ile yarışıyorken.. Yıllardır tüm sınıflarda seri seri model gamı sunuyorken, bu kadar motor seçeneğine sahipken, her modeli sınıfında neredeyse her disiplinde başarılıyken... Alfa'nın ÇOK, Gerçekten ÇOK uğraşıp bu uğraşını yıllarca sürdürmesi halinde ancak audi'nin marka algısına erişebilme ihtimali olacağına inanıyorum.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

The Schuey

Umarım agresif bakışlar geri döner. 159'un en sevdiğim noktalarından biri de buydu.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

francobaresi

''yada doğuşa'' kısmı bence tam öyle değil. Alfa'nın insanların gözünde marka algısının Audi'nin altında olduğunu ben kabul etmem. Audi tamamen bir pazarlama başarısıdır.

ben buna hiç katılmıyorum. Audi marka algısı konusunda BMW ve Mercedes ile yarışıyorken.. Yıllardır tüm sınıflarda seri seri model gamı sunuyorken, bu kadar motor seçeneğine sahipken, her modeli sınıfında neredeyse her disiplinde başarılıyken... Alfa'nın ÇOK, Gerçekten ÇOK uğraşıp bu uğraşını yıllarca sürdürmesi halinde ancak audi'nin marka algısına erişebilme ihtimali olacağına inanıyorum.
kesinlikle katiliyorum.

Cuore sportivo

agucba

Her hali ile BAŞARISIZ bir FAKE. Photoshop.
Tanıtımı daha 24 Haziran'da yapılacak olan bir otomobil, bu kadar kamuflajsız, bu kadar boş dolaşamaz.

///////////////

alperen08

Her hali ile BAŞARISIZ bir FAKE. Photoshop.
Tanıtımı daha 24 Haziran'da yapılacak olan bir otomobil, bu kadar kamuflajsız, bu kadar boş dolaşamaz.

Katılıyorum, şurda izmitte ford bile araçlarının yol testlerini yaparken sarıp sarmalıyor bi kere denk geldim :D

ar.159

Bence mümkün çünkü foto gece çekimi karanlık ve Issız bir yerde adeta Issız bir yerde ussuz denize girmek gibi ağırlıklarından kurtulmuş olabilir :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

depeche101

Fotoşop arkadaşlar , İtalyan forumunda konusunda konuşuldu yaklaşık 1 ay kadar önce.

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

Murad

1 Ay geriden takip ediyoruz olayları. İtalya'ya mı yerleşsek ki :)

The Schuey

1 Ay geriden takip ediyoruz olayları. İtalya'ya mı yerleşsek ki :)
Hazır gitmişken Maranello'ya yerleşelim.

Tolga033

Hiç bir markanın yeni bir otomobili çıkacakken bu kadar sahte vs. fotosu çıkmamıştır galiba.  :D En son hepsinden  bir parça alıp ortaya karışık bir şey çıkmasın.  :D
Şaka bir yana ,ben 159 gibi mükemmel bir şey olacağını umuyorum.  8) :kahve:

depeche101

Ghibli kasalı test araçlarından birinin iç görüntüsü deniyor.

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

max-ime

Umarim yillardir bekledigimiz konsol bu degildir!

depeche101

fevkalbeser12

Yok ya bu değildir. Bu konsol bildiğin daciadan araklama:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

muğlalı

sağ gösterip sol vurma bunlar bu kadar kötü çıkarmazlar rezalet resimlerdeki iç mekan.

Gouki

İnsan bi vites körüğü koyar yeter artık italyanlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

max-ime

Buna benzer olabilirde, Ghibli'ye cok benziyor.

hi_cazz

İnsan bi vites körüğü koyar yeter artık italyanlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Açalım bir Alman forumu keyfimize bakalım başganım

ar.159

Etmeyin ya derme catma deneme olduğu belli konsolun yakından uzaktan bunla alakası olmaz bence

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!