Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

Peki ben sustum. Verecek cevabım kalmadı. E segmenti premium bir araç ile d segmenti premium bir araç karşılaştırmasında d segmentin fiyatının 30bin fazla oluşunu eleştirmek yerine param olsa üçe beşe bakmam alırım dediğiniz için Alfa Türkiye az bile yazmış rakamı demek gerekiyor benim açımdan.

373bin verip güle güle kullanın. Hayırlı olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Abi hadi sen Alfista olarak farklı düşünüyorsun. Kimse de kullanıcının bu düşüncesini yadırgamaz. Özel olma isteği olması çok doğal.

Fakat satış müdürünün bizim satış rakamlarıyla ilgili bir kaygımız ve satış hedefimiz yok demesi karşısında insan ne diyeceğini şaşıyor.

Alfa Romeo Giulia'yı yaparken de bu şekilde düşünüyorsa hala ayakta durması büyük başarı. Ama ben bu şekilde düşüneceklerine imkan vermiyorum.

Bu aracın argesi, üretim öncesi masrafları, vs... bir sürü şey var. Para kazanmak en ön planda olmazsa maalesef olmaz.

Fiyat konusuna gelirsek bırakın rakipleriyle aynı fiyatta olmasını, daha düşük fiyatlara satmaları gerekir. Çünkü kim ne derse desin Alfa Romeo prestij, güvenilirlik ve devamlılık anlamında dünya çapında BMW, Mercedes ve Audi'nin çok gerisinde. Onlara yaklaşmanın altın kuralı ise aynı kaliteyi daha uyguna sunmaktır. Testlerde, incelemelerde 1. Gelmesi, övülmesi falan birçok kişi için birşey ifade etmiyor.

Giulia Alfa için bence dönüm noktasıydı ama maalesef fiyatlandırma ile bu dönüm noktası başarısız geçilecek. Giulia Alfa'nın kar etmesinden çok geçmişini geri kazanma şansı olmalı.

Bunları söylerken sadece TR için değil dünya geneli için söylüyorum. TR için durum çok daha vahim zaten.

Walla Halitim satış müdürüne boşuna kızmışsın
adam demek ki realist önündeki tabloyu görüyor, elindeki fiyat listesini, ötv oranlarını,olmayan motor seçeneğini rakip markaların motor seçeneklerini ve fiyatlandırmalarını görüyor bunlar karşısında neyin hedefini koysun neyin kaygısını gütsün
bizim hedefimiz 3-5 futbolcu popçu kafalamak genel müdürlerimize vermek birde birde dayanamayıp tarlayı takkayı satacak alfisti bulursak değme keyfimize mi desin..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

shadycome

çok iyimser gördüm :)
alfa romeo'nun türkiye 2016 toplam satışı ( tüm modeller ) , 634 :)
sadece giulia 1000 adet satması imkansız :) yıl bile belirtmedim, yani makyaj/kasa değişimi vs. 4-5 sene desek, 4 yılda bile 1000 adet giulia İMKANSIZ.

Aşırı derece de Alfa Romeo sevgisi var sizde. Zaman zaman aşırı sevgi öfkeye dönüşüyor doğal olarak

wolkanku

Aşırı derece de Alfa Romeo sevgisi var sizde. Zaman zaman aşırı sevgi öfkeye dönüşüyor doğal olarak

seviyorum ama fanatiği değilim. realist yaklaşıyorum.  :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Alfadanadam

Baştan beri aynı şeyi söylüyorum.

Giulia Q özeldir her türlü fiyat konabilir. Satmak için yapmadık, sükse için yatık deseler bile olur, Amenna.

Ama en ucuz versiyonu bile rakip (ki aslında rakip olmak için aynı prestij-kalite algısında olmak gerekir) markalardan pahalı iken bunda savunulacak birşey göremiyorum.
Sevmek başka birşey, parasını tıkır tıkır sayıp almak farklı.

Bugün hediye edecek olsalar Giulia Veloce isterim, ama para verip alacaksam verdiğim paranın karşılığına bakarım. Bu kadar net.

Ciddi ciddi almayı düşünenlerdendim. Eşim bile soruyordu hala gelmedi mi diye. Hala bilgisayarımda ve bilumum yerlerde wallpaper'ım Giulia'dır.

Ama sedan yeni bir araba almak istiyorsam sıfırına o kadar parayı kıyamadığımdan 1-2 yaşında C yada E Class Mercedes alacağım kısmetse.

Makul paralara olsaydı Giulia'nın sıfırına o parayı verirdim ama kıyardım yani paraya Türkçesi.

Gerçek Alfista/Çakma Alfista göstergesi ise yazdıklarım evet ben çakma alfistaymışım meğer :)

LUCI0

Ben de wallpaperında Giulia olan bir Alfisti olarak fiyatlandırmanın abartılı olduğunu düşünüyorum.Kesinlikle çok güzel ve özel bir araç.Ancak bilimsel olarak Giulia bir D segmenti sedan:) Bizler için o bir araçtan fazlası, bir Alfa olabilir.Hatta baz versiyon bile belki birçoğumuzun gözünde 1 Milyon eder..Ancak iş fiyatlandırmaya gelince maalesef belirli kriterlere bağlı kalmak gerekiyor. Segment, pazar, rekabet, donanım...vb. birçok kriterde maalesef duygusallık para etmiyor...QV yi bir kenara koyabiliriz fiyat olarak.Ancak diğer versiyonların fiyatının, aynı donanım ve motor hacminde rakipleriyle benzer olması gerekiyor.Denildiği kadar fark varsa bence bu çok çok fazla...Alfa rekabette üst-premium segmentlere odaklanacağının sinyalini çok önceden vermişti.Ancak mevcut fiyatlandırma maalesef bunun da çok ötesine geçmiş...

Netice olarak Giulia, bu fiyatlarla sahip olamayacağım ya da sahip olmak istemeyeceğim özel bir araç bana göre...

Jakomo

Asıl olay da bu yaaaa: Satış kaygımız yok !!! Demek ki siz Giulia' yı ciddi anlamda asla yeni hedef ürününüz olarak görmediniz, pardon...  Avrupa' da Giulia estiriyor, Amerika' da Giulia satışları hızlı !! Eski üyelerimizden sevgili Gürsel 2 hafta önce Amerşkadaydı, test videoyu görödü ve ''Abi burda özellikle bilişimciler Giuliya 'ya yükleniyorlar, adamlar 80.000 USD' ye alıyorlar, adamların 9-10 aylık maaşları !!! Sonra da adam kalkıyor ve satış kaygımız yok diyor !!! E olamaz tabii ki o rakamlara o arabayı satamazsın !!!

Ciddi 1şey daha söyliğim mi: fazla uzak değil yakında Ferrari, Lambo, Maseratti ve diğer markalarda yapıldığı gibi Giulia da grey market olarak ithal edilecektir, talep oluşacak ve gelecek.... demedi demeyin 
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Sercan Keklik

Baştan beri aynı şeyi söylüyorum.

Giulia Q özeldir her türlü fiyat konabilir. Satmak için yapmadık, sükse için yatık deseler bile olur, Amenna.

Ama en ucuz versiyonu bile rakip (ki aslında rakip olmak için aynı prestij-kalite algısında olmak gerekir) markalardan pahalı iken bunda savunulacak birşey göremiyorum.
Sevmek başka birşey, parasını tıkır tıkır sayıp almak farklı.

Bugün hediye edecek olsalar Giulia Veloce isterim, ama para verip alacaksam verdiğim paranın karşılığına bakarım. Bu kadar net.

Ciddi ciddi almayı düşünenlerdendim. Eşim bile soruyordu hala gelmedi mi diye. Hala bilgisayarımda ve bilumum yerlerde wallpaper'ım Giulia'dır.

Ama sedan yeni bir araba almak istiyorsam sıfırına o kadar parayı kıyamadığımdan 1-2 yaşında C yada E Class Mercedes alacağım kısmetse.

Makul paralara olsaydı Giulia'nın sıfırına o parayı verirdim ama kıyardım yani paraya Türkçesi.

Gerçek Alfista/Çakma Alfista göstergesi ise yazdıklarım evet ben çakma alfistaymışım meğer :)

Abi gereksiz bi ego var yeni yönetimde.

4C için pazarlığa oturmuştuk hatırlarsan, komik bi rakam yüzünden arabayı bana değil, bayiye sattılar.

Giulia da da aynı olay mevcut. Yukarda You are not allowed to view links. Register or Login  ve You are not allowed to view links. Register or Login dediklerinde %99 doğru.

Giulia çok güzel bi araba ama gel gelelim bir 5 serisi değil. Ne Kadar kalite de yükselmiş olsa da bir alman teknolojisi ile kıyaslamamak lazım.

Araba bana göre kusursuz güzel ama o rakama çok zor. Ben Trilyonerde olsam, sabancıda olsam o paraya Veloce almam. QV alıcak olsam Vural Ak olmam lazım.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

martini_lancia

Esasında halef selef mevzusuna girip fiyat analizi yaparsak,Bmw grubunda 3-4  ve 5 serileri kıyas alıyoruz,diğer tarafta Alfa Romeo'nun bu üç segment ile bir şekilde mücadele edebilecek sadece 1 modeli bulunuyor.Şu an 164-166'nın muadili bir yeni nesil Alfa Romeo bulunmamakta.

Alfa Romeo bu çeşitliğe cevap verme  açısından dezavantajlı ancak prestij algısı İtalyan işinde sedan anlamında  takdir edersiniz uzun yıllardır Maserati ile başlıyor,Maserati prestij algısı olarak zaten Bmw'nin üstünde konumlanıyor. 

Zaten Giulia bu algıyı yıkmak ve İtalyan bir sedanda prestij&sportiflik algısını tekrar Alfa Romeo ile başlatmak için oluşturulmuş bir proje,felsefe idi.Ben direkt 3 serisinin rakibi diyemem yaratılış amacı açısından.

Bu anlamda fiyat olarak Qv modeli hariç;diğer baz modelleri ile Bmw ve Mercedes,Audi müşterisinin kafasını çeldirebilecek nicelikte olmalı idi.Her 10 kişiden 3 kişiyi eminim çeldirirdi.Bu da önyargıları kırma açısından güzel olurdu,üzüm üzüme baka baka kararır misali araç yönelimi sosyolojik bir temele dayanıyor.Diğer türlü araç ne kadar iyi olursa olsun mutant gibi kalıyor toplum göznde.

Piyasada her Audi,Bmw,Mercedes alan geçmişten Bmwci yada Mersocu değil;toplumun gizil yönlendirmesi ile algısal olarak bu markalara kayıyorlar,yoksa salt mekanik kaygılarla tabiki yönelmiyorlar bu markalara.İşte ülkemizdeki bu algıya ancak rekabetçi fiyat ile çomak sokabilirdi Alfa Romeo.

Çünkü geçmişten gelen sporcu yüreği ile ülkemizde çok satmayı hakeden bir marka Alfa Romeo ve maalesef bu marketing mevzusu kötü yönetiliyor.Bu bugünün mevzusu değil iş Zeytinoğlu'na kadar gider. 

2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

Doğa Tosun

Halefi 380 bin lira olan arabanın selefi 50 kağıt farklı olmak isteyen buyursun selefini alsın o kadar alfistaysa diyeceğim ama bu seferde "yakıt bakım masrafları" falan diye gider anca giulietta alırsınız sonra buralarda okuruz giu 159'dan daha iyi yol tutuyo, daha şöyle daha böyle diye komik komik postları. Günümüz alfistiliği işte. Ama tabi piyango hepimize çıkarsa hepimiz gider giulia alırız 3'e 5'e bakmayız. Ben 5'e bakarım gider 5 alırım daha ucuza çok daha iyi bir otomobile binerim arada kalan parayla GT falan alırım madem alfistayız hahahaha
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

sbk0655

Öyle bir param yok ama olsaydı bir arabaya bu paraları verirmiydim bilmiyorum.Ha ama yok bu para mevcut ve bu araçlardan birini al deseler BMW , Mercedes  umrumda olmaz giulia alıp geçerdim direk.Tabi ikinci el bir Qutraporte alternatifler arasında yoksa.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

agucba

Param olsam Giulia Q isterim, veya daha da ileri gideyim, Stelvio Q alırım.
Daha az param olsa Giulia Veloce veya muadili Stelvio isterim.
Şimdilik paramız yok, o yüzden ancak Giulietta alabildik.

agucba via tapatalk

///////////////

wolkanku

Param olsam Giulia Q isterim, veya daha da ileri gideyim, Stelvio Q alırım.
Daha az param olsa Giulia Veloce veya muadili Stelvio isterim.
Şimdilik paramız yok, o yüzden ancak Giulietta alabildik.

agucba via tapatalk

400.000 tl paran var
373 e veloce mi alırsın
340 530i m paket alırsın

33bin tl kenara ayırmamanın, mantığını çözemiyorum (2. Elde yaşayacağı değer kaybını konuşmadan 33 hemde!)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

balesanist

Araç satın almak için 400.000 ₺ bütçem olsa kesinlikle Giulia alırdım. Şu an 400.000 ₺ bütçem yok o yüzden bmw diyebilirim. Çünkü şu an eskaza elime sürpriz bir 400.000 ₺ geçerse alacağım arabanın 2. Elini, servisini vs. düşünürüm. Fakat bir gün bir otomobile 400.000 ₺ verebilecek duruma gelirsem o gün 33 ü 66 yı düşünmeyeceğim gün olur. O zaman da premium bir buzdolabıyla dolaşmak istemezdim.

Bu rakamlarda araç satın almayı planlayan iki tanıdığıma tavsiye ettim. Biri 240 diğeri 270 olsaydı alırdım, çok güzel arabaymış dedi.
Satış müdürüne de bir çift lafım var: satış derdi yoksa müdürü niye var?
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

agucba

400.000 tl paran var
373 e veloce mi alırsın
340 530i m paket alırsın

33bin tl kenara ayırmamanın, mantığını çözemiyorum (2. Elde yaşayacağı değer kaybını konuşmadan 33 hemde!)
Volkan, ben başka marka almam (daha doğrusu almak istemiyorum). Eğer almak isteseydim, Giulietta almaz, çok daha donanımlı başka bir "şeyi" alırdık daha ucuza. Ama Giulietta aldık. Çünkü başka bir "şeyi" almış olsaydık, eşim mutlu olmayacağımı biliyordu.
Eğer elimde bir araba için ayıracak 400.000 TL olsa, Alfa Romeo alırdım. Aradaki 33.000 TL'ye rağmen. Çünkü ben araba alırken satmak için almam, kullanmak için alırım. Borsa'da al sat yapan değil, alıp bekleyen kazanır derler.
Aradaki farka rağmen neden pahalısını alırlar anlamıyorum demen farklı. Ben de araba alıp onu türlü türlü aksesuarlar, performans parçaları vs. ile dolduranları anlamıyorum. Alırken 10 kuruşluk parçanın fiyatını arabanın fiyatına ekleyemezsin, tek tek satmaya kalksan aldığın fiyata satamazsın,  takarken sökerken verdiğin para cabası, arabaya vereceğin zarar cabası.

agucba via tapatalk

///////////////

wolkanku

O satış yeteneğinle değişir
40 a aldığım arabaya 7980 tl harcadım , 3 sene sonra 47ye sattım.
Ancak 33.000 tl daha sonra geri alamayacağın çok aşikar.
33.000 tl bir çocuğun yıllık okul masrafı, öyle bakmak lazım
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Sercan Keklik

Konu çıkmaza gidiyo :)

Forumda cebinde 380 bin TL olan bi adam bu arabayı almaz arkadaşlar. Alacak abilerle bizzat test yaptık. Hepsinin görüşü aynı. Boş post kasılıyo bence şu an. Arabanın ederi etmezi değil. Fiyat Gerçekten Yüksek değil ÇOK YÜKSEK.

280.000 - 300.000 Civarı her türlü konuşulur.

Araba beklentilerin çok üstünde bunada eywallahta, ben bu işten para kazanıp esnaflığını yapan biri olarak at gözlüğümü atıp konuşuyorum. Alfistalık vs geçin bu işleri. Banka hesabından 380.000 TL verip bu arabayı alan bi adam ztn Alfisti falan olamaz.

380.000 TL veren adam dediğiniz adam yetkili servisten çıkmayan, şöförü falan olan abilerimiz varya onlar. Volkan Işık gibi, Saffet Üçüncü vs.. gibi bir adamın garajında bulunmayan bir alfadan bahsediyoruz :)

Türkiyede 2 adet QV satıldı, Teki İranlı bir iş adamının (4 Ferrarisi var, Gerisini saymıyorum) 19 Yaşındaki Oğluna, Diğeride Vural AK.

QV ile Veloce arasında gerçekten inanılmaz bir etkileşim farkı da var görsel olarak. Zira O paralara alınabilecek bir ton SuperSpor Otomobil var. Vural AK Olup hepsinden keyfini almak amacı ile biniceksen alınır.

Veloce? Yahu ona o parayı veren adam zaten iş güç sahibi Şirket Sahibi Adam Tutup veloce alacağı paraya 5 in full ine biniyor. İhtiyacımı oldu? Satıyor. 3 Yıl servis kasko bedava gibi kampanyalardan yararlanıyor.

Servisi var düzgün, Eğitimli, Muhattapı var vs..
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Nicola Larini

12 yaşında koltuğuna oturduğum Alfayı 32 yaşında almak nasip oldu. o günden bu yana da başka arabaya bakmadım. Yaşım 44. Benden çok çok eski Alfacılar var burada ve onlara imreniyorum.
Seçim kriterim arabanın haz vermesiydi, sürmekten zevk alıyorum. Teknoloji donanım beni hiç ilgilendirmiyor. Martini ye katılıyorum burada eski defterleri açarsak Zeytinoğlu na kadar gider. Biri satış sonrasında diğeri hem satış hem de satış sonrasında felaket olan iki distribütörün elinde var olmaya çalışa bir markdan bahsediyoruz. O pazarlama müdürü arkadaşın satış kaygısının olmamasını anlayabiliyorum çünkü o da aynı kültürün esiri olmuş. Alfa Romeo nun ilk pazarlama müdürünün ağzından sadece "elegant" lafı duyabiliyorduk. Araba hakkında hiç bir *** bilmediği için hep bunu tekrarlıyordu. Sercan a da ego noktasında katılıyorum. Boş ve halen şişkin bir ego var. Aynı gruba ait Maserati, QV den çok satar. Maserati satanın egosu yok mu? Var elbet. Bunu da not düşelim.

Bence karşılaştırma yapmanın sonu yok. Bugün standart bir A3 bile 145 binden başlıyor. Bu yüzden konu aslında marka karşılaştırmasından çok ekonomik olarak ne kadar geriye gittiğimiz ve vergiler altında ezildiğimiz ile ilgili. Bunu da burada çözemeyiz.

FCA hedef pazarlarında gayet iyi satış rakamlarıyla gidiyor, Türkiye ise bu listede değil maalesef. Değiliz diye de kızsak dağ tavşan hikayesi. Alfadanadam ın dediği gibi sevmek başka birşey tıkır tıkır parasını saymak başka. Herkesin bütçesi de kalbi de farklı atıyor dolayısıyla da burada hiç kimse haksız değil. Yeterli bütçesi olan zaten alacak. Ama herkes sevmeye devam edecek. İnşallah bu başlıkta alabilen arkadaşların tecrübelerini okuyabiliriz. Ben şahsen başka bir marka alarak kenara para ayırmayı düşünmem. Ölene kadar Alfa kullanacağım.Giulia ya gram yetişemediğim noktada gider 50 - 60 bin verip 159 a binerim. Kalan paramla da klasik bir/ birkaç Alfa düşürebilirsem ne ala.

Benim için de Alfa böyle birşey dostlar.  :arkadasim:  :alfisti:  :clover:

Sercan Keklik

Bu arada şunuda iliştirmek isterim;

Arabanın kıyası 5 değil, 3 serisi fiyat yüzünden 5 ile kıyaslıyoruz. 25 dk daki özellikle Telefon APP ile çalışan 3D sisteme dikkat etmenizi isterim.

5 Serinin Anahtarı;

Giulia Anahtarı;
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Sportivo

Türkiye'de 2016 da satılan 4.30 sayısı kaç adet bilen veya fikri olan var mı ?

O değilde şu an kızgınız elbette fakat 4-5 sene sonra 156 ve 159 bulmak çok daha zorlaşacak , piyasada afaki rakamlarda 3-5 tane falan ikinci el Giulia olacak, bekleyen tehlikenin farkında mısınız ? Ülkemizde 4-6 sene sonra şu anki Alfisti profilinin yarıdan fazlasının başka marka otomobiller kullanma olasılığı çok yüksek . Giulietta ile bu marka ne kadar ayakta kalabilir ülkede ? Satış müdürü bunu hiç düşünmüyor sanırım ,  satış rakamını önemsemiyor olabilir .

Alfa Romeo 156
35 AU 4494

salimulas

Bana göre QV dahil hiç bir çekiciliği olmayan bir araba.  Benim yıllardır, 780 bin lira ile gerçekleştirmek isteğim daha farklı hayallerim var. Model yılı kasmadan Maserati gerçekliği var. Tutku ise tutku, prestij ise prestij

wolkanku

vural ak;

başka bir forumdan buldum, sanırım burada da üyeliği var fotoyu çeken arkadaşımızın.
görürse bilgilendirir :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Serhat59

İntercity plakalığı mı var ben mi yanlış gördüm?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006

wolkanku

İntercity plakalığı mı var ben mi yanlış gördüm?

e tabi ki.
intercity vural ak'ın zaten.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Serhat59

Beyfendiyi tanımadığım için kiralık sandım :)

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006