Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

166'nın ruhu yaşamaya devam edecek...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Aslında yeni bir konu başlığı açıp açmamakta kararsız kaldım. Geyiks konusu altında da yer vermek istemedim.

Buna reenkarnasyon diyebilir miyiz acaba?

Emektar 166, Çin'de artık aşağıdaki gibi görünecek.

"Mart 2011 itibarı ile Alfa 166, Çin'de ikinci bir hayata merhaba dedi. Guangzhou Automobile firması, GAC markası altında Trumpchi model ismi ile ilk otomobilini satmaya başlayacak.

Alfa 166'nın üretimi 2007 yılı ile son buldu, arkasından gelen yeni bir model de olmadı. Ancak Alfa Romeo yine de 166 ile para kazanmaya devam edecek. 2011 Mart'ından itibaren eski Alfa, yepyeni bir hayata adım atıyor. Ancak İtalya'nın çok uzağında bir yerde; Guangzhou Automobile (Honda, Toyota ve Fiat'in Çin'li partneri) firması, 166'nın platformunu kullanarak GAC marka adı altında ilk otomobilini satmaya başlıyor. Satılacak ilk modelin adı Trumpchi olacak ve Çin'de yaklaşık 13.945 ile 21.483 Euro arasında etiketlere sahip olarak yerel markaların top modelleri haricinde GAC'nin Joint Ventures olarak sunduğu Honda Accord ve Toyota Camry'e de rakip olacak.

İtalyan-Çin'li model iki litrelik, 150 BG ve 183 Nm tork veren bir motora sahip olacak. GAC daha sonra 1.8 litrelik bir motor sunmayı da planlamakta. İlk motor beş vitesli bir şanzıman veya otomatik vites (Alfa'da bu seçenek yoktu) ile sunulacak.

Register or Login" border=0>

///////////////

Vedat Sener

Paylaşım için teşekkürler

______
Ön, Toyoto/Nissan
arka+yan, Alfa olmuş.

Şimdi bizim çinde akrabamız mı oldu (:

Murat Sağlam

değişik haber
bakalım daha neler duyacagız neler göreceğiz...