Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa romeo guilietta klima sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kursadbozak

Merhabalar herkese iyi haftalar diliyorum bi kaç ay önce aldığım alfa romeo guilietta 2014 1.6 jtd model aracın kliması soğuk üflemiyordu aldıktan sonra sanayide yaptırdım sıfır klima kompresörü aldım boruları değiştirttim soğutması düzeldi yalnız havalar soğumaya başlayınca sıcakta çalıştırmak istedim sıcak üflemediğini fark ettim sabayide flap motoru arızası dediler sıcak soğuk ayarı var mıdır manuel olarak yapabileceğimiz diye düşündüm yardımcı olursanız sevinirim
:alfisti:

Ormanci

Yo manuel yok, o klima kontrollerinin alt hizasında kalıyor, polen filtresi yuvasından görünüyor ancak ulaşmak için ince-küçük bir el lazım :)

Ben yaptırırken elektrikçi sökebilmiş ama yerine geri takamamıştı, çırak çocuk elini sokup halletmişti, uğraştırıcı biraz ama oluyor.

Flap motorunu kontrol eden devre var, yerinden ayrılıyor, 1mm kadar açılmıştı bende, ama ayrık olması yetiyor tabi. Yapıştırıp devam etmiştik. Muhtemelen benzer şey olmuştur, kronik sayılır :)

berkealkan

Flap motoru arızası ise eğer (-ki öyle görünüyor) ve İstanbul'da yaşıyorsanız, aşağıda paylaştığım servisten yardım alabilirsiniz. Yaklaşık 4-5 yıl önce kuzenimin Lancia Delta aracında aynı problemi göğsü sökmeden ya da kesip biçmeden; söylediğine göre de uygun bir ücret karşılığında çözmüşlerdi. Bu süre içerisinde de herhalde 150bin kilometre gibi bir yol yaptı kendisi aracı ile, bir daha aynı sorunla karşılaşmadı - memnun kaldık diyebilirim.

Hedef Car Servis (Ünal Bey) - 0532 667 08 29
2006 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive Selespeed
2006 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive
2004 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive
2013 Alfa Romeo Mito 1.3 JTDM Distinctive
2003 Alfa Romeo 147 2.0 Distinctive (Güncel)