Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Basında Alfa Romeo ve Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Haberleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

The Schuey

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu Çinlilerde hiç para bitmez mi ya?  :S
Valla ben her şeyi beklerim bu Çinilerden.

milano 75

fabrikanın çalışması,takımı değil ama olsun,buda olur
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

blackgear

Fiat 500X reklamı, biraz korku filmi gibi olmuş ama fena değil :)  :yukari-ok:

halil

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

depeche101

MiTo QV TCT nihayet TR'de listeye girdi . Mat gri MiTo QV TCT 'yi  yakın zamanda Ataşehir Mengerler'de görebilirsiniz .

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

Ormanci

ar.159

o fiayata zaten ancak mengerlerde görürüz sokakta zor hay bu 85000 ise gulia 1,4 ile bile 140 ı bulacak demekki
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

muğlalı

iyice saçmaladılar  zaten 50 araba zor satılıyor satılmasında çekilelim artık diye mi düşünüyorlar acaba

ilbey666

MiTo QV TCT nihayet TR'de listeye girdi . Mat gri MiTo QV TCT 'yi  yakın zamanda Ataşehir Mengerler'de görebilirsiniz .

Saçma fiyatlar :) sanırım çekilmek için bahane üretiyorlar.
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

depeche101

Fiyatlara vergi vb falan biniyor binmesine de hesap yapınca ve yurtdışı fiyatlarıyla karşılaştırınca 4-5 sene önceki fiyat politikasıyla uzaktan yakından alakaları yok. Şu fiyatları belirleyen abiler kimlerse bi kontak kurup " abi hayırdır ? " diye sorasım var .

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

Passione

Benim anlamadigim sey bu fiyat neye gore fazla?? Herkes sikayet ediyor da Mini Cooper S 135 bin TL den satiliyor bu ulkede. MiTo'nun en guclu rakibi Cooper S. Yani Seat Ibiza FR/Cupra degil ki o fiyatlara satilsin. Premium marka olacaksan yuksek fiyatin olacak. Maalesef bu boyle.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"centocinguantanove"

Murad

Benim anlamadigim sey bu fiyat neye gore fazla?? Herkes sikayet ediyor da Mini Cooper S 135 bin TL den satiliyor bu ulkede. MiTo'nun en guclu rakibi Cooper S. Yani Seat Ibiza FR/Cupra degil ki o fiyatlara satilsin. Premium marka olacaksan yuksek fiyatin olacak. Maalesef bu boyle.

''Premium marka olacaksan yüksek fiyatın olacak.'' Bu nasıl bir yaklaşım ki?

Passione

Bana 1 tane premium marka olup ta fiyati dusuk olan marka/model gosterir misiniz? Audi A1 in fiyatlarina bir bakin lutfen. Rakip olarak gorulen markalarin fiyatlarini karsilastirin o zaman belli olur.

"centocinguantanove"

Murad

Bana 1 tane premium marka olup ta fiyati dusuk olan marka/model gosterir misiniz? Audi A1 in fiyatlarina bir bakin lutfen. Rakip olarak gorulen markalarin fiyatlarini karsilastirin o zaman belli olur.

O kıyaslamayı binlerce kez yapmışımdır zaten de, konu şu, premium marka olmak sadece fiyatı yükseltince olmuyor. Fiyatı yükselten unsurlar, malzeme kalitesi, işçilik, pazar payı vs. gibi bir çok konudur.
Yani Ssangyoung fiyatını 5 kat arttırırsa premium bir marka olmuyor.

wolkanku

yahu neye kafa yoruyorsunuz.
ortalama donanımlı bir clio bugün 58.000 TL. ne RS otomobil, ne de sürüş zevki namına bir şey var.
diyecek bir şey var mı :)

mito QV için 85 bence normal bir fiyat..ben alır mıyım? almam çünkü hiç beklentilerime ve zevkime uygun bir otomobil değil.
uçup kaçmak viraj kasmak istesem, tek kapı arabalardan ve küçük segmentten keyif alsam mito qv yi vur kır parçala 80.000 TL için zorlardım. (mini coopers o paraları hak etmiyor son derece düşük işçilik, polo gti ise estetik değil, agresif değil) audi a1 185 HP stronic fiyatı ile kıyaslayınca mito gayet alınası bir hale geliyor.
Giu fiyatları ise kampanyalı olarak gayet uygun.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Passione

O kıyaslamayı binlerce kez yapmışımdır zaten de, konu şu, premium marka olmak sadece fiyatı yükseltince olmuyor. Fiyatı yükselten unsurlar, malzeme kalitesi, işçilik, pazar payı vs. gibi bir çok konudur.
Yani Ssangyoung fiyatını 5 kat arttırırsa premium bir marka olmuyor.
Tabiki de sadece fiyat yukseltmekle olmuyor. Mito'nun malzemeleri VW grup BMW Mercedes markalari gibi olmayabilir ama geri kalan teknik aksami,motoru sanzimani bence yeteri kadar rekabetci. Buna birde marka imaji,elit ve ozel hissettirme, koklu ve tarihi olan bir marka olmasi eklenince bence istenilen fiyatlar cok anormal degil. Mito QV yi yapsinlar 55-60 bin TL her kose basinda 1 tane gorelim. Benim icin arabami sattirma sebebidir bu.

"centocinguantanove"

ozoozo

MiTo yu bilmiyorum ama bence giulietta fiyatları gayet uygun , direk premium şu bu kıyaslamadan söylüyorum ben arabamı 73 bin tl ye aldım kasko bedeli de böyle görünüyor sorgulatınca ,  2013 model cam tavan + distinctive + blue&me + sensör paket vs var , e şuan 2014 model "0" km giu ya bakıyorum 74 bin lira yani ben alalı haziranda 2 sene olacak ona rağmen fiyatlar öyle uçup kaçmamış , kaldı ki ben alırken ne euro böyleydi nede dolar :)

depeche101

Fiyatlarda dengesizlik var . Giu baz fiyatları uygun , nitekim listede olmayan 1.3 MiTo 'da uygun. Fakat MQV , GQV ve 4C yine aynı avrupa fiyatlarına göre en az %10-20 daha pahalı.

chao

Bence şuan Alfa Romeo tüm modelleri ile otomobil piyasasında en komik paralara araba satan markadır.
70-80 bin liralar az demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın.

1.6 Distinctive dizel Giulietta 72.000 Lira olmuş. daha ne kadar ucuza verebilirler ki ? yine de satmıyor.

Ben Mito'ya 85,000TL vermem demek ayrı birşey, Mito qv 85,000TL etmez demek başka birşey.
A1 1.4 T-fsi stronic 92.000 TL,Mito'nun diğer rakiplerini hiç saymıyorum bile.
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Utku

Ayni motor ayni sanzimanli mito, abisi giu dan 10 bin tl pahali.Sacma olan kisim burda.
Farkli bir motor olsa anlasilabilir de, Qv donanim olunca araba Qv olmuyorki..
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Alfadanadam

Ayni motor ayni sanzimanli mito, abisi giu dan 10 bin tl pahali.Sacma olan kisim burda.
Farkli bir motor olsa anlasilabilir de, Qv donanim olunca araba Qv olmuyorki..

Tamamen aynı fikirdeyim. Piyasadaki giu'ların neredeyse yarısının hali hazırda sahip olduğu 170 beygirlik motoru mito'ya koyunca noluyor da fiyat uçup gidiyor? Etmez ayrı, fiyatlandırma salakça ayrı şeyler diyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ArinFırat

Her ilde olmasa bile yetkili servis ağını genişletse ve showroomlarda görücüye sunsa bakın bakalım satışlar nasıl fırlıyor.clioya 60 bin TL veren giuliettaya 72 bini çok görmez.millet olarak gözümüz görmese, önümüze sunulmasa almıyoruz,

krm1983

İtalyan araçları konusundaki önyargıyı maalesef tofaş yüzünden kırmak çok zor.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.