Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vesper

You are not allowed to view links. Register or Login Jeep ile birlikte değerlendirilmiş ancak patron memnun herhalde... :asagi-ok:

"Alfa Romeo ve Jeep'in marka direktörü olan Özgür Süslü, 2019 yılında otomobil pazarının 400 bin adet civarında kapanacağını kaydederek, "Otomobil pazarı yılı 2018'e oranla yüzde 20 civarında küçülmeyle kapatacak. Alfa Romeo ve Jeep markalarımız ile yılı; hedeflerimizin üzerine çıkarak toplamda 2 bin 400 adetlik satışla bitireceğiz. Böylece geçtiğimiz yıla göre satışlarımızı korurken, pazar payımızı yüzde 20 artırmış olacağız." ifadelerini kullandı."

""Alfa Romeo ve Jeep markaları olarak Türkiye'de ciddi bir atılım içindeyiz" ifadelerini kullanan Süslü, "Hedefimiz her yıl iki haneli büyüyerek kısa zamanda 10 bin adedin üzerine çıkmak. 2020'de Alfa Romeo ve Jeep markamızla satış adetlerimizi en az yüzde 35 artırmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu."

2013 1.4 170 Hp TCT Giulietta "Nero Etna"

emreozkan

You are not allowed to view links. Register or Login
Ve Giulietta biter...

Konuştuğum bir birmot yetkilisi, bu durumun sebebi olarak İtalya ile fiyat pazarliginin devam ettigini istedikleri fiyattan alabilirlerse 400 adet siparis vereceklerini soyledi.
Maalesef acı bir durum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vesper

kaanromeo

Vesper

Üretim bandı yerini yıl sonunda Tonale'ye bırakıyor 8)

kaanromeo

C segmenti iptalmi ediyor alfa.. giulerinize sahip çikin arkadaslar psa grupla birlesince igrenç fransizlar için c segmentini iptal ediyorlar  :duvar: :duvar:

Vesper

C segmenti iptalmi ediyor alfa.. giulerinize sahip çikin arkadaslar psa grupla birlesince igrenç fransizlar için c segmentini iptal ediyorlar  :duvar: :duvar:

Esasında C Hatchback yerine C Suv tercih ediyorlar. Bence stratejik olarak yanlış sayılmaz.

kaanromeo

Dostum son tuketici olarak biz alfacilar gozuyle bakiyorum olaya suvu napsin alfisti :duvar: :'(

Dellobaltino

SUV nedir ya hiç sevmediğim araba tipi. Eski klasik arabaların güzelliğine bakıyorsun. Şimdi ise dünya kocaman, kaba suvlara yöneliyor.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tugrules

selamlar.giulietta için yeni bir teyp taktırmak istiyorum.nereden. temin edebiliriz internette 2800 tl civarı fiyatlar çıkıyor.bilgisi olan var mı

Dellobaltino

selamlar.giulietta için yeni bir teyp taktırmak istiyorum.nereden. temin edebiliriz internette 2800 tl civarı fiyatlar çıkıyor.bilgisi olan var mı
O fiyatlara android çin malı, 5 para etmez teypleri takabilirsin ancak. İyi birşey için en az 5-6 bin ve yukarısını gözden çıkartmalısın. Alpin, pioneer gibi. Yoksa bırak orjinal haliyle kalsın

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi