Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo ve Tata ortak çalışma arayışları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Alfa Romeo, Tata ile kooperasyon için çalışma yapmakta.
Alfa Romeo, Tata ile ortak çalışma çalışma planları yapmakta, çünkü Tata?nın sahip olduğu marka olan (aynı zamanda Range Rover da Tata?ya ait) Jaguar?ın arkadan itiş sistemi için ilgilenmekte. Jaguar, Range Rover ile birlikte Tata tarafından alındı ve Tata Chef?i Ratan Tata aynı zamanda Alfa?nın dahi olduğu Fiat Şirketler Grubu?nun yönetim kurulunda yer almakta.
Register or Login" border=0>

Fiat AR-GE Başkanı Harald Wester bu haberleri onaylarken Tata ile başka alanlarda da ortak çalışmalar düşünüldüğünü bildirdi. ?Bizim Tata ile dünya çapında bir ortaklığımız var ve bununla birlikte Jaguar ve Range Rover açık olarak ilgimizi gösterebiliriz. Ancak ayrıntıları size şu anda daha belirtemem.? ?Tabi ki bir arkadan itiş platformu Alfa?nın karakterine çok iyi uyum sağlayacaktır. Bu konuda çalışıyoruz. Bir çok opsiyonumuz var. Alternatiflerden biri Alfa, Lancia ve Maserati için kendimizin geliştirdiği bir yapı da olabilir. Başka bir seçenek; Maserati sahip olduğu arkadan itiş sistemini koruyacak ve diğer markalar için kooperasyon arayışına gireceğiz.?

///////////////

BARLAS

İçeriği ne olursa olsun Tata ve Alfa Romeo'nun isimlerinin bile aynı haberde bulunması beni rahatsız ediyor...

ATA

Tata bir zamanlar Mercedes'e parça üretiyordu. Hatta Tata,  Merso'ya kazık atmasaydı hala Mercedes'in parça tedarikçisi olacaktı. Hadi hayırlısı olsun.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

patricius13

Jaguar ve Range Rover kulağa çok hoş geliyor

Dentist

Alfamızı Tata'nın yanına ben e yakıştıramadım doğrusu,ama serbest piyasa koşulları ne yazık ki böyle işte.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

agucba

Lotus'un sahibi olan firma Malezya'lı Proton'dur. Lotus hala Lotus.
Dünya'daki otomobil firmaların birbirleri ile o kadar çok bağı var ki, Moskova'nın metro hattı gibiler.

///////////////

cuneyt

bu ulkerin dunyaca unlu cikolata markasi Godiva yi almasi gibi biseydir heralde.
Godiva tutkunlari da sasirmistir o saheserleri ureten firmalarini Cokonati ureten firmanin satin almasina ama sonucta degisik uretim bantlari meselesi.

Dentist

Parayı bastıran,istediği markayı alır diyorlar yani.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic