0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Karayolları Genel Müdürlüğü'nün 2001 - 2005 yılları arasındaki son 5 yıllık verilerine göre, Boğaziçi köprüleri ile işletmedeki paralı otoyollardan 1 milyar 227 milyon YTL gelir elde edildi.
Güzergah tespiti ile ilgili çalışmaların tamamlanmasından sonra ihale çalışmalarına geçilmesi planlanan yeni bir Boğaz geçiş projesinin çevre ve bağlantı yolları ile birlikte yaklaşık 1 milyar dolara (yaklaşık 1,3 milyar YTL) mal olabileceği ifade ediliyor. Bu rakam neredeyse Boğaziçi köprüleri ile paralı otoyollardan beş yılda elde edilen toplam gelire denk geliyor. Hedef 450 milyon YTL Son beş yılda 1.1 milyar aracın geçiş yaptığı Boğaziçi köprüleri ve otoyolların 2006 yılında ise toplam geçiş gelirinin 450 milyon YTL'ye ulaşması bekleniyor.
onu bilmiyorum da bence o kadar para kazanıyorlarsa yollarada baksınlar. çıkın çeşme otobanına 7-8 km de bir sürekli çalışma veya tabelalarla yol daraltılmış ama başında çalışan adam yok. yer yer çukurlar oluşmaya başlamış ve özellikle bazı yerlerde dalgalanmalar var. hemde sol şeritte!! hadi en sag şeritte olur kamyonlardan ama solda ki çökmeler neden?? 160km\\h üstü geçince zıplatıyor. ışıklandırma desen gişelerden gişelere sonrası Allaha emanet zifiri karanlık; ama gündüz açık hepsi hiç birşeye dikkat etmiyorlar ama yarı yoldan girip sondan çıkınca bilet almazsan tam yol parası almayı biliyorlar
haklısın sewgili onur. çeşme otoyolunu bilmiyorum walla. en son o tarafa gittiğimde daha tamamlanmamıştı. herhalde 7-8 sene oldu. demek ki çok değişen bir şey olmamış
ama trakya otoyolunu şiddetle tawsiye ederim. son beyaz afetten sonra yol o kadar bozulmuş ki 170-180 km sonrası allah korusun taklaya getirir arabayı
Başlatan ykilinc Gündemden Farklı Konular
Başlatan Yiğit Doğukan « 1 2 » Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan sabrican Gündemden Farklı Konular
Başlatan Blackline147 Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan efeyagci147 Teknik Arşiv