0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Goodyear RunOnFlat teknolojisini Ankara Gölbaşı'ndaki EGM Pisti'nde tanıttı.
Goodyear RunOnFlat teknolojisini Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı - İleri ve Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitim Merkezi'nin Ankara Gölbaşı’ndaki yeni pistinde tanıttı. Goodyear Lastikleri Genel Müdürü Harish Khosla ve üst düzey yetkileri ile Emniyet Genel Müdürlüğü yetkilerinin katıldığı test sürüşünde RunOnFlat teknolojisine sahip lastikler matkaplarla patlatıldı. Patlatıldıktan sonra Bbasın mensupları tarafından kullanılan araçlar Gölbaşı’ndaki test pistinden Ankara Kalesi’ne kadar patlak lastiklerle gittiler. Basın mensuplarına ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından Trafikte Güvenli Sürüş hakkında eğitim verildi. Goodyear RunOnFlat Patladıktan sonra da yola devam etme imkanı sağlayan RunOnFlat teknolojisi, sürücülerin yolda kalma korkusuna çözüm getiriyor. Yeni sistem sayesinde lastik patladıktan ya da bütünüyle indikten sonra bile yola devam edebiliyorsunuz. Bu yeni teknolojiye sahip lastikler artık piyasaya sunulmaya başlandı ve gittikçe artan sayıda otomobil RunOnFlat lastiklerle yola piyasaya çıkıyor. Avrupa'daki her on sürücüden sekizi patladıktan sonra da giden lastikleri diğer güvenlik seçeneklerine tercih ediyor.
Harika bir teknoloji ama bizim ölü seviciler run on flat'i alir, patladiktan sonrada birkac yil kullanir...
(Bizim burda bi taksici vardi, herife lastigin patlak git degistir dedim. Adam bana "civi girdi abi ama icinde oldugu icin tutuyo havayi, bisi olmaz" dedi. Iste Turk mantigi...)
hakikaten patlamayan yarılmayan başa dert açmayan bir olaysa alınabilir, böylece stepne ve lastik tamir kiti çıkartılır hem yer kazanılır hemde hafifleme sağlanır...
nasıl yani?
benim eski lastik (P 6000), ömrünün sonuna doğru iyice deforme olmuştu. kaldırıma biraz kötü sürttüm. çok hafif yarıldı yan taraftan. 2 km ilerdeki lastikçiye zor yetiştim. arabadan indim, 20-25 sn sonra jant yerdeydi. şanslıydım o günquote:
Başlatan Levent Kobaza « 1 2 » Alfa Romeo İle İlgili Genel Bilgilendirmeler
Başlatan n/a Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan Dentist « 1 2 ... 8 9 » Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları
Başlatan Dentist « 1 2 » İkinci El
Başlatan umitkilic Teknik Bilgiler, Teknik Yardım