Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo Türkiye Fiyat Listesi (159 1.8 TBI)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asklepios

alışkanlık yapıyor derken???

TRUPHASE

Hem çok rahat hareket edebiliyorum hem istediğim yere park ediyorum hem de palio dan beklenmeyen performansla herkesi şaşırtıyorum. Sorunu az, parçası çok ucuz, çok yakmıyor, içinde doblo kliması var performansı inanılmaz. 2003 yılında almıştım 130 bin oldu tık demedi.  Ne elektrik sorunu var ne de ön takım sorunu var. Bilmem anlatabildim mi...
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

asklepios

vallahi çok güzel anlatmışsınız,hakikaten çok mantıklı You are not allowed to view links. Register or Login dizel palio da biz mi alsak acaba???

Dentist

Biraderde de Palio Go var 1.2 ve 80 Bg 2004 model,çok memnun gerçekten.Ben de çok seyrek te olsa kullanıyorum,fiyatına göre gayet güzel her yönden.
Ama Alfa başka tabii ki...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

TRUPHASE

Tabi benim palio nun 130 hp üzerinde güç üretmesi daha da vazgeçilmez yapıyor onu. Alfa ile giderken kimseyle kapışmıyorum genelde çünkü geçiyorlar yani uzun yol sıkıcı oluyor. Fakat palio ile çok zevkli oluyor çünkü araç düz yolda 5. viteste elektrik kesiyor. T.spark gibi alt devir sorunu yok. Bunların dışında çok yakın zamana kadar subaru sti sahibiydim.Bir hevesle aldım kullandım. Gerçekten müthiş performans yaşattı. Fakat şans bende mi bilmiyorum çok sorun da yaşattı. Hem de çok yeni bir araçtı. Uzun sözün kısası araç nasıl olursa olsun alfa olmayınca olmuyor işte. Kim ne derse desin, birmot kaça satarsa satsın alfa ile hiçbir arabayı kıyaslamam. Mantık değil aşk meselesi bu. Bu arada kıyaslamam derken maserati granturismo haricindekilerle kıyaslamam :)  Bu aracın fotoğrafı ferrari fabrikasının duvarında bile var.

Dentist

Bildiğim kadarıyla Palio Sporting?in motoru, 6000 d/d 120 HP güç, 4000 d/d?de 147 maksimum tork üretiyor.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

TRUPHASE

quote:

Bildiğim kadarıyla Palio Sporting?in motoru, 6000 d/d 120 HP güç, 4000 d/d?de 147 maksimum tork üretiyor.

Evet aynen öyle standartı.

burcintun

Arkadaşlar 1.8 TBİ nin mailleri aroc tarafından gönderilmeye başlanmış. Ben bu motora hasta oldum. Ne yalan söyleyim. Performansı çok hoşuma gitti teorik olarak tabii. Önemli olan pratikte nasıl olduğu. Bunu test eden arkadaşlar olursa lütfen burada bizlerle paylaşsın. Aracın ağırlığını da yazmayı unutmayın lütfen.

bado

Register or Login" border=0>
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /