Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Abi Mito'da farklıydı silecek boyu yıla göre. En iyisi boş bir vaktinde kendin ölçmen.

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login
Abi Mito'da farklıydı silecek boyu yıla göre. En iyisi boş bir vaktinde kendin ölçmen.
Bu tip bilgilerin kitapçıkta yazılı olması lazım aslında ama yazmıyor.
Evet bir manuel ölçüm cihazıyla yerinde ölçmek en iyisi sanırım.  :D
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Ormanci

Şu linkte Giulietta'nın Bosch Aerotwin'ler için A580S demiş, arka silecek için ise H353 verilmiş.

Ancak o uzunlukta bulunamazsa bi uzunu, bi küçüğü falan da takılabiliyor. Yani çok elzem değil aslında. Anca boyut çok fark ederse silen alan küçülebiliyor, veya çok uzunsa mesela bi kısım bazı yerlerde camdan taşabiliyor. Bunun haricinde pek sorun olmaz. Yeter ki birbirlerine takılacak kadar yanlış boyda olmasınlar :)

Ormanci

Ayrıca

Buradakine bakıp parça kodunu aratınca da;

Silecek uzunluklarının "Länge 1 [mm]   575, Länge 2 [mm] 450" şeklinde verildiğini görüyoruz...

Hidalgo19

Ben teşekkür ederim. Şu jantları dizayn eden kişi veya grupla tanışmak isterdim gerçekten.Mükemmel çalışıyorlar  :alkis:
okan abi dun aksam seni kuyubasinda gordum masallah baka baka doyamadim arabaya o sira minibusteydim ️ egzoz muhtesem olmus bu arada cok begendim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

depeche101

Ben teşekkür ederim. Şu jantları dizayn eden kişi veya grupla tanışmak isterdim gerçekten.Mükemmel çalışıyorlar  :alkis:
okan abi dun aksam seni kuyubasinda gordum masallah baka baka doyamadim arabaya o sira minibusteydim ️ egzoz muhtesem olmus bu arada cok begendim

Sağol Hikmet teşekkürler  :yukari-ok:

berkaykcr

Giuliettanın sıfır dizel fiyatları gerçekten dudak ucuklatıyor

en son 87 ye cam tavansız verdıler fıyat su anda ne kadar bılen varmı :)

Selamlar :)
Smoke Giulietta

ozoozo

Oo kardeşim hoşgeldin :)

Eğer kampayasız vs direk gidip opsiyon olarak alırsan 83 e falan bırakıyorlar sanırım. Cam tavan,dizel,dist. Başka neler var bilmiyorum :D

Kibitzer

75bin TL fiyat aldım. Dizel distinctive, hiçbir ekstrası olmadan. Ramazan'da gittiğimde 72binküsür fiyat almıştım. Aralık'ı bekliyorum, o zaman uygun fiyata bırakırlarsa alırım bir tane. Bırakmazlarsa ikinci el yolları gözüküyor.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ozoozo

75bin TL fiyat aldım. Dizel distinctive, hiçbir ekstrası olmadan. Ramazan'da gittiğimde 72binküsür fiyat almıştım. Aralık'ı bekliyorum, o zaman uygun fiyata bırakırlarsa alırım bir tane. Bırakmazlarsa ikinci el yolları gözüküyor.

Berkay,Zafer abi eğer varsa düşünce mutlaka bekleyin derim çünkü Alfa da normalde çok ciddi opsiyon olan şeyler hediye oluyor dönem dönem. Mesela ben alırken collezione pack hediyesi yoktu , ben aldım 2-3 ay sonra çat bu çıktı nasıl içim yandı :) Taba deri döşeme,ayna kapakları,farklı jant vs haliyle bekleyin derim ama tabi ne zaman çıkacağı belli olmuyor :D

Kibitzer

Berkay,Zafer abi eğer varsa düşünce mutlaka bekleyin derim çünkü Alfa da normalde çok ciddi opsiyon olan şeyler hediye oluyor dönem dönem. Mesela ben alırken collezione pack hediyesi yoktu , ben aldım 2-3 ay sonra çat bu çıktı nasıl içim yandı :) Taba deri döşeme,ayna kapakları,farklı jant vs haliyle bekleyin derim ama tabi ne zaman çıkacağı belli olmuyor :D

Zaten şimdilik alacak durumum yok. Emektar 156 gayet güzel iş görüyor. LPG taktırmaya kıyabilsem yıllarca değiştirmem.
2013 BMW 1.16i

sbk0655

Ben gecen hafta 3 taksit 81000 tl fiyat aldim .27000 ×3 yil seklinde.Pesin alimda yanlis hatirlamiyorsam 71-72 gibi bir fiyat soylemislerdi.

Kibitzer

Ben gecen hafta 3 taksit 81000 tl fiyat aldim .27000 ×3 yil seklinde.Pesin alimda yanlis hatirlamiyorsam 71-72 gibi bir fiyat soylemislerdi.

Satış temsilcisinin, halen Alfa Romeo sahibi olmam nedeniyle yapması gereken indirimi dahi yapmayıp "75'ten aşağı olmaz" muhabbetleri ve alay etmesi sonucu olan şikayetim neticesinde Birmot beni arayıp 72'ye gelin alın demişti. Fakat yıl sonunda daha da ineceklerdir muhtemelen. Zaten Aralık ayında Türkiye'deki her Alfa Romeo yetkili satıcısını arayıp fiyat alacağım. Bakalım en çok kim inecek. Ben de pis oynayacağım o zaman, birbirine kırdıracağım fiyatları. En son kaça inerlerse oradan gidip almayı düşünüyorum. İkinci el için Trabzon'a gittiysem sıfırı için nereye gerekirse giderim  >:D
2013 BMW 1.16i

fevkalbeser12

Satış temsilcisinin, halen Alfa Romeo sahibi olmam nedeniyle yapması gereken indirimi dahi yapmayıp "75'ten aşağı olmaz" muhabbetleri ve alay etmesi sonucu olan şikayetim neticesinde Birmot beni arayıp 72'ye gelin alın demişti. Fakat yıl sonunda daha da ineceklerdir muhtemelen. Zaten Aralık ayında Türkiye'deki her Alfa Romeo yetkili satıcısını arayıp fiyat alacağım. Bakalım en çok kim inecek. Ben de pis oynayacağım o zaman, birbirine kırdıracağım fiyatları. En son kaça inerlerse oradan gidip almayı düşünüyorum. İkinci el için Trabzon'a gittiysem sıfırı için nereye gerekirse giderim  >:D
Peki 72ye bırakacakları hangi donanım hangi motor?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Kibitzer

Peki 72ye bırakacakları hangi donanım hangi motor?

1.6 Dizel distinctive. Hiçbir ekleme olmadan. Fakat belki Aralık ayında ellerinde sunrooflu falan kalmış olur diye ümit ediyorum :))
2013 BMW 1.16i

master

Oo kardeşim hoşgeldin :)

Eğer kampayasız vs direk gidip opsiyon olarak alırsan 83 e falan bırakıyorlar sanırım. Cam tavan,dizel,dist. Başka neler var bilmiyorum :D

Arkadaşa araba bakarken 72.000 TL Dizel distinctive için fiyat aldık. Alfisti indirimi şusu busu her şeyi dahil. Kuruş aşağı olmaz dedi satış temsilcisi ama tiko parayla bir de muhabbetle bağlama çekince bence biraz daha indirirdik onu.

Kompakt fiyatları saçmalamış durumda. A3'ün biraz donanımlısına 120.000 TL civarı fiyat çekip hepsini sattık 2 ay beklersiniz dediler, A serisi dizele 120.000 tl civarı fiyat çektiler, V40 dizele 105.000 TL gibi bir rakam çekmişlerdi (şimdi indirime girmiş). Focus'un donanımlısına Giulietta ayarında fiyat çektiler, en komiği Golf dizel DSG'ye 84.000 gibi bir rakam verdiler.

Ve sonra BMW'ye gittik, Liste fiyatı 110.000 tl civarında olan 1.16d'yi, ki donanımı çok çok iyiydi, sadece jantlar 16", sunrooflu, arka kameralı falan, manuel vites olarak 87.000 TL'ye bağladık. Kampanya vardı o arada. Üstelik adamlar acayip ilgilendi, 3 sene bakım, cam filmi ve boya korumayı da hediye ettiler.

BMW'yi kullanıcı kitlesinden dolayı zerre sevmiyorum, ama buradaki bayii çalışanları ve verdikleri fiyattan sonra arkadaşa "abi boşver Giulietta'yı BMW al" dedim direk. Çünkü Giu da BMW'deki donanımları ekleyince aynı paraya gelecekti, ve BMW'dekilerin ilgisi acayip memnun etti. İkinci elde de BMW'nin daha değerli olacağını düşününce al dedim direk.

Hala kampanya devam ediyorsa o sınıfta şu anda birinci tercih o komik tasarımına takmayanlar için 1.16d. Golf'e o donanımları ekleyince daha pahalıya geliyor :) Evet şu anda premium olmayan araçlardan daha ucuza premium bir markanın arabasını satın alabiliyorsunuz. Arkadaş şu anda satsa ikinci elde sıfırdan pahalıya satar kanaatimce. Bildiğin fırsat arabası.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Ormanci

Of, 116d fiyatı iyiymiş. Alınır bence de...

ozoozo

Bmw nin özellikle 1 kasa da indirime gitmesinin bana göre temel sebebi ellerindekileri eritmeye çalışıyorlar çünkü yeni gelecek olanlar önden çeker ve 3 silindir olacağını duydum ve okudum.

Aynı kampanyadan teyzemde aldı aşağı yukarı aynı fiyatlara, şuan ben araba alıyor olsam bende bmw 1 kasa alırdım.

master

Ben A3 dizel alacağıma 2001 911 alırım haftasonu için, yanına da haftaiçi için Palio çekerim, her türlü daha mantıklı ve zevkli bir yatırım :) Kanaatimce değer kaybı da ikisinin toplamında A3'ten fazla olmaz. 10 yaşından büyük 911'ler dip fiyatlara indi zaten, Palio da peynir ekmek.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Kibitzer

BMW fiyatı muhteşemmiş. O miktarlara çıkabilecek olsam ben de düşünmez alırdım.
2013 BMW 1.16i

alfadent

75 e dist. Spor paket tct bıraktılar..Bende aralık ayini bekliyorum..herkes aradığını bulur inşallah

ugurahmi

Bayi ile konuştuğumda Aralık ayının ilk haftası Full paketli Tct 170 lik 10 adet arac gelecegini ve fiyatının 88.000 olacağı söylenmişti.

Siz nasıl anlaştınız ?

max-ime

Bayi ile konuştuğumda Aralık ayının ilk haftası Full paketli Tct 170 lik 10 adet arac gelecegini ve fiyatının 88.000 olacağı söylenmişti.

Siz nasıl anlaştınız ?
Full paketin icerigini sordunuz mu nedir acaba? :)

alfadent

Lüks spor paket olsa gerek artı cam tavan..

Muratdisli

Evet bizim tanıdığımızda bmwden 1 serisi almış 87ye 1.16i ama en fulu araç özel  metalik renk 3 yıl bakım paketi vs vs gerçekten uygun fiyat