Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfadent

Bmw de joy paket 84_85 artı sunroof 87 _88 e bırakıyorlar..en full u derken..bunların dışında birşey mi?? 
Geçen hafta eşimle 1 serisi baktık..daha test sürüsü bile yapmadan bunun konsolu ne kadar kötü..8 değil 12 ye kadar tuş koysalarmış falan dedi :-) :-) hele 250 bin lik arabaya da aynısını görünce yazık dedi :-) :-)..arabadan bu kadar çabuk soğuyabilen birini gormedim daha :-)

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
Bmw nin özellikle 1 kasa da indirime gitmesinin bana göre temel sebebi ellerindekileri eritmeye çalışıyorlar çünkü yeni gelecek olanlar önden çeker ve 3 silindir olacağını duydum ve okudum.

Aynı kampanyadan teyzemde aldı aşağı yukarı aynı fiyatlara, şuan ben araba alıyor olsam bende bmw 1 kasa alırdım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

1 serisi ilk çıktığında da önden çekişli değil miydi ya?

ozoozo

Bmw nin özellikle 1 kasa da indirime gitmesinin bana göre temel sebebi ellerindekileri eritmeye çalışıyorlar çünkü yeni gelecek olanlar önden çeker ve 3 silindir olacağını duydum ve okudum.

Aynı kampanyadan teyzemde aldı aşağı yukarı aynı fiyatlara, şuan ben araba alıyor olsam bende bmw 1 kasa alırdım.

Bilgim yok abi malesef :(

max-ime

Değildi abi :) Kompakt sınıfta son kale de düştü.

ugurahmi

Sizce Yıl sonuna kadar fiyatlar düşer mı?
Beklemenin faydası olabilir mı?

depeche101

QV TCT 'ler fiyat listesine girdi nihayet. Girmez olaymış bu arada  :o

ozoozo

Aslında fiyat normal gibi abi , evet alfa ya göre belki fazla hep alışılmış bazı fiyat listeleri var 3 aşağı 5 yukarı o civarda gidiyor ancak rakiplerine göre kıyasladığımız da veya yeni fiyat politikalarını baz aldığımızda "bence" aşırı yüksek değil gibi. Mesela örnek verecek olursam bugün bir golf gti almak istersek 131.900 tl para veriyoruz , kaldı ki opsiyonu vs nedir ne değildir bilgim yok.

Şuan 140 bin tl olsa alırmıydın diye sorarsan diye ben almazdım orası ayrı :D 140 milyara subaru sti wrx hatchback 2.5 alır uçardım  :rock:

fevkalbeser12

Aboooo.
Bu arada bugün hollanda ve belçika top gear dergisi geçti elime ekim ayına ait. Orda 4C 59.600 euro idi.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

saskuran

uçmuşlar sankim biras :) 161 falan ... yok artık

SAS....

ugurahmi

Son 1 ayda € düşmesine ragmen fiyatta bir degisiklik yapmamışlar.
Kasım Ay'ı icin de henuz ozel bir teklifi sunmamislar.

alihsans

Üst segmentteki daha yüksek motorlu, daha yüksek beygirli otomatik olası Giulia'nın fiyatı da az çok belli oluyor desenize. Gelsin 200'ler, gitsin 300'ler. :haydi:

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ismet

Üst segmentteki daha yüksek motorlu, daha yüksek beygirli otomatik olası Giulia'nın fiyatı da az çok belli oluyor desenize. Gelsin 200'ler, gitsin 300'ler. :haydi:

200-300'se gelmesin müdürüm  :) You are not allowed to view links. Register or Login
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Kibitzer

200-300'se gelmesin müdürüm  :) You are not allowed to view links. Register or Login

Aman diyim. O fiyata yılda kaç tane satarlar acaba.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ozoozo

Fiyatlara pahalı diyenler bu fotoğrafı bugün çektik :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

fatihmehmet

Yalnız arac hem cok dolu hem de acayip bi performansı var. Yeni leon A3'den de şık bence. Ha fiyatlar her halukarda cok tabiki

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ozoozo

Yalnız arac hem cok dolu hem de acayip bi performansı var. Yeni leon A3'den de şık bence. Ha fiyatlar her halukarda cok tabiki

Kardeşim bu özelliklerin hepsi aşağı yukarı Qv de var zaten bir tek ekran yoktu onuda artık ortaya ekran koyarak hallettiler :) performanslara takılmayın golf gti da 220 hp,qv 240 buda daha yüksek. Hani örnek vermem deki araç firmaların böyle R,QV,GT,GTI,ST vs vs tarzdaki arabalarının fiyatları hep böyle :)

alihsans

Peki sence Cupra mı, QV mi Big? You are not allowed to view links. Register or Login

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ozoozo

Peki sence Cupra mı, QV mi Big? You are not allowed to view links. Register or Login

Düşünmeden QV abi. Sabaha kadar konuşurum :) leon nedir abi hani kullanan varsa kusura bakmasın ama bir markanın altında ezilmiş belirli bir kesime hitap eden bir firma. Cupra leon un fiyatını baz almazsak diğer arabalarının kullanıcı kitleleri ortada. Kaldı ki ben leon lafını duyunca apaçiler gözümde beliriyor :) alfa da böyle bir şey söz konusu değil kendine has bir çizgisi,kendine has bir müşteri kitlesi var her ne kadar ölücü olsakta :D Alfa Romeo diyince geçmişi olsun tarihi olsun belirli bir alana sahip belli bir prestiji var.

Kimisi diyecek malzeme kalitesi vs ben takılmıyorum bunlara, giulietta için 50 tane şey söyleniyor trimler vs benim arabam 30 bine dayandı hiç bir sorun yok. (maşallah :D ) kaldıki araba da bass var vs güm pat çat vuruyor hala da trim falan yok , bu işler biraz şans işi sanırım. Leon kullanan yakın arkadaşım vardı aracında tesisat vardı söylediği tek şey " kanka arabada müzik açmazsam kanarya besliyor gibi cik cik ses geliyor heryerden" diyordu. Şimdi Volkan abi(wolkanku) bende yoktu diyecek :D dedim ya şans işi sanırım.

En önemlisi her şeyi geçtim gücü,kaliteyi vs giulietta qv ile leon cupra yı yan yana koyduğumda ayaklarımın tereddütsüz giulietta qv ye yöneleceğine eminim. İsterse birisi 300 hp diğeri 200 hp olsun. Özetle ne olursa olsun leon abi yaaaa demek istiyorum :)

Telefonda olduğum için kendimi iyi ifade edemedim ama umarım anlaşılmışımdır :D

alihsans

Bir cümlelik soruya elli cümlelik cevap vermişsin. Siyasete atılacak adamsın. :D :D
Anlaşıldı merkez.

ozoozo

Bir cümlelik soruya elli cümlelik cevap vermişsin. Siyasete atılacak adamsın. :D :D
Anlaşıldı merkez.

Pardon reis bence... Giulietta QV.. Başarılı bir araba !!! Alırdım...

alperbatur

o değilde fotoğrafın en altında cupranın yakıt ekonomisinden mi bahsediyorlar.

:serefe:

Ormanci

Orada muhtemelen şu AB etiketi var, tüketimine göre derecelendirme endeksidir büyük ihtimal.
F veya E sınıfı olabilir :D

Bu arada Giulietta QV mi Cupra mı dersek, yenisini bilemiyorum fakat eskisinin teknik anlamda baya güzel şeyler sunduğu söyleniyordu. Ben de ilk etapta QV desem de, iki aracı kullanıp, testlerine bakıp öyle karar vermeyi isterdim.

Baskan

Qv gibi off, uff, ohaa, arabaya bak beee gibi laflar duyamazsınız Cuprada ancak benimde oyum Cupradan yana olurdu. Model çıkmadan Upgrade, yedek parça, aksesuar vs. gibi konularda ulaşılabilirliği yüksek bir marka. Apaçi damgasıda bu saydıklarım yüzünden meydana geliyor ne yazıkki.

fahrettin34

Düşünmeden QV abi. Sabaha kadar konuşurum :) leon nedir abi hani kullanan varsa kusura bakmasın ama bir markanın altında ezilmiş belirli bir kesime hitap eden bir firma. Cupra leon un fiyatını baz almazsak diğer arabalarının kullanıcı kitleleri ortada. Kaldı ki ben leon lafını duyunca apaçiler gözümde beliriyor :) alfa da böyle bir şey söz konusu değil kendine has bir çizgisi,kendine has bir müşteri kitlesi var her ne kadar ölücü olsakta :D Alfa Romeo diyince geçmişi olsun tarihi olsun belirli bir alana sahip belli bir prestiji var.

Kimisi diyecek malzeme kalitesi vs ben takılmıyorum bunlara, giulietta için 50 tane şey söyleniyor trimler vs benim arabam 30 bine dayandı hiç bir sorun yok. (maşallah :D ) kaldıki araba da bass var vs güm pat çat vuruyor hala da trim falan yok , bu işler biraz şans işi sanırım. Leon kullanan yakın arkadaşım vardı aracında tesisat vardı söylediği tek şey " kanka arabada müzik açmazsam kanarya besliyor gibi cik cik ses geliyor heryerden" diyordu. Şimdi Volkan abi(wolkanku) bende yoktu diyecek :D dedim ya şans işi sanırım.

En önemlisi her şeyi geçtim gücü,kaliteyi vs giulietta qv ile leon cupra yı yan yana koyduğumda ayaklarımın tereddütsüz giulietta qv ye yöneleceğine eminim. İsterse birisi 300 hp diğeri 200 hp olsun. Özetle ne olursa olsun leon abi yaaaa demek istiyorum :)

Telefonda olduğum için kendimi iyi ifade edemedim ama umarım anlaşılmışımdır :D

Öncelikle bir tartışma olması açısından yazımıyorum ama benim eski bir leon kullanıcısı olarak ve araba tutkunu olarak birkaç birşeyler yazmak istedim. :D

Bir marka altında ezilmiş olmasına pek katılmıyorum.Çünkü bu markanın altında Porscheler Audiler Lamborghiniler Bugattiler hatta Ducatiler:)bile yer almakta. Bu marka bizim Alfa ya bile göz diken o marka değil mi:)He bide şu var bizim 100 yıllık çınar Alfa'da bayadır pekte araba üreticisinden çok ticari araçla ünlenen bir marka altında aslında.Şuna kesinlikle katılıyorum leon modifiyeye yatkın olduğundan tam bir apaçi arabası olmuştu ama buna gene o apaçilerin suçu sanki hani senelerce kıroların mercedes lere tespih asmaları gibi:)
He bende giulietta yı seçerdim demiyorum zaten leon u satıp bir alfa sahibi oldum.Benden o meşhur trim seslerine rastlamadım.Duysamda duymamazlıktan gelirim.Tipine aşık olmuşum bi kere:) Yeni leon golf un spor versiyonu gibi ama konu qv mi iyi cupramı dersen o zaman farklı sınıflarda bile olabilir desem abartmış olmam çunku nürburgring gibi bir pisti cupra r alfa romeo 4c den daha turlayabiliyo hatta en hızlı turlayan önden çekişli araç diye biliyorum.Yani leon abi ya kızmada haksızlık biraz:)

ozoozo

Öncelikle bir tartışma olması açısından yazımıyorum ama benim eski bir leon kullanıcısı olarak ve araba tutkunu olarak birkaç birşeyler yazmak istedim. :D

Bir marka altında ezilmiş olmasına pek katılmıyorum.Çünkü bu markanın altında Porscheler Audiler Lamborghiniler Bugattiler hatta Ducatiler:)bile yer almakta. Bu marka bizim Alfa ya bile göz diken o marka değil mi:)He bide şu var bizim 100 yıllık çınar Alfa'da bayadır pekte araba üreticisinden çok ticari araçla ünlenen bir marka altında aslında.Şuna kesinlikle katılıyorum leon modifiyeye yatkın olduğundan tam bir apaçi arabası olmuştu ama buna gene o apaçilerin suçu sanki hani senelerce kıroların mercedes lere tespih asmaları gibi:)
He bende giulietta yı seçerdim demiyorum zaten leon u satıp bir alfa sahibi oldum.Benden o meşhur trim seslerine rastlamadım.Duysamda duymamazlıktan gelirim.Tipine aşık olmuşum bi kere:) Yeni leon golf un spor versiyonu gibi ama konu qv mi iyi cupramı dersen o zaman farklı sınıflarda bile olabilir desem abartmış olmam çunku nürburgring gibi bir pisti cupra r alfa romeo 4c den daha turlayabiliyo hatta en hızlı turlayan önden çekişli araç diye biliyorum.Yani leon abi ya kızmada haksızlık biraz:)

Bir marka altında ezilmiş olmasından kastım tamamen VW idi. Yoksa ne lamboyla,ne audi ile nede porsche ile kıyaslanacak bir marka değil. Doğuş otonun bir VW'e yaklaşımı ile skoda ve seat a yaklaşımını görmek için objektif olmak şart :)

Konu sapmasın ancak burada leon'u kötüleyen kimse olmadı kaldı ki konumuz leon değil zaten :) Leon "Cupra" mı Giulietta "QV" mi diye soruldu bende tereddütsüz QV olacağını söyledim ve nedenlerini açıkladım. Pistte yaptığı derece benim o arabayı almam için bir sebep olamaz kaldı ki şuan leon cupra ile bu forumdan veya bir çok otomobil tutkunundan o piste çıkacak kimse o dereceyi elde edemeyeceği gibi biraz uç örnek olmuş :) Konu şurdan geliyor Leon Cupraya 130 milyar verirmisin ? Hayatta vermem. Bana 130 milyar verseler ya giu qv yada cupra alacaksın dense QV alırdım demek istedim.

Ve Ring rekorunda hile olduğunu da slick lastikle gayri resmi sonuçları çıkardıklarını da bildiğinizi düşünüyorum , daha sonradan resmi test yapılınca megane önde oldu.

Leon kendi kullanıcısının gözünde başarılı bir araç olabilir , kimin nerden nasıl baktığına bağlı ancak benim gözümde her zaman Seattır. Doğuş otoda üvey evlat muamelesi gören bir arabadır.