Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

Aaa TR'ye getirmişler şaşırdım. Ayrıca ekrandaki "H" harfinede anlam veremedim :)
..

Alfadanadam

Anam anammm.. Gerçi ilk sinyalleri almıştım ben ama :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ormanci

Lbe

depeche101

Yok arkadaşlar almadım , dün Mengerler'den aradılar GQV TCT geldi görmek istermisiniz diye. Bende gittim gördüm.
Şu anda TR 'de iki adet var . Gri ve beyaz. Beyaz Premium paket + sunroof donanımlı.

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

Gouki

Ellerine sağlık Okan abi, fotoğraflar şahane.

ozoozo

Haydaa yanlış alarm :) yalnız QV de bu spor paket marşpiyellerini niye kullanmışlar ki onu anlamadım. QV marşpiyeli eski katalogda da olduğu gibi bizim araçlarda olan marşpiyel ve serviste daha pahalı. Bana çok garip geldi , zaten qv tct tanıtıldığında da gri olan da bahsettiğim etekler vardı , ben alacak olsam itiraz ederdim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

depeche101

Özdemir onlar Limited Edition 500 limitli. Body kitli geliyorlar . Tanıtımda kullandılar onları . Normal versiyonlar böyle

tolgahan_

Uğur böceği olsa iyiydide o resimdeki böcek pek adı güzel bişey değil :)

chao

2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Ormanci

Şu aletin daha agresif olmasını beklerdim aslında. Ufak tefek detaylar var, gerisi bizimkilerle aynı. Şu anda iki sticker bi difüzörle QV taklidi yapıyorum mesela :P

Şöyle bi Astra OPC gibi kendini belli eden bişey olsaydı hiç fena olmazdı. Bu haliyle de halen çok güzel ama görüşüm de bu yönde. Hoş, jantlar, xenon'la falan filan getirmişler, iyi olmuş, boş gelmemiş :)

Bir de hanımla asıl şu arkada duran Renegade'leri beğendik, aklımız onda :)

wolkanku

yahu evet , özdemir'in arabası, okan abinin eski arabası (marangoni tamponu da es geçerek) , çok daha QV görünümünde.

Fabrika çıkışı hızlı ve agresif olduğu belirtilen bir araçta, daha özel eklentiler bekliyor insan.

herhangi bir giu'yi alıp şu hale getirmek çok basit. Tamam koltuklar özel ama başka güzellikler de olmalı kesinlikle.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

chao

You are not allowed to view links. Register or Login
Şu aletin daha agresif olmasını beklerdim aslında. Ufak tefek detaylar var, gerisi bizimkilerle aynı. Şu anda iki sticker bi difüzörle QV taklidi yapıyorum mesela :P

Şöyle bi Astra OPC gibi kendini belli eden bişey olsaydı hiç fena olmazdı. Bu haliyle de halen çok güzel ama görüşüm de bu yönde. Hoş, jantlar, xenon'la falan filan getirmişler, iyi olmuş, boş gelmemiş :)

Bir de hanımla asıl şu arkada duran Renegade'leri beğendik, aklımız onda :)

Sorma bizimki de renegade'yi cok begendi. 15 dk daha kalsak bayide giuyu sattirip jeep alma planlarina baslayacakti :D
Jeep duz vites olmaz diyerek gecistirdim simdilik :) şaka bir yana cidden çok basarili olmus, ozellikle kadranin ortasindaki 7" ekrana bayildim
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

fevkalbeser12

Bu arada renegade'in cam açma tuşları ve çerçevesi 159la aynı.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Ormanci

Sırf o mu, klima kumandaları ve vites topuzu da Giulietta'dan :)
Ortadaki ünite de galiba makyajlı kasadan :) Ya da Fiat'tan işte neyse.
Ortak parçaları çok güzel gözümüze sokuyolar sağolsunlar :)

Renegade'i baya beğendim ya, ufak tefek ucuz Jeep modunda. Tasarım çok hoş.
Evet kadranın ortasındaki ekran baya hoş olmuş.

alisto

fiyatı belli mi bu aracın ?

170'lik kesmemeye başladığında düşünülebilir  >:D hem de TCT.

vieri

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login
fiyatı belli mi bu aracın ?

170'lik kesmemeye başladığında düşünülebilir  >:D hem de TCT.
Liste fiyatı kampanyalı 136binTL idi en son.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Tolga033

Her şey iyi güzelde ama şu ekran büyük olan olaydı bari QV'de . Daha şık dururdu.  :S
Ve neden 62 km'de.  :D

Erenbal

depeche101

2016 yılından itibaren yeni motorlarla donatılmış , tamamen yenilenmiş arkadan itişli Giuliettalar geliyor. Giulia hazırlıkları ( ismi büyük ihtimalle Giulia olmayacak ) sürerken , İngiltere'nin önde gelen otomobil dergilerinden Car Magazine , Alfa Romeo'nun yeni patronu Harald Wester ile bir söyleşi yapmış. E-Dergi'nin 2015 Ocak sayısında bulunan 2 sayfada yeni modeller ile ilgili ipuçları da var .

Fatihob

..

alihsans

Giulietta'da da 6 (altı) hava yastığı varmış. Ben dizde de var diye biliyordum. Meğer bilmiyormuşum.

• Sürücü ve Yolcu Ön Hava Yastıkları (2)
  • Yan Hava Yastıkları (Ön koltuk sırtlıklarının içinde 2)
  • Perde Hava Yastıkları (Ön yolcudan başlayıp arka yolcuya kadar tavanda sağlı sollu 2)

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

eminpar

Yurt dışında satılan versiyonlarında dizde hava yastığı var biliyorum.

Gouki

Olur mu abi 2015 yılında olduğumuza göre 12 havayastığı var.

2 + 0 = 2
1 + 5 = 6
2 x 6 = 12

Bak 12.