Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArinFırat

bunların makyajını  Yıldız TİLBE yapıyor heralde...katılır mısınız bilmem ama giuliettayı dış tasarım olarak beğeniyorum fakat iç dizaynı (göğüs,direksiyon,konsol) hiç beğenmiyorum,hele ki şalter tuşları kaldırdıktan sonra hiç mi hiç sevmedim,hele teyp o kadar yüksekte ne işi var,oldu olacak tavan lambasının oraya yerleştirseleri magirius minübüsler gibi :) üstelik makyajlı hali gerçekten buysa beğenmedim.
bana göre giulia tarzı spor bir direksiyon ve 159 gibi vites koluna doğru meyilli bir şekilde inen göğüs ve bu göğüs üzerine konumlandırılmış 3lü gösterge(yakıt,hararet,turbo bence tüm alfalarda standart olarak kullanılmalı ) ve double teyp + tuşlar durumu kurtarabilir.

fahrettin34

Ya 3.cü kez makyaj yapmasına mi kızıyım yoksa ön tampondaki folyo tarzı siyah kaplamaları mı.Arka taraftaki el yazısı şeklindeki giulietta yazısının kalkmasına mı.Cidden yenilik yapmak için yapmışlar.

OğuzCanAlantor

Tamam yeni makyaj kötü olmuş ama şunu hiç bir zaman unutmayalım , Giulietta kendi rakipleri Golf ve 1 serisinden her zaman güzel duruyor :)

Yeni makyaj kötü ama rakiplerine göre halen güzel , Markayı elde tutanlar olarak bizde yerden yere vurmadan rakiplerine göre düşünmeliyiz.

Makyajla birlikte gelicek yeni iyileştirmelerde olabilir , sadece dış görünüş olarak yargılamamak lazım

NeyzeN

Ben aracın içini merak ediyorum...Umarım iyileştirme yapılmıştır...

Ormanci

Makyaj enteresan, şimdilik bişey diyemedim ama tasarımın genel anlamda neredeyse hiç değişmemiş olması, aslında ne kadar başaırlı olduğunu da gösteriyor, markalar 5 yıllık tasarımlar üzerinde köklü değişiklikler yaparken Giulietta'da ufak dokunuşlar olması bence güzel. Tasarım eskimemiş demek ki. Evet detayları beğenmemiş olabilirsiniz, arkadaki Giulietta yazısı el yazısı olarak kalsa bence de güzel olurdu. Ön tampona karar veremedim.

Bence de asıl olan iç mekan, bakalım orada ne yapacaklar. İnşallah güzel olmuştur. Kapıyı açınca yamuk, tam birleşmemiş konsol plastiği gibi şeyler görünmez diye umuyorum.

halil

aracın kasa kısmında değişiklik yapmak zor ve masraflı.o nedenle en ucuz ve pratik yöntem tamponlar ile oynamak.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

chao

Kötü mü olmuş ? evet. ben yetkililerin yerinde olsam mk1 iç dizayna(şalterli versiyon) üstteki kapaklı yere bi ekran ekler çıkartırdım.
yazı karakteri facia olmuş. tampon yoruma açık, güzel de denilebilir kötü de.
Çok taşlamamak lazım, Giulietta şuan önceliği değil Alfa'nın. Giulia ile ve çıkaracakları Suv ile uğraşıyorlar. Giulietta bir şekilde az çok satıyor ve yeni kasa 2 sene sonra falan gelecek ve giulia gibi birşey olacak. Bu noktada adamların zaten çok köklü değişiklikler yapmasını beklemek hata olurdu. Yapmış olmak için yapacaklardı, öyle yapmışlar :)
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

admin

Bu akşam saat 20:30'da facebook'tan takip edilebileceği yazıyor.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ertena

Piyasada arabadan anlamayan bu kadar çok otomotiv müşterisi olduğu müddetçe Alfa dahil bütün arabalar uzun vadede buzdolabına yakınsar.

Tolga033

O yazı hiç olmamış be abicim.

Tapatalk 19.03

krm1983

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Arese de tanıtıma az kalmış.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

OğuzCanAlantor

muğlalı

göstergenin ortasındaki ekranda beyaz olmuş, klima ekranıda beyaz,1.6 dizel artık sadece 120 hp.

cgokce

Scudetto ve farlar bence güzel olmuş.

LT25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ssg

Scudetto ve farlar güzel. Tampon olmamış. İç mekanda makyaj olmaması üzücü.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

krm1983

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Koful

You are not allowed to view links. Register or Login
aracın kasa kısmında değişiklik yapmak zor ve masraflı.o nedenle en ucuz ve pratik yöntem tamponlar ile oynamak.

Evet. Muhtemelen o yüzden yazı karakteri ve scudetto dışında Giulia esintisi göremiyoruz.
Farlar için, kaput ve çamurluklar da değişirdi, bir sürü bağlantı elemanı, yüksek ihtimalle de yeni "safety" testleri.
Maliyet tabiki en önemli parametre, ama Giulia'dan sonra "2018'e bilmem kaçtane yeni modelle gireceğiz" diye boy boy reklam yapıp araya yeni Giulietta'yı bu şekilde sıkıştırmak bence kötü bir fikir. Demek ki artık "bilmem kaç yeni model -1" gözüyle bakabiliriz.

murat

Şu abuk subuk donanım paketlerini de adam gibi bol seçenekli bir hale çevirirler inşallah. Söz gelimi ses sistemi ile bi-xenon fardan alakasız bir paket yaratıp çakmaya çalışan zihniyeti kınıyorum.
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

E.Ç.M. (MiTongin)

Birkac fotoda benden gelsin  :S

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

ku2

Hiç beğenmedim..Kırmızı çizgiler falan ne öyle..
Sanayi işi olmuş.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

tughan

Tuğhan.
156 Selespeed

ArinFırat

şuan resimlerini gördüğümüz; ki birçoğumuzun beğenmediği bu makyajlı model, muhtemelen full+full dediğimiz opsiyon olarak en donanımlı ve en pahalı modelidir...mk1 den beri iç mekanı-dizaynı bi türlü sevemedim gitti