Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

E.Ç.M. (MiTongin)

Jantlar bana mercedes ve nissandakileri cagristirmisti. Bugun cla denk geldi cektim fotosunu. Nisaan da netten aldim. Sizce?

You are not allowed to view links. Register or Login

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

mehmet_QV

Evet benzemiş jantlar, ama nedense bu jantı yakıştıramadım bi türlü. Bu arada lastikle çamurluk arası boşluk sizcede çok fazla değilmi?? Bende de standart yay var ama boşluk bu kadar değil kesinlikle.
2011 Giulietta 1.4 Multiair Distinctive

fatihmehmet

You are not allowed to view links. Register or Login 'ın koyduğu resimlerden, eskiden 30 Giuilietta'da 1 rastlanan orijinal xenonun artık havada uçuşacağı izlenimi aldım ben  :duvar:

Bi-xenon standart oldu diye biliyorum ben.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

necati_jr

Evet benzemiş jantlar, ama nedense bu jantı yakıştıramadım bi türlü. Bu arada lastikle çamurluk arası boşluk sizcede çok fazla değilmi?? Bende de standart yay var ama boşluk bu kadar değil kesinlikle.

Hakikaten Merso'nun yanında bizim Julyet leylek gibi kalmış

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

halil

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

fahrettin34

golf dsg dizel full paketin fiyatı ne kadar? o satıyorsa bence giulietta da satar niye satmasın

Benimde son alıcağım araba Golf olurduki lakin; ayda 65 ila 75 adet Giu satılıyo ki Golf te bu rakam 1200-1400 civarı basit bir hesapla Giu bütün sene sattığını Golf bir ayda satıyor.Dizel otomatik high paket 100 in altına alınabiliyorken baz Giu 105 bin başlaması 125 binlere yaklaşması cidden gülünç olmuş.Yani her iki araçta yok satar diyorum.Birinde araç bulamazken birinde müşteri bulamazsınız.Hele 125 bin tl ye.

mertcancagla

Benimde son alıcağım araba Golf olurduki lakin; ayda 65 ila 75 adet Giu satılıyo ki Golf te bu rakam 1200-1400 civarı basit bir hesapla Giu bütün sene sattığını Golf bir ayda satıyor.Dizel otomatik high paket 100 in altına alınabiliyorken baz Giu 105 bin başlaması 125 binlere yaklaşması cidden gülünç olmuş.Yani her iki araçta yok satar diyorum.Birinde araç bulamazken birinde müşteri bulamazsınız.Hele 125 bin tl ye.
Golfte arac bulunamamasi tamamen bizim milletle alakali bir durum ne yazikki. Bana gore tamamen degerinden fazla deger goren bir araba. Her iki markayida kullanmis birisi olarak dsg nin nasil saatli bir bomba oldugunu biliyorum. Ayrica yeni kasa giuliettalarda her keseye gore paket cikarmislar. Ben ne yazikki sizin kadar kotumser olamayacagim. Vw dunyanin heryerinde yaptigi hilelerle gundeme oturmus bir marka ama hala Turkiyede yok satiyor sizcede cok ironik degil mi?

OğuzCanAlantor

Golfte arac bulunamamasi tamamen bizim milletle alakali bir durum ne yazikki. Bana gore tamamen degerinden fazla deger goren bir araba. Her iki markayida kullanmis birisi olarak dsg nin nasil saatli bir bomba oldugunu biliyorum. Ayrica yeni kasa giuliettalarda her keseye gore paket cikarmislar. Ben ne yazikki sizin kadar kotumser olamayacagim. Vw dunyanin heryerinde yaptigi hilelerle gundeme oturmus bir marka ama hala Turkiyede yok satiyor sizcede cok ironik degil mi?

Bizim ülkemiz araba cahili olduğu için vw satması çok normal bir durum , merak eden varsa vw golf 1.6 tdi dsg 102 bin liradan başlıyor.

Doldurulduğu zaman belki giuliettanın en dolu paketine eş gelir mi bilmiyorum vw paket seçeneklerini bilmiyorum.

Doldurulduğunda 120 binlere denk geliyor.

h.t

Zaten golften ziyade a3 , v40 , a serisi , 1 serisinin dizel otomatiklerinede baksanız 110 binden aşağı bulamazsınız.. Bu piyasada fiyatı böyle , dizel otomatik çılgınlığı olduğu sürece bu rakamlara alanda olacaktır..

Ayrıca 1.6 tdi highline golf 101.700
Astranın dizel otomatiği 90 küsürlerde

Giu nun fiyatı piyasasına göre normal , bana göre her araba uçuk şuan..

Adamlar astra golf focus satabiliyorsa 100 binlere , bizimkilerin hayli hayli satması lazım..

Bizim bayiler gerçekten beceriksiz..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Doğa Tosun

98 bin yeni astra'nın dolusu. Giu'ya istenen paralar da haliyle gayet doğal. Geçen bi arkadas fluence almıs 85 bin liraya aldık dedi şok geçirdim.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

h.t

98 bin yeni astra'nın dolusu. Giu'ya istenen paralar da haliyle gayet doğal. Geçen bi arkadas fluence almıs 85 bin liraya aldık dedi şok geçirdim.

Fiyatlar artık uçtu gitti. Hele bide işin içinde dizel otomatik girince pololar , cliolar 65 bin tl oldu artık.. Alfanında al abi dizel otomatik giu 80 bin tl demesini beklemesin kimse zaten

vozkol

Benim fikrim ise şu şekilde;

Bir ara ben de etrafımdaki ''model yükseltme'' modasına kapılıp, biraz da yeni araçlar nasıl diye merakımdan, 159 yerine sıfır bir dizel otomatik araç arayışında bulundum isteksizce de olsa. Birkaç araç test ettim:

1- Opel insignia: 2015 model dizel otomatik cosmo 98000-104000 TL hazır mevcuttu. 2016'lar da 5000 TL civarı daha pahalıydı.

2- Yeni Opel astra: 2015 dizel otomatik cosmo 86000 TL idi. Bu cosmolar donanım olarak epey dolu. Test sürüşünde insigniadan daha iyiydi ama koltuğun yan destekleri tam kürek kemiklerime bası yaptığından o aracı satın almam imkansızdı zaten.

3- Renault talisman: Adamlar yapmışş :) 160 HP lik olanını test ettim, açıkçası çok beğendim. İnsigniaya göre her yönden üstündü. 138000 TL taa haziranda gelecek 160 HP, lakin cam tavanı ya da sunroofu yok.

4- Volkswagen Passat orta donanım seviyesinde bile 125000 TL idi. Açıkçası ne marka olarak ne de iç-dış görünüm olarak haz etmediğimden test sürüşü yapmadım. Evlerden ırak benim için.

Burada değinmeye gerek duymadığım birkaç marka model de var amma ve lakin her seferinde 159'a geri bindiğimde aslında aracımın ne kadar sportif, sürüş keyfi olan bir araç olduğunu daha iyi anladım. Evet yeni teknolojik zımbırtılar (masaj yapan koltuk, büyükçe ekranlar, ambiyans aydınlatma vs) yok belki ama 8 yaşında da olsa ilk kalkış anından itibaren daha çevik ve güven verici. Test ettiğim hiçbir araç bana 159'u sattırabilecek kadar etkileyici gelmedi. Belki Talisman olabilirdi ama hem ortalıkta yok hem de o para bir Renault'a verilir mi önyargısı bende de mevcut. Muhtemelen test etmediğim BMW ya da Mercedes gibi premium markalar elbette farklıdır ancak sıfır fiyatları şimdilik beni aşıyor.

Bu nedenle ben de hala Alfa dışında araç alamayacağımı düşünerek dizel otomatik Giulietta'yı beklemeye başladım. Aslında Giu'ya bayılmıyorum doğrusu, ayrıca segment olarak beklentilerimizi karşılamayabilir ama yine de şans vermek istedim. Fakat yalandan makyajı ve 125000 TL gibi absürt fiyatıyla üzgünüm ama yukarıda bahsettiğim araçlardan birini almak ya da biraz daha sıkıp <50000km ikinci el BMW, Mersolara yönelmek çok daha mantıklı. Kaldı ki sıfır dizel otomatik Giu ile 2014-2015 dizel manuel ikinci eller arasında fiyat olarak uçurum olacak. Yeni Giu çok daha önce sunması gereken +15 HP ve otomatik şanzuman ile bence fiyatına göre çok daha az yenilik vaadediyor gibi.

125000 TL fiyatı doğruysa bilmem kaç küsür yıllık Alfacı olarak Giulietta'ya o parayı veremeyeceğim ya da daha ucuz olsun diye daha boş versiyonunu satın almayacağım. 159'umu satmayı düşünmüyorum bu nedenle. Hatta elimde halihazırda güçlü bir dizel otomatik varken sırf yeni olacak diye bayıla bayıla kullandığım bir aracı satıp üzerine bir dünya para verme fikri iyiden iyiye saçma gelmeye başladı :).   

Yine de bir ara gidip test etmeyi düşünüyorum, belki de 125000 TL edecek kadardır Giulietta.
2004-2008 : 1997 145 1.6 Boxer
2010-2014 : 2006 156 1.6 TS Distinctive
2014-2016 : 2008 159 1.9 JTDM Distinctive plus
2016-....... : Giulietta 1.6 JTDM Super TCT

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login bu dizel tct artık egea,renegade,500l ve 500x e geldi tofasın eli hiç olmadığı kadar güçlü artık,  125 bin rakamı top dolu giulietta modeli için söylenen fiyat ve indirimsiz liste fiyatı baz model 103 bin tl burda en azından tofasın yerinde olsam daha baz donanımlı (vw de ki trend gibi) bir donanım getirip bunu sadece filolara yada dizel otomatik olsun çamurdan olsun diyenlere verip aynı zamanda da başlangıç fiyatını aşşağı çekerdim, ancak araçlar full gelecek gibi duruyor resimlerden.Bu durumda yapacak çok da birşey yok bu furya devam ettiği sürece ancak şu da var ki ciddi alıcı olduğunuzda o 125 lik arabayıda 100 e vermeyecek bayii yoktur.(koç grubunun geçmişte uygulamalarına bakarak söylüyorum bunu) belki ilk etapta bu olmaz ama yıl sonuna doğru bu şişik fiyatlar elbet aşağı doğru inecek. 159 un dizel otomatik olması nedense hiç dile getirilmez bunuda anlamam cvt değil-sorunlu değil- 4 yada 5 ileride değil araca uygun en iyi şanzıman ama göz önünde bulundurulmuyor ne hikmetse.Talismanın özellikle 4 control olanıyla test sürüşü yapmasını öneririm herkese renault klasını konuşturmuş yine.

textineer

Söylenen fiyatlar beklentilerden daha yüksek fiyatlar ve bu para verilecek ise karşılığında ne alınacağı en önemli soru işareti. Bekleyelim görelim derim ama bir gerçekte bu fiyatlarla bence mevcut satış rakamlarını bile göremezler. Sonuçta her ne kadar ciddi marka sevgim olsada aşkın bittiği mantığın başladığı bir yer var. En azından benim için öyle. :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

agucba

125.000 TL nereden çıktı ki?
Dün Alfa Romeo'nun bir satış müdürü ile görüştüm ve bana 98.000 TL dedi (ama hangi versiyon için dediğini hatırlamıyorum. Artık neremle dinledi isem). Bu fiyat malesef uygun olmasa da memleketimin akıl almaz ekonomik gerçekleri içerisinde makul görünüyor.
Almanya'da Giulietta'nın giriş fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 1.200 € civarında arttı ki Türkiye'ye gelenlerin donanımı daima daha yüksek.
Yeni bir otomobile para verecek olsaydık bizim için "benim" zorlamam ile daha önce de yazdığım gibi Alfa Romeo Giulietta 1,6 Jtdm 16V TCT tek seçenek olurdu.
Alfa Romeo olması benden kaynaklı.
Giulietta olması başka seçenek olmadığı için.
Otomatik olması eşimden kaynaklı.
Cam tavan ve kırmızı olması kızım için.
2012'den beri yılda azami 5.000 km yaptığımız için dizel olmasa da olur ama yakıt fiyatlarından dolayı psikolojik etkisi inkâr edilemez.
Giulietta olmazsa da Jeep Renegade veya Murat Beyciğimin çok sevdiği Skoda Yeti.

Bir de şöyle bir karşılaştırma yapalım.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

///////////////

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login  evet abi doğru fiyat almışsın 103 bin tl olan model indirimle 98 bin tl, galiba baz donanımlı araç yok fiyatlar o yüzden böyle olabilir ancak tablo açıklanınca görücez bunları 5-6 nisan da izmir-aydın medya tanıtımı var o zaman netleşir herşey.

depeche101

Alfa Romeo TR  resmi sitesinde henüz duyurulmayan fakat online site bünyesinde bulunan fiyat listesi ;
Siteye girdiğinizde fiyat listesi linkindewn bu listeye ulaşılmıyor fakat aynı klasör içerisinde bulunuyor bu liste

necati_jr

Alfa Romeo TR  resmi sitesinde henüz duyurulmayan fakat online site bünyesinde bulunan fiyat listesi ;

Düz vites olmayacak mı artık ülkemizde?
Birde Mito yok mu artık Türkiye'de?

depeche101

Sanırım liste üzerinde çalışılan bir taslak olsa gerek , nihayetinde daha resmi olarak yayınlanmadı .

leonheart

Bugün Akota' ya uğramıştım servis için, orada dışarıda bir tane yeni Giuli beyaz mevcut. Açıkcası canlı olarak gördüğümde yapılan değişiklikler benim hoşuma gitti :) Özellikle Scudetto nun petekli olması çok spor bir hava katmış.
159 JTDM Distinctive

muğlalı

veloce paketinde hiç bir opsiyon hakki yok demek ki 30 bin tl değerinde opsiyonlarla geliyor bu güzel ancak süper in donanıminda xenon ve ön park hariç eklenen donanım  yok gibi, 18 jant 700 den 2500 e, cam tavan 4900 den 6000 e çıkmış.

agucba

MiTo yok, çünkü yeni modelin fabrika tatilinden sonra yani Eylül başı ile çıkacağını belirtiyorlar.

///////////////

Ormanci

O fiyatlara artık Alfa'cılar bile almaz herhalde bence. Mito'da da benzer saçmalığı yapmışlardı, burada da aynı şey olmuş, üstelik 1.4 120'lik de yokolmuş zaten, kaç tane satmayı planlıyorlar, enteresan...

Giulietta'yı her ne kadar sevsem de, şimdi sıfır araba bakıyor olsam, böyle bi fiyata hayatta almam, ikinci el falan bakarım herhalde çok istiyorsam :)

admin

Ürünlerin sadece Türkiye için geçerli olduğunu düşünmek gerek. Yurtdışında 1,4 litre turbonun 120, 150, 170, 1,8 litre turbonun 240, 1,6 litre dizelin 120 ve 2,0 litre dizelin 150 ve 175 BG seçenekleri var.

Türkiye'ye ise gelen 120 BG dizel (mecburen) ve 170 BG BG benzinli.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.