Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halil

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img].                      Otohaber mayıs sayısı
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

depeche101

Kanyon önünde 1.6 Dİzel otomatik Veloce paket mat gri Giu  :nazar:

Spiritchaser

O değilde bugün arabamı Akota'ya bakım için bıraktım.  Showroomda 4c vardı.  :duvar: beni benden aldı alet şerefsizim.  bakmaya doyamadım.

Onur Mutlu

You are not allowed to view links. Register or Login Yeni Giulietta'nız hayırlı olsun. Yaklaşık 1 aydan daha fazla süredir kullanıyorsunuzdur aracı. Hangi paket ve donanımda aldınız acaba? Uconnect 5 inclik sistem gerçekten dvd okuyor mu? Ben de ağustos ayının sonlarına doğru almayı düşünüyorum. İçinde bütün opsiyonlar olacak. Spor paket 2 almayı düşünüyorum ve bayinin ne yazık ki bir konuda bana eksik bilgi verdiğini düşünüyorum. Spor paket 2'de elektrikli ısıtmalı deri koltuklar var diyor. Ancak Spor paket 1'de direksiyon arkası kulakçıklar ve tek parça spor koltuk geldiğini ayrıca bir donanımın daha spor paket 2 den eksik olduğunu gösteren bir kağıt vardı. Bunun ayrıntılı bilgisini buradan öğrenebilirim diye düşünüyorum.

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login
Fiyat listesinde dizeller için manuel seçeneği gelmiş.Dizelle otomatik arasında 9 milyarlık bir fark var.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

vozkol

You are not allowed to view links. Register or Login Yeni Giulietta'nız hayırlı olsun. Yaklaşık 1 aydan daha fazla süredir kullanıyorsunuzdur aracı. Hangi paket ve donanımda aldınız acaba? Uconnect 5 inclik sistem gerçekten dvd okuyor mu? Ben de ağustos ayının sonlarına doğru almayı düşünüyorum. İçinde bütün opsiyonlar olacak. Spor paket 2 almayı düşünüyorum ve bayinin ne yazık ki bir konuda bana eksik bilgi verdiğini düşünüyorum. Spor paket 2'de elektrikli ısıtmalı deri koltuklar var diyor. Ancak Spor paket 1'de direksiyon arkası kulakçıklar ve tek parça spor koltuk geldiğini ayrıca bir donanımın daha spor paket 2 den eksik olduğunu gösteren bir kağıt vardı. Bunun ayrıntılı bilgisini buradan öğrenebilirim diye düşünüyorum.

Merhaba, benim satın aldığım araç dizel TCT süper + cam tavan. Başka opsiyon yok. Lüks spor paket ve cam tavan istiyordum ancak hazırda memlekette mevcut yoktu. Ben de ellerinde olanı aldım. Lüks spor paket 1 ve 2 arasındaki fark sadece koltukta: 1 de alcantara koltuk, manuel ayarlı. 2 de ise elektrikli ısıtmalı hafızalı full deri koltuk var. Benim bildiğim kadarıyla başka fark yok (3 bin TL cik fark da var :) ). Olabiliyorsa lüks spor paket harika duruyor gerçekten, ama ben bu haliyle de aracımdan çok memnunum. 5 inch uconnectin dvd okuyabildiği konusunda hiç fikrim yok, ilk kez sizden duydum. Okuyorsa çok şaşırırım :)
2004-2008 : 1997 145 1.6 Boxer
2010-2014 : 2006 156 1.6 TS Distinctive
2014-2016 : 2008 159 1.9 JTDM Distinctive plus
2016-....... : Giulietta 1.6 JTDM Super TCT

Onur Mutlu

Merhaba, benim satın aldığım araç dizel TCT süper + cam tavan. Başka opsiyon yok. Lüks spor paket ve cam tavan istiyordum ancak hazırda memlekette mevcut yoktu. Ben de ellerinde olanı aldım. Lüks spor paket 1 ve 2 arasındaki fark sadece koltukta: 1 de alcantara koltuk, manuel ayarlı. 2 de ise elektrikli ısıtmalı hafızalı full deri koltuk var. Benim bildiğim kadarıyla başka fark yok (3 bin TL cik fark da var :) ). Olabiliyorsa lüks spor paket harika duruyor gerçekten, ama ben bu haliyle de aracımdan çok memnunum. 5 inch uconnectin dvd okuyabildiği konusunda hiç fikrim yok, ilk kez sizden duydum. Okuyorsa çok şaşırırım :)

You are not allowed to view links. Register or Login İnternet sitesinde özellikleri arasında var. Deneyebilirseniz bir çok 2014 sonrası Giulietta dvd okuyor demektir. Konuları tam olarak takip edemiyorum. Rica etsem benim ismimi etiketleyebilir misiniz? Zamanında görür ve cevap verebilirim.

krm1983

Autohaber de testi yayınlanmış.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

admin

2016 yılı itibarı ile Giulia'nın çıkması, akabinde 2016 yılı sonunda Alfa Romeo'nun ilk SUV modelinin tanıtılıp 2017 ilkbaharında satışa çıkacak olması, Türkiye pazarı için cazip haberler gelmiyor olsa da Alfista olarak heyecan verici haberler.

Alfa Romeo'nun yeni ürün gamı için geliştirilen Giogio platformunun, ki Giulia'da ne kadar başarılı olduğu görüldü, bir çok modelde kullanılacak olması, gelecek için başarının yüksek olacağını tahminini yürütmemize neden oluyor.

Henüz Giulietta ile ilgili resmi bir bilgi gelmemiş olsa da güncel Giulietta'nın yerine gelmesi beklenen modelde Giorgio'nun kullanılacak olması kesin gibi, hatta "gibi" değil, kesin diyebiliriz.

Buna göre Giulietta muhtemelen 4,35-4,40 gibi uzunluğa sahip olur (159 ile Giulia'nın nerede ise aynı uzunlukta olduğu düşünülecek olursa), ancak iç mekan genişliği güncel Giulietta'ya göre muhtemelen daha fazla olur.

Ancak hangi motorların olacağı ile ilgili hiç bir bilgi yok. Şu anda Giulia'da kullanılan motorlar, kompakt sınıf için çok uygun değil gibiler, veya en azından 2,0 litrelik benzinli MultiAir motor, Giulietta için en üst seviye olmasa da ürün gamının performans modellerinde kullanılabilir. Audi'nin S3 ve Mercedes A 250 AMG modeline karşı 2,0 litrelik 280 BG Giulia motoru başarı sağlayabilecek olsa da RS3 veya A 45 AMG modeline karşı bir şansı olmaz. Bunlara karşı belki gücü nispeten azaltılmış 2,9 BiTurbo V6 kullanılabilir. Aslında Giulietta'da 2,9 BiTurbo V6'nın olabileceğini yazıyor olmak bile inanılmaz heyecan verici.

Sanal ortamda en çok karşılaştığımız renderleri de paylaşalım böylelikle.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

suqunet

Benim olacak fistik :) 2. Resimdeki jant nerde vardir sizce?

depeche101

Benim olacak fistik :) 2. Resimdeki jant nerde vardir sizce?

Giulia Quadrifoglio 19 jant modellerinden.

You are not allowed to view links. Register or Login 2.0 benzinli motorun 340 HP bir versiyonundan bahsediliyor Giulia Amerikan pazarı için. Belki onu kullanabilirler.

Ugur55

Arkadaşlar selam yine bir Giulietta macerası görünüyor yakın gelecekte. Son makyaj operasyonunda tek sevdiğim şey on panjur oldu onun haricinde mk2 hala favorim. İki kasa arasında başka hangi farklar var yardımcı olurmusunuz. Kararımı buna göre verip ilerleyeceğiz bakalım gazamız mübarek olsun :alfisti:
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

OğuzCanAlantor

Arkadaşlar selam yine bir Giulietta macerası görünüyor yakın gelecekte. Son makyaj operasyonunda tek sevdiğim şey on panjur oldu onun haricinde mk2 hala favorim. İki kasa arasında başka hangi farklar var yardımcı olurmusunuz. Kararımı buna göre verip ilerleyeceğiz bakalım gazamız mübarek olsun :alfisti:

Mk2 - 3 arasındaki en büyük fark Şanzıman eğer Otomatik Dizel ihtiyacınız yoksa Mk2 dizel alın aralarında 30 bin tl fark bulunuyor bence değicek farklılıklar bulunmuyor.

Ugur55

Manuel dizel aklimdaki,mk3 yakından inceleme fırsatım olmadı oyuzden detaylarına hakim değilim.  Aradaki fiyat farkıda sadece değişen motordansa değmez diye düşünüyorum.
,,

admin

Mk2'de iyileştirilen yalıtımın Mk3'de daha da iyileştirildiği belirtiliyor.
Süspansiyonlarda da farklılık olduğu belirtiliyor.
Göstergelerdeki baskılar farklı.
Ön tamponda belirgin, arka tamponda nerede ise belli olmayan değişiklikler var.
Ön konsoldaki kaplamanın kalitesi bariz şekilde düşmüş.
1,6 dizel motorlar 120 BG ve ihtiyaç halinde otomatik vites ile beraber sipariş edilebiliyor.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Ugur55

Aradaki fiyat farkına değmez bence bu değişiklikler.  Mk2 üstünden ilerlemek daha mantıklı gibi.
,,

umitkilic

Mk2 dizel kullanıcısıyım.Mk3 dizel tct ile test sürüşü yaptım.Birkaç km lik test sürüşünden yola çıkarak söyleyebileceğim şu:ön panjur cidden daha havalı,arkadaki giulietta yazısının fontu da daha güzel bence.Donanimdaki farkların ne kadar edeceğini kıyaslamak kişiye göre değişir. Yalıtım konusunda birazcık daha iyi olduğunu hissettiğim mk3 ,sanırım bunu yepyeni olan lastiklerle öyle hissettirdi.15 beygirlik güç farki,kesintisiz sürüş konforu veren tct ye rağmen bariz bir şekilde hissediliyor.Sizin durumunuzda olsam muhtemelen şöyle bir sonuca ulaşırdım."önceliğim zaten manuel vites ise yaklaşık 75 bin liraya neredeyse 0 km sayılabilecek bir mk2 alabiliyorken neden %30 daha fazla ödeyip mk3 alayım" .Mk3 bu kadar etmez anlamında bir düşüncem yok ama

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ugur55

Mk2 dizel kullanıcısıyım.Mk3 dizel tct ile test sürüşü yaptım.Birkaç km lik test sürüşünden yola çıkarak söyleyebileceğim şu:ön panjur cidden daha havalı,arkadaki giulietta yazısının fontu da daha güzel bence.Donanimdaki farkların ne kadar edeceğini kıyaslamak kişiye göre değişir. Yalıtım konusunda birazcık daha iyi olduğunu hissettiğim mk3 ,sanırım bunu yepyeni olan lastiklerle öyle hissettirdi.15 beygirlik güç farki,kesintisiz sürüş konforu veren tct ye rağmen bariz bir şekilde hissediliyor.Sizin durumunuzda olsam muhtemelen şöyle bir sonuca ulaşırdım."önceliğim zaten manuel vites ise yaklaşık 75 bin liraya neredeyse 0 km sayılabilecek bir mk2 alabiliyorken neden %30 daha fazla ödeyip mk3 alayım" .Mk3 bu kadar etmez anlamında bir düşüncem yok ama

1yil boyunca mk2 dizel giu kullandım. 120 hp yeni motoru hiç kullanmadım. Anladığım kadarıyla fark hissedilir şekilde motor performansı acisindan
,,

umitkilic

Manuel olsa çok daha net hissedilir.yalıtım için geliştirme yapıldığını sanmıyorum. Ki bence giuliettanin en çok ihtiyacı olan şey yalıtım. 2006 model jtdm 159 um da var.aralarında ciddi yalıtım farkı var.tamam,segmentleri farklı ama aralarında 8 yaş ve o kadar zamanlik teknoloji farkı var.multiair giulietta da kullandım ve benzinli motora rağmen onda da yol sesi az sayılmaz. Bu arada;Samsun'lu musun ?

Ugur55

Manuel olsa çok daha net hissedilir.yalıtım için geliştirme yapıldığını sanmıyorum. Ki bence giuliettanin en çok ihtiyacı olan şey yalıtım. 2006 model jtdm 159 um da var.aralarında ciddi yalıtım farkı var.tamam,segmentleri farklı ama aralarında 8 yaş ve o kadar zamanlik teknoloji farkı var.multiair giulietta da kullandım ve benzinli motora rağmen onda da yol sesi az sayılmaz. Bu arada;Samsun'lu musun ?

Mk1de kullanmış biri olarak mk2 yalıtım açısından bana yeterli gelmişti açıkçası.  Samsunluyum evet yeniden giu arayışındaym bakalım.
,,

umitkilic

Samsun'luyum ben de.Atakum'dayım.

Ugur55

Samsun'luyum ben de.Atakum'dayım.

Güzel tesadüf turkişteyim bende. Forumda bir samsunlu daha hoşgeldiniz diyelim :alfisti:
,,

umitkilic

Hoşbulduk.2 yıl oldu galiba forumda ama fazla aktif değilim. Ömürevleri'ndeyim. AG839 siyah giulietta veya AR910 gri 159 görürsen içindeki kel benim :)

emreyilik

Ben de unyedeyim 😃 samsunlu sayilirim:)

2000 Peugeot 206 1.4 XR
2005 Peogeot x-line 1.4 ov
2012 Ford fiesta 1.4 titanium ov
2008 Citroen C4 Hdi sx ov
2008 Alfa Romeo 147 Collezione

2008 Alfa Romeo 147 Collezione

umitkilic

Sen de bizdensin :)