Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emreyilik

Piazzda beyaz bir gui gormustum hanginizin 😃

2000 Peugeot 206 1.4 XR
2005 Peogeot x-line 1.4 ov
2012 Ford fiesta 1.4 titanium ov
2008 Citroen C4 Hdi sx ov
2008 Alfa Romeo 147 Collezione

Ugur55

You are not allowed to view links. Register or Login
Hoşbulduk.2 yıl oldu galiba forumda ama fazla aktif değilim. Ömürevleri'ndeyim. AG839 siyah giulietta veya AR910 gri 159 görürsen içindeki kel benim :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem giu hemde 159 plaka tanıdık geldi mutlaka gördüm sizi. Nasip olurda yeniden giulanirsam görüşelim mutlaka You are not allowed to view links. Register or Login. You are not allowed to view links. Register or Login adu plakaydi benim eski giu olabilir.yakindasin bizdensin diyelim.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

emreyilik

Unyede sayabildigim 2 tane alfa gordum. Hasret kaldim yanliz kaldim buralarda

umitkilic

Giulanmadan da görüşürüz. Benim giulietta ilanda.plakayı ordan hatırlıyor olabilirsin

Ugur55

Giulanmadan da görüşürüz. Benim giulietta ilanda.plakayı ordan hatırlıyor olabilirsin

Herşey olur ama siyah araç almam giu olsa bile. Buarada etrafta alfa ve alfa bilenleri görmek güzel.
,,

umitkilic

159 umun siyah olmasını giuliettamın siyah olmamasını isterdim ben de

Ugur55

159 umun siyah olmasını giuliettamın siyah olmamasını isterdim ben de

:yukari-ok:
,,

ufuksrl

Merhabalar,

Mk3 tct dizel ile ilgili bir yorum da ben yapmak isterim. Çalıştığım fabrikada müdürlere büyük çoğunlukla dizel Manuel mk2 giulietta veriliyor. Artik otomatik dizel seçeneği gelmesiyle mk3lerde verilmeye başlandı. Dün yeni gelen mk3 tct dizel süper donanımlı füme bir giulietta ile Ankara içinde test yapma fırsatı buldum. Öncelikle mk2 den çok daha sessiz ki mk1 multiair kullanan ben, kulak tıkaci ile araba sürüyormuş hissi yaşadım.  :) vites geçişi normal kullanımda çok güzel ayarlanmış. Sanki tork hep sabit araba sürekli ivmeleniyor hissi var. Dinamik modda çok tatlı bir sarsıntı ile geçiyor vites çok hoşuma gitti. Motor olarak mk2 dizelden bariz daha istekli fakat yinede dizeli sevmiyorum( kişisel  :D ) son olarak konfor çok aşırı iyi. 17 jant ile mk1 ve 2 den daha başarılı buldum. Arabanın içinde çıt çıkmıyor gerçi bunda 400 küsür km de oluşu da etkilidir. Resim eklemek isterdim ama malum müdür arabası  :alfisti: İyi aksamlar...

agucba

ClubAlfa Italia'nın facebooktan aldığı bir fotoğrafta, 2018 veya 2019'da geleceği söylenen Giulietta'nın arkadan itişli olacağı  belirtilmiş.

///////////////

Onur Mutlu

Makyaj enteresan, şimdilik bişey diyemedim ama tasarımın genel anlamda neredeyse hiç değişmemiş olması, aslında ne kadar başaırlı olduğunu da gösteriyor, markalar 5 yıllık tasarımlar üzerinde köklü değişiklikler yaparken Giulietta'da ufak dokunuşlar olması bence güzel. Tasarım eskimemiş demek ki. Evet detayları beğenmemiş olabilirsiniz, arkadaki Giulietta yazısı el yazısı olarak kalsa bence de güzel olurdu. Ön tampona karar veremedim.

Bence de asıl olan iç mekan, bakalım orada ne yapacaklar. İnşallah güzel olmuştur. Kapıyı açınca yamuk, tam birleşmemiş konsol plastiği gibi şeyler görünmez diye umuyorum.

Maalesef o olay hayal kırıklığı. Yine birleşmemiş konsol plastiği var. Artık kasa değiştirmesi gerekiyor bir an önce. Hazır bmw 1 de arkadan çekişli tek c sınıfı araba olmaktan çıkma tehlikesiyle karşı karşıyayken Giulietta da arkadan çekişle gelirse süper olur.

Tolga033

Eksi arka stopları,bir şekilde devam ettirip güzel bir şey yapsalar çok güzel olur.

pato

ClubAlfa Italia'nın facebooktan aldığı bir fotoğrafta, 2018 veya 2019'da geleceği söylenen Giulietta'nın arkadan itişli olacağı  belirtilmiş.

:yukari-ok:
Biran önce gelsede alsak hem alfa hem rwd.Alman kutularından sonsuza kadar kurtuluş demek benim için.

pato

Internette edinebildiğim bilgilere göre bu yaz tanıtımı yapılacak. Avrupa'da 2017 sonunda satışa sunulacak. Umarım son dakika karar değiştirmeyip RWD olarak üretirler de yıllardır ertelediğim giulietta planları gerçekleşir.

BMW'nin kompakt modellerde (1 serisi, X1, X2 v.b)  mini platformu ve FWD'ye geçtiği bu zamanda Alfa'nın tekrar RWD'ye dönüş yapması benim gibi Alfa sempatizanı olup sırf RWD takıntısı ile diğer marka araç kullananların sonsuza dek Alfa'ya dönüşü demektir.

Merakla bekliyorum, umarım beklediğimize değer.

admin

Internette edinebildiğim bilgilere göre bu yaz tanıtımı yapılacak. Avrupa'da 2017 sonunda satışa sunulacak. Umarım son dakika karar değiştirmeyip RWD olarak üretirler de yıllardır ertelediğim giulietta planları gerçekleşir.

BMW'nin kompakt modellerde (1 serisi, X1, X2 v.b)  mini platformu ve FWD'ye geçtiği bu zamanda Alfa'nın tekrar RWD'ye dönüş yapması benim gibi Alfa sempatizanı olup sırf RWD takıntısı ile diğer marka araç kullananların sonsuza dek Alfa'ya dönüşü demektir.

Merakla bekliyorum, umarım beklediğimize değer.

Alfa Romeo Başkanı açık açık Avrupa Pazarı'nın öncelikleri olmadığını belirtti. Varsa yoksa K. Amerika ve Çin. Burada da kompakt sınıf araçlar öncelikli değil. Bu sebeple Stelivo sonrası onun üstünde bir SUV bekleniyor. Giulietta'nın tanıtımı en erken 2018 olup piyasaya çıkışı 2019'u bulabilir.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

pato

Autoexpress'in haberine göre bu yıl tanıtımı yapılacak ama dediğiniz gibi ertelenebilir.
2014 yılında duyurulan yeni model gamındaki Giulia station wagon yine autoexpress ve top gear'ın haberlerine göre iptal edilmiş.
Alfetta konusunda bir habere rastlamadım,bahsettiğiniz SUV için 2018 dedikoduları var evet.
Bir yıldır Giulia beklerken malum nedenlerle hedef küçültmek zorunda kaldım,şimdi umudumuz yeni giulietta.
Marchione 2018'e kadar olan 8 yeni model tanıtma hedefini 2020 olarak revize etmiş,bekleyip göreceğiz.

depeche101

Hollanda bayisi PrinsAlfa  müşterilerinin isteklerini yerine getirmiş.  :nazar:

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

salihyksk

Hollanda bayisi PrinsAlfa  müşterilerinin isteklerini yerine getirmiş.  :nazar:

direksiyonuda Giulia yaptılarsa tamamdır  :)

A.S.GÜMÜŞ

07 DH 800

A.S.GÜMÜŞ

07 DH 800

admin

Polonya'daki kaynağımızdan yeni bir Alfa Romeo ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Gelen bilgileri artık yavaş yavaş paylaşmaya başlayabiliriz.

Buna göre Polonya'da Alfa Giulia için çeşitli parçalar üreten bir şirket var. Bu şirkette çalışan "kaynak" son zamanlarda oldukça fazla meşgul, çünkü yeni makineler için sipariş aldıklarını belirtiyor. Üretilen bu aletler Alfa Romeo'nun "Giorgio" platformu üzerindeki yeni bir modeline ait (Giulietta'nın halefi).

Çok fazla ayrıntılı bilgi verme imkanı yok ancak belli olan özellikler aşağıdaki gibidir;

Başlangıçta olacak olan motorlar:
(Benzin)
- 1.3T 140 BG ve 180 BG
- 2.0T 200 BG ve 280 BG
(Diesel)
- 1.6 120 BG
- 2.2 150 BG, 180 BG ve 210 BG

Vites kutusu:
6 ileri manuel veya 8 ileri otomatik (ZF 8HP50)

Çekiş:
Arkadan itiş (RWD) ve dört tekerden çekiş (AWD). AWD en güçlü seçenekler için.

Üretim planı:
Yıllık 60-70.000 adet.

Üretim başlangıcı (satış değil):
Mart 2018 itibarı ile.

Yeni bilgiler gelince tabi ki paylaşacağız.

Şimdi gelecek olan bazı sorular bu bilgilerin doğru olup olmadığı ile ilgili olacak.

Bundan yaklaşık 3 yıl önce aynı kişiden Giulia ile ilgili yenilikler de gelmişti ve en sonunda hepsi doğru çıkmıştı.

suqunet

Niye motor hacmi düşüyor acaba hangi pazara hitaben?  İtalyanlarda beygir baz alınarak vergilendiriliyor diye biliyorum Avrupa ülkelerinde emisyonu göre.  Düşük hacım yüksek beygirde emisyon değerleri de yüksek olacaktır.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

tugrules

Selam arkadaşlar.Bugün İstanbulda aracımla tam cevizden daha büyük dolu yağdığı (dolu da denmez buz parçaları resmen) dönemde dışarıdaydım.Artık arabanın içinde canımın derdine düşmüştüm açıkçası.Etrafta patlayan araç camları uçan yan aynalar her tarafı çukur olmuş araçlar geçerken açıkçası evin kapalı otoparkına indiğimde aynı manzarayı bekliyordum.Çok detaylı incelemem sonucu tek bir çiziğe dahi rastlamadım  :serefe:  Araç içinde sayamadığım kadar büyük dolu parçaları rüzgar ve yağmurun ivmesiyle nasıl camları patlatmadı kaportada nasıl iz bırakmadı inanın hayretler içindeyim.Aracın bu kadar sağlam olduğunu bilmiyordum :alkis:

NeyzeN

İlk foto benden gelsin (Gloria olma ihtimali de var)

admin

Alfa Romeo Giulietta, görünüşe göre kompakt hatchback sınıfında arkadan itişli tek model olacak. Yeni Giulietta'nın ne zaman tanıtılıp ne zaman satışa başlayacağı ile ilgili hiç bir bilgi yok iken nasıl görüneceği de bir muamma. Klasik hatchback olabileceği gibi Alfa Romeo-Maserati markalarının CEO'su olan Reid Bigland, Golf Plus tarzında, yani yükseltilmiş bir karoseriye sahip daha çok fonksiyonel bir model olma durumu bile var. Gerçi Bigland'in yaptığı açıklama kendi görüşü olup beklediğimiz İtalyan estetik anlayışından uzak olsa da, kafada soru işaretleri bırakmıyor değil.

Dikkat çekmek istediğimiz konu yeni Giulietta'nın nasıl görüneceğinden ziyade içinin nasıl olacağı.
Golf 8, 2018 sonunda tanıtılacak ve şimdiden verilen bilgilerde, yapılan tanıtımlarda ön konsolunda klasik gösterge olmayıp tamamen ekranlar ile kaplı olacağı görülüyor. En azından en üst seviye versiyonları o şekilde olacak. Telefon entegrasyonu, dünya ile bağlantıda çıta gittikçe yükselirken eskiden lüks sınıf araçlarda görülmeye alışık olunan sistemler artık kompakt sınıfta yer alıyor.
Aynı şekilde Mercedes A serisi hatchback Nisan 2018'de tanıtılacak ve bu modelin en alt, yani giriş versiyonunda bile ikişer tane 7,5" ekran klasik göstergelerin yerini almış olacak. Üst versiyonda bu ekranlardan iki tane 10,5" bulunacak. Ayrıca vites kolonunda bulunan bir touchpad ile tüm fonksiyonlara ulaşılabilecek.
Güncellenmiş veya yenilenmiş Audi A3'te de muhtemelen Golf 8'ten daha fazla teknoloji bulunacak.
Biliyoruz ki FCA Grubu, bu tip yeniliklerde genelde geride kalıyor ve bir Alfasever bunu, "Biz sürüş keyfine bakarız", "Sürüş performansına bakarız", "Estetiğe bakarız" gibi söylemler ile bir nevi Züğürt Tesellisi yoluna gidiyordu. Züğürt Tesellisi ile yetinmeyenler başka markalara geçiyordu... Gerçi geçiyor olmalarına rağmen her zaman akıllarının bir köşesinde Alfa Romeo kaldığını hepimiz biliyoruz.
Söz şu ki; Alfa Romeo Giulietta'nın çok güzel görünmek, yüksek performans, sınıfının en iyi yol tutuşu, Giulietta'da olduğu gibi çarpışma testlerinde sınıfının en iyisi olması gibi kriterlerinin yanında halletmesi gereken asıl meselelerden biri, Infotainment denilen bağlantı teknolojisi ile navigasyon fonksiyonlarını, sürüş ve sürücü destek sistemlerini en ileri seviyeye taşıma zorunluluğu bulunmasıdır. Hatta otonom sürüş ile en azından hibrit teknolojisinde de adımlar atılmalı. Bunlar olmaz ise, daha piyasaya çıkmadan, özellikle yazılı basında söz sahibi olan Almanların gözünde 1-0 geri başlamış olacaktır.
Teknolojik yenilikler konusunda Google ile yapılan işbirliğinde ciddi adımlar atılmalı, eğer söylentiler doğru ise Hyundai ile yapılması düşünülen teknoloji partnerliği (özellikle elektrikli araçlar) konusunda da adımların hızlı atılması gerekir.

ealprsln

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde