Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cikoleite

Peki bu makyaj, bizim arabaların değerinden çok birşey eksiltir mi ne dersiniz ? 0 alacak gücüm yok şuan, 65 maksimum verebilirim.

cikoleite

Ya madem konu açıldı aklımdaki tüm soruları da sorayım. Ağır Almancıydım taa ki Giulietta'yı görene kadar. İtalyan arabaları çabuk dağılıyor söylentileri var. Şöyle Giulietta'sıyla 30000-40000 km lere gelip aracından trim sesi gelen var mı acaba ? Bir de diyelim 1 sene sonra model yenilemek istedik, satarken çok sıkıntı çeker miyiz ne dersiniz ?

bado

Ben büyük ölçüde fiayatları etkilemeyeceğini düşünüyorum. çünkü anormal bir değişiklik yok araçta.

satma konusuna gelince giuliettaların satışlarının ikince elde iyi olduğunu düşünüyorum.. ve duymuştum.
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

eminpar

Arkadaş 22bin km de bizim şirket A6 larında da trim sesi var :)) bence bu soru doğru değil. Trim sesi ile arabanın çabuk dağılması başka şey. Şuna bakın 40 bin yada 60 bin km de olup ağır arıza çıkartan var mı ?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

engin uzun

You are not allowed to view links. Register or Login
Ya madem konu açıldı aklımdaki tüm soruları da sorayım. Ağır Almancıydım taa ki Giulietta'yı görene kadar. İtalyan arabaları çabuk dağılıyor söylentileri var. Şöyle Giulietta'sıyla 30000-40000 km lere gelip aracından trim sesi gelen var mı acaba ? Bir de diyelim 1 sene sonra model yenilemek istedik, satarken çok sıkıntı çeker miyiz ne dersiniz ?
Aracım 44000 km lere geldi. Bana göre zerre sorun yok. Bana göre sadece kullanıcıya bağlı o bahsedilen sesler
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

depeche101

QV TCT dolanmaya başladı , ön ve arka tamponun makyajlı renderi doğru çıkacakmış gibi görünüyor.

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

depeche101

Aynalara dikkat...

Aynen , ayrıca marşpiyeller ve üstü de enteresan.   :o

depeche101

ArinFırat

Biraz daha açık bir renk olsa daha mı güzel olurmuş sanki?

Katılıyorum abi sana , bende beğenmedim fakat biraz daha açık olursa bmw nin M paketlerdeki astoril mavimi diyorlar neyse o olabilirmiş.
reno megan mavisi olmuş :)

chao

Geçenlerde Mengerler'le sohbet ederken yeni Giulietta'larda dokunmatik ekranın 1500 Euro fiyatla opsiyonel olarak geleceğini, normalde standart olarak gelecek arabaların yine şalterli geleceğini söylediler.. Haziranda gelecekmiş ilk parti.

Yani içinde de çok bir değişiklik olmayacak, 1500 Euro vermediğiniz sürece :)

Mengerlerin yalancısıyım :D
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Ormanci

Olabilir, onda navigasyon cart curt vardır kesin, opsiyon olarak çakarlar :)
Şalter sistemi baya hoşuma gidiyor, kaldırmalarını hiç istememiştim, güzel bir detay.

ozoozo

Ekranı nasıl olurda kapaklı yere yapmazlar kafayı yiyorum ya , güzelim konsola dank diye ekranı koymuşlar :duvar:

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

alihsans

Ekranı nasıl olurda kapaklı yere yapmazlar kafayı yiyorum ya , güzelim konsola dank diye ekranı koymuşlar :duvar:

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
Bu konuda benim de en az senin kadar sövesim var kardeşim.  :asagi-ok:
Kapaklı hazneye saklarsın ekranı, BMW'lerdeki gibi vitesin yanına yakışıklı bir joystick koyarsın. Hatta joystcik üzerine veya yanına bir de kapağı açıp kapatma tuşu koyarsın, olur sana misler gibi kullanışlı ekran.
Konsolu caaart diye yarmanın, şalterleri tuşlara sıkıştırmanın ne alemi var.  :duvar: İnan hiç sevmiyorum şu ekran olayını.  >:(
Alfa'ya içimdekileri fena kustum ha!  :D
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

admin

Geçenlerde Mengerler'le sohbet ederken yeni Giulietta'larda dokunmatik ekranın 1500 Euro fiyatla opsiyonel olarak geleceğini, normalde standart olarak gelecek arabaların yine şalterli geleceğini söylediler.. Haziranda gelecekmiş ilk parti.

Mengerler'deki "ilgili" kimse, size yanlış bilgi vermiş bu durumda.

Yeni Giulietta'ların hepsinde ön konsol ekranlı olacak. Opsiyel donanımda olan daha büyük ekranı, artı özellikleri ile beraber ilave para ödeyerek alabileceksiniz.

"İlgili" şunu kast etmiş olabilir: 2013 yılında üretilip henüz satılmamış olan Mk1 Giulietta'lar, Türkiye'ye gelebilir ve bir süre satışı devam edebilir. Bunun başka bir izahı olamaz.
Alfa Romeo iki farklı ön konsol tasarımını aynı anda piyasaya "süremez".

Ormanci

Baskan

Dün denk geldim hiç dikkat ettinizmi?
Aracı geri vitese takıp, ayak debriyaj'a basılı iken gaz verin 2500d/d üstüne çıkmıyor, limitöre giriyor motor :)

chao

Mengerler'deki "ilgili" kimse, size yanlış bilgi vermiş bu durumda.

Yeni Giulietta'ların hepsinde ön konsol ekranlı olacak. Opsiyel donanımda olan daha büyük ekranı, artı özellikleri ile beraber ilave para ödeyerek alabileceksiniz.

"İlgili" şunu kast etmiş olabilir: 2013 yılında üretilip henüz satılmamış olan Mk1 Giulietta'lar, Türkiye'ye gelebilir ve bir süre satışı devam edebilir. Bunun başka bir izahı olamaz.
Alfa Romeo iki farklı ön konsol tasarımını aynı anda piyasaya "süremez".

valla Mengerlerin yalancısıyım demiştim; doğru mu yanlış mı ya da bilgi eksiklikleri mi var bilmiyorum ama;

1500 Euro opsiyona para vermeyenler ekransız normal radyolu gelecek, 1500 euro civarında bir para ödeyene ekranlı gelecek denildi..
doğrusu dediğiniz olabilir, ben mengerler'in yalancısıyım ;)
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

admin

Genel olarak Alfa Romeo Satış Yetkilileri (ister Birmot, isterse diğerleri) satılacak olan otomobiller konusunda bir aşamaya kadar çok bilgili değiller.

Sahip oldukları bilgiler genelde Alfa Romeo Türkiye'nin vermiş bilgiler ile sınırlı olduğundan, müşteriler de eksik bilgilendiriliyor.

Tabi ki bu tüm çalışanları için geçerli değil. Yenilikleri takip eden üst düzey yönetici ve satış temsilcileri de var.

Ormanci

Bence sınırlı bilgiden ziyade, dertleri "bilgisizlik"...
Bir de mesela "bilmiyorum" demek yok çoğunda.
Ulan bilmiyorsan bilmiyorsun, sallama bari.

BMW 316ti Compact'ta "turbo var" diyen Borusan satış temsilcisine "nerede göster o zaman" şeklinde gerçekleşen diyaloglar, "Corsa'ların motoru patlıyor" diye dizel Fiesta satmaya çalışan tiplemeler... Hepsi aynı. Arada dediğiniz gibi çok nadir çıkıyor. Sattığı ürünü gerçekten bilen, gerçekten ilgi gösteren ve öğrenen az...

Teknosa'da TV soruyoruz, 46inch Samsung alacağız diyoruz.
"46 yok, zaten Samsung 46 üretmiyor artık, şu 42'lerde kampanya var ama" falan gibi saçma salak bi cevap aldık. Nasıl ya dedim, durmadan yeni model geliyor... Yok işte şu da bu da...

Annemler 42 bakmaya başladı, yok diyorum bunlar küçük olur sizin salona.
O sırada arkamı bi döndüm, 46'lar yan yana asker gibi dizilmiş, Sony, Samsung, herşey var. E peki bunlar ne dedim 46 diil mi? Yok demiştiniz? Eeee, üüüü, kem küm.... Hıyara duyurarak babama dönüp "bırak baba ya daha ne sattığını bilmiyo, ya da 42'de kampanya var diye onu çakmaya çalışıyo yürü gidelim" dedim. Babam da durumu anladı zaten, bastık çıktık, arkadan salak salak bakıyodu...

Kısaca sırf otomotiv değil, her yerde, her sektörde örnekleri var. Ve maalesef çoklar.
Biraz birşeyler bilerek gittiğinizde birçoğunu afallatabiliyorsunuz.

Bir de bilinçsiz tüketiciler bu armut satışçılardan tavsiye üzerine ürün alıyor ya.. Acıyorum vallahi.

alihsans

Ben de iki sene öncesinde test sürüşünün birinde hatun satış şettirmecisine "maksimum torku kaç devir bandında veriyor" diye sormuştum. Aldığım "hızlandıkça artıyor" cevabı üzerine "oooo çok güzelmiş o zaman" demiştim.  :))
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Ormanci

Çok zor yerden sormuşsun hocam :)
Bunu erkek satış temsilcisi bile bilemezdi :D

depeche101

QV TCT turlara devam ediyor ;

Bu arada ilk foto  :yukari-ok:

..

..

..

..

..

Alfadanadam

Ormanci

Evet, gerçi beyaz olan Evoque ilk fotodaki de, sonrakiler belli değil :)

Şoför abinin de yakalandığındaki tepkisi iyiymiş :D