Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Güncellemeler, Talepler, Öneriler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaan

Şart mı değil ama güncellemeden önce forum ana sayfası her yenilendiğinde arka planda farklı bir araç görseli olurdu. Mümkün ise ana sayfaya renk katabilir.
1 hayal
5 duyu
6.his

coyote

Önceki versiyonda var mıydı hatırlamıyorum ama, bu versiyonda iletinin başına @kullanıcı_adı ekleyerek, kullanıcı_adı üyesini o iletiden haberdar etme özelliği yok mu?

Kaan

You are not allowed to view links. Register or LoginÖnceki versiyonda var mıydı hatırlamıyorum ama, bu versiyonda iletinin başına @kullanıcı_adı ekleyerek, kullanıcı_adı üyesini o iletiden haberdar etme özelliği yok mu?

Abi bende fark ettim de ne yazık ki o özellik şuan yok. Eskiden ne güzel @ ten sonra bir harf yazınca üyeler otomatik sıralanıyordu.
1 hayal
5 duyu
6.his

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  tekrar dener misiniz?

You are not allowed to view links. Register or LoginŞart mı değil ama güncellemeden önce forum ana sayfası her yenilendiğinde arka planda farklı bir araç görseli olurdu. Mümkün ise ana sayfaya renk katabilir.

Bunu da halledeceğim en kısa zamanda Kaan hocam.

coyote

You are not allowed to view links. Register or Login, elinize sağlık  :yukari-ok: