Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'sını ARAYAN YENİ ÜYELER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

murat

You are not allowed to view links. Register or Login
ülkemizde bildiğim kadarıyla 2.0 jts bulunmuyor :)

Gümrükten geçenler var birkaç tane ;)
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

S.Asil

Gümrükten geçenler var birkaç tane ;)

Evet doğrudur ama ilanlarla denk gelmek yada satılık görmek zor , yanılmıyorsam o kadar sahibinden de geziyorum alfa ilanlarında 2 adet anca gördüm :)

Zaten anca gümrük olur , bilgi için teşekkür ederim :)
Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)

Theillest

Evet doğrudur ama ilanlarla denk gelmek yada satılık görmek zor , yanılmıyorsam o kadar sahibinden de geziyorum alfa ilanlarında 2 adet anca gördüm :)

Zaten anca gümrük olur , bilgi için teşekkür ederim :)
1 tane MK 1.5 vardı ilanlarda bende ilk defa görmüştüm 156 .

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can_Ekin

Adayları bulup da soruyorsanız aşağıdaki konuyu tavsiye ederim. :) Daha çok bilgi edinilebilir.

Bu başlığı Alfasını henüz tam bulamamış üyeler gibi düşünmeyi öneriyorum.

Bu arada buraya not bırakayım, Adana'da sevdiğimiz bir dostumuz için 32 bin TL bütçeye kadar manuel 166 v6 arıyoruz. Twin Spark kesinlikle istemiyor. Sağınızda solunuzda düzgün bildiğiniz çıkarsa makbule geçer. Adana'da Ebu Alfa olarak sorun durumunda bana geleceği için, uğraştırması durumunda başınıza ekşimesem de arada bir şaka niyetine takılırım. :D

Hocam neden TS istemiyor.
Bende 156 ararken, temiz ve bakımlı görünen ve söylenen bir 166 2.0TS buldum.. Kasaya çok mu zayıf kalıyor?  Şöyle bir karşılaştırma yapmak gerekse uzun yolda 156 1.6TS  mi yoksa 166 2.0TS mi ne dersiniz?  Ben genelde uzun yolda kullanmak için alacağım çünkü 157 veya 166 yı.

murat

Hocam neden TS istemiyor.
Kasaya çok mu zayıf kalıyor?  Şöyle bir karşılaştırma yapmak gerekse uzun yolda 156 1.6TS  mi yoksa 166 2.0TS mi ne dersiniz? 

Her yönden 156'dan üstündür. Hele ki uzun yolu apayrı...
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

Onur Çakıroğlu

Herkese merhaba,iyi forumlar.

1.4 Giuletta alma planım var. Çok uzun zamandır araç bakıyorum. Aşağıdaki araç sizce alınabilir bir araç mıdır , sahibi yurtdışına çıkacağı için satıyor. KM'si çok az. Sizce distinctive donanımda olmaz ise olmaz bir ek paket var mıdır ? Bu araç alınmaya değer midir, yorumlarınız benim için çok değerli, fikir beyan eden forum üyelerine şimdiden teşekkür ederim.
Araç alırken dikkat etmem gereken konular nelerdir ? (TSE onaylı ekspertiz, iyi bir servise kontrol, ruhsatta teyp,araç , anahtar kodu bulunması ,yedek anahtar bulunması  gibi)

murat

Herkese merhaba,iyi forumlar.

1.4 Giuletta alma planım var. Çok uzun zamandır araç bakıyorum. Aşağıdaki araç sizce alınabilir bir araç mıdır , sahibi yurtdışına çıkacağı için satıyor. KM'si çok az. Sizce distinctive donanımda olmaz ise olmaz bir ek paket var mıdır ? Bu araç alınmaya değer midir, yorumlarınız benim için çok değerli, fikir beyan eden forum üyelerine şimdiden teşekkür ederim.
Araç alırken dikkat etmem gereken konular nelerdir ? (TSE onaylı ekspertiz, iyi bir servise kontrol, ruhsatta teyp,araç , anahtar kodu bulunması ,yedek anahtar bulunması  gibi)

Bence direk alınır. Paket mevzuu kişiden kişiye değişir. Cam tavan olsa fena olmazdı en azından bu arabada.. gidin bir ekspertize alın çıkın..(Ki ona bile gerek olmayabilir bazen)

Not: Hangi akıl orjinal paspasa basmamak için bu rezaleti çeker anlamak mümkün değil. En kötü al kardeşim 1 takım daha onu kullan, para değil paspas...
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

Onur Çakıroğlu

Sizin de belirttiğiniz gibi halıflex olayı biraz ilginç olmuş  araçta Murat Bey  :D  Ayışığı rengi ve cam tavanlı bir model bakıyordum fakat aracın az km oluşu cezbetti beni. Bugün satıcı ile irtibata geçeceğim.

Görüş paketi 2016 modellerde standart mıdır yoksa ek midir. Elinde 2016 modelde standart olan özellikleri görebileceğim bir liste var mıdır, internette araştırdım fakat hep 2018 modele ait liste karşıma çıkıyor.

halil

Sizin de belirttiğiniz gibi halıflex olayı biraz ilginç olmuş  araçta Murat Bey  :D  Ayışığı rengi ve cam tavanlı bir model bakıyordum fakat aracın az km oluşu cezbetti beni. Bugün satıcı ile irtibata geçeceğim.

Görüş paketi 2016 modellerde standart mıdır yoksa ek midir. Elinde 2016 modelde standart olan özellikleri görebileceğim bir liste var mıdır, internette araştırdım fakat hep 2018 modele ait liste karşıma çıkıyor.

ilanını gönderdiğiniz araç 2015 model mk2 kasadır. 2016 yanlış yazılmış ilana.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Onur Çakıroğlu

Teşekkür ederim Halil bey bilgi için. 29.12.2015 trafiğe çıkışlı diye belirtmiş satıcı fakat yılı 2016 olarak yazmış. Sizin kadar bilgi sahibi olmadığı için model yılı da 2016 olarak düşünmüştüm.

Onur Çakıroğlu

Merhaba herkese,

Sonunda araç arayışım sona erdi. Bir aksilik olmaz ise aracı çarşamba günü alacağım. Aracın sahibi ilanı kaldırdığı için link atamıyorum. 2014 model - 44000 km , ilk sahibinden sunroof ve brembolu ay ışığı gri renkli 1.4 170 multiar giuletta. Çarşamba günü inşallah bende bu güzel ailenin bir parçası olacağım. Klasörden resim eklemeyi beceremediğim için koyamadım. Resim eklemeyi detaylı araştırıp en yakın sürede ekleyeceğim.

Horizon78

Selamlar. Bende ilk alfam olarak Alfa Gt ile aranıza katılmış durumdayım. Herkes gönlüne göre bir Alfa sahibi olur umarım. Resim nasıl ekleniyor bilmediğim için çözdüğümde yüklerim.  :clover:
2006 GT 2.0 JTS (güncel

murat

Hayırlı olsun ne güzel haberler  :alfisti: Araçlarınız için üyelerimiz bölümünde bir sayfa açarsanız çok daha iyi oluyor bilginiz olsun  :alkis: :nazar:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

Horizon78

Çok teşekkür ederim. Yeni üye oldum. Bilgisayar başında çözmeye çalışacağım. Yalan yok sitenin özellikleri biraz Farklı geldiği için yavaş yavaş çözerim umarım.
2006 GT 2.0 JTS (güncel

Arslan35

Merhaba herkese foruma yeni katıldım bende

1.4 2012 üzeri 80 bin ve altında otomatik vites giuletta arıyorum. Cam tavan ve deri koltuk şart buna ek bose ve brembo tercih sebebidir. ilk alfam olucak hayırlısıyla yardımlarınızı bekliyorum :)

hllbls

Herkese merhabalar yeni üye olduğum için gerekli yere yazamadım , o yüzden buradan sormak istiyorum
Sahibi alfisti olduğunu söylüyor, motor kulağına kadar ağır bakıma girdiğini 9000bintl tutarında olduğunu söylüyor.9000 TL tutarında ağır bakım ben hiç duymamıştim üstelik motor kulağı falan degisicek. Bu aracı ya da sahibini tanıyan var mıdır ?

ysbilgin

Herkese merhabalar yeni üye olduğum için gerekli yere yazamadım , o yüzden buradan sormak istiyorum
Sahibi alfisti olduğunu söylüyor, motor kulağına kadar ağır bakıma girdiğini 9000bintl tutarında olduğunu söylüyor.9000 TL tutarında ağır bakım ben hiç duymamıştim üstelik motor kulağı falan degisicek. Bu aracı ya da sahibini tanıyan var mıdır ?

Fazla oynanmış, orijinal olmayan şekilde modifiye edilmiş, bana sıcak gelmedi. Varex filan apaçi işi. Adam akıllı iç fotoğrafı yok.

Motor kulakları kroniktir, değişir. Ama kulak ile 9000 TL olmaz, baskı balata volan vs değişse de olmaz. Bi bakmak lazım ne değiştiğine.
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

admin

Alfa Romeo Giulietta yedek parça fiyatlarına bakarak örnek olarak ve kaba taslak aşağıdaki gibi bir tablo çıkar karşınıza;

Buji - 330 TL
V Kayış Seti - 220 TL
Multiair Filtre - 165 TL
Triger Seti - 410 TL
Filtre Seti (Polen, Hava, Yağ) - 185 TL
Debriyaj Balata - 860 TL
Devirdaim - 100 TL
Termostat - 280 TL
Şanzıman Alt Kula - 250 TL
Şanzıman Kulak - 430 TL
Motor Kulak - 520 TL
Arka Disk - 310 TL
Ön Disk - 550 TL

Sadece bunların toplamı 4.610 TL yapar.
Bunlara ön arka balata dahil değil, yağ dahil değil...
Bunlara işçilik dahil değil. Özel servis ve yetkili servis işçilik fiyatlarının farklı olarak hesaplandığını dikkate almak gerek.

Yukarıdaki rakamlar Alfa Romeo Yedek sitesinden örnek olarak alınmıştır. (www.alfayedek.net)
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Arslan35

Merhaba Herkese

aşağıda paylaştığım ilan donanımlı bir araba fakat hem fiyat olarak yüksek geldi hemde km si yüksek sizce bu araba bu paraya normal mi yoksa pahalı mı birde km olarak alındığı zaman problem yaşarmıyım 150.000 km de uzun zamandır takip ediyorum ama giuletta piyasasını açıkcası şu sıralar fiyatların şişik vaziyette olduğunu düşünüyorum yorumlarınız değerli yardımcı olursanız sevinirim.

murat

Merhaba Herkese

aşağıda paylaştığım ilan donanımlı bir araba fakat hem fiyat olarak yüksek geldi hemde km si yüksek sizce bu araba bu paraya normal mi yoksa pahalı mı birde km olarak alındığı zaman problem yaşarmıyım 150.000 km de uzun zamandır takip ediyorum ama giuletta piyasasını açıkcası şu sıralar fiyatların şişik vaziyette olduğunu düşünüyorum yorumlarınız değerli yardımcı olursanız sevinirim.

Fiyatlar şişik değil de düzgün araç bulmak zor, herkes bineyim yenisinin alamam nasılsa diyor..
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

Onur Çakıroğlu

Hayırlı olsun ne güzel haberler  :alfisti: Araçlarınız için üyelerimiz bölümünde bir sayfa açarsanız çok daha iyi oluyor bilginiz olsun  :alkis: :nazar:

Çarşamba günü  araç alımını gerçekleştirdim :) Milanoalfa'da ekspertiz yaptırdım, kondisyon ve kozmetik olarak bir sorun olmadığını söylediler. Gitmişken serviste ufak tefek birkaç bakım ve parça değişimi yapıldı.
Murat bey acemiyim biraz forumda , üyeler bölümünde nasıl sayfa açabiliyoruz acaba. :serefe:

murat

Çarşamba günü  araç alımını gerçekleştirdim :) Milanoalfa'da ekspertiz yaptırdım, kondisyon ve kozmetik olarak bir sorun olmadığını söylediler. Gitmişken serviste ufak tefek birkaç bakım ve parça değişimi yapıldı.
Murat bey acemiyim biraz forumda , üyeler bölümünde nasıl sayfa açabiliyoruz acaba. :serefe:

8) :alfisti:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

jcruelf

Merhaba 2014 veya 2015 giu ariyorum.

- Cam tavan.
- olursa spor paket
- renk olarak kirmizi, fume ya da beyaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
159 jtdm dist. plus !

cem meric

Merhaba 2014 veya 2015 giu ariyorum.

- Cam tavan.
- olursa spor paket
- renk olarak kirmizi, fume ya da beyaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanıyorum bir de dizel :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi