Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'sını ARAYAN YENİ ÜYELER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aliosmanrenklibay

You are not allowed to view links. Register or Login
Arac gumruk cikisliysa konusu daha once gecmisti, gorusen arkadaşlar km orjinal olamaz demislerdi.
Selamlar. Bu sorduğum araç istanbul'a gelmiş. İlana çıkmış ve bilin bakalım 80 bin tl olan aracın fiyatı kaç yazılmış? İnanması zor ama tam 103500 tl. Şaka gibi...

LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

murat

Selamlar. Bu sorduğum araç istanbul'a gelmiş. İlana çıkmış ve bilin bakalım 80 bin tl olan aracın fiyatı kaç yazılmış? İnanması zor ama tam 103500 tl. Şaka gibi...

LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Profil bilgilerinizi gözden geçirip eksik veya hatalı bilgi varsa tamamlamanızı rica ederiz. İyi forumlar
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ergingursoy

Merhaba,

Giulietta arıyorum.
2015 ve üstü dizel, vites farketmez, km de 100000'i geçmezse şahane olur:)

ysbilgin

Merhaba,

Giulietta arıyorum.

Benzinli var düşünürseniz, hem de 170 beygir. :)
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

ergingursoy

Benzinli var düşünürseniz, hem de 170 beygir. :)

sizdeki araç bütçemin üstünde hocam sağolasın:)

alfa_147

Selamlar arkadaşlar aranıza Ankaradan katılıyorum. 147 mk2 arayışım var aracını satmak isteyen olursa görüşmek isterim.

brera18tbi

alfa brera 1.8 tbi arıyorum. sanırım türkiyede 2 adet vardı, çevresinde satmak isteyen var mı?

klesing

merhaba, adım osman 36 yaşındayım. istanbul da ikamet ediyorum. İlk defa araç sahibi olacağım ve uzun araştırmam sonucu bi alfa sahibi olmaya karar verdim. Bu doğrultu da 156 modeli hem çok karakterli hem de çok hoşuma gitti tabi keseme göre de aynı zaman da. Sizden ricam bu alışveriş sırasında bana yardımcı olmanız. Şuan bi araç aklımda ve ciddi almak istiyorum sizde bana nedir-alınır mı?alınmaz mı bi yorum eksik etmeyin araç linkini ekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler dilerim.

radar54

merhaba, adım osman 36 yaşındayım. istanbul da ikamet ediyorum. İlk defa araç sahibi olacağım ve uzun araştırmam sonucu bi alfa sahibi olmaya karar verdim. Bu doğrultu da 156 modeli hem çok karakterli hem de çok hoşuma gitti tabi keseme göre de aynı zaman da. Sizden ricam bu alışveriş sırasında bana yardımcı olmanız. Şuan bi araç aklımda ve ciddi almak istiyorum sizde bana nedir-alınır mı?alınmaz mı bi yorum eksik etmeyin araç linkini ekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler dilerim.

Boyatmis mis gibi olmuş o tavanla gezmemesi çok iyi olmuş rengi mükemmel. Bakımları dediği gibi yapıldıysa alınır bence tek eskisi iç döşemeleri keşke aynı renk ama orijinal modelinde yaptirsaydi. Iç dış renk müthiş olmuş gerçekten...

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

klesing

Boyatmis mis gibi olmuş o tavanla gezmemesi çok iyi olmuş rengi mükemmel. Bakımları dediği gibi yapıldıysa alınır bence tek eskisi iç döşemeleri keşke aynı renk ama orijinal modelinde yaptirsaydi. Iç dış renk müthiş olmuş gerçekten...

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok sağol, aynen bende senin gibi düşündüm bakımları da umarım zamanında yapılmıştır. içi dışı güzel

Theillest

Hoşgeldiniz boyasının yeni olmasıda bence iyi tertemiz görüntüsü gayet güzel aynı renk 156 sahibiyim malesef zamanla güneş canına okuyor ve tek çözümü boya boyasının iyi olması masraftan kurtarır sizi.Aracın bakımları dediği gibiyse bence düşünülebilir döşemeler orjinaline sadık kalınarak yenilense şahane olurmuş o baklava dilimlileri hiç hoş olmamış birde bu jantlar ss 147 ye çok yakıştırıyorum başka bir jant takımıyla hoş olurdu, tabiki bunlar zevk ve renkler kısmı kişiden kişiye değişir .Kısa sürede  yeni alfanızla konunuzu açarsınız inşallah :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

klesing

Hoşgeldiniz boyasının yeni olmasıda bence iyi tertemiz görüntüsü gayet güzel aynı renk 156 sahibiyim malesef zamanla güneş canına okuyor ve tek çözümü boya boyasının iyi olması masraftan kurtarır sizi.Aracın bakımları dediği gibiyse bence düşünülebilir döşemeler orjinaline sadık kalınarak yenilense şahane olurmuş o baklava dilimlileri hiç hoş olmamış birde bu jantlar ss 147 ye çok yakıştırıyorum başka bir jant takımıyla hoş olurdu, tabiki bunlar zevk ve renkler kısmı kişiden kişiye değişir .Kısa sürede  yeni alfanızla konunuzu açarsınız inşallah :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoş buldum sağolun, İnanın ben hiç iç döşemisine takılmamıştım ama şuan iki yorumdan da aynı duyarlılık gelince  sayenizde o da dikkatimi çekti  :) Artık alfa ailesi sayesinde aldıktan sonra uygun yerleri değiştiririz biraz :)

Darkboys10

Merhaba,

Giulietta arıyorum.
Merhabalar buldunuz mu aracınızı 2015 60 binde isterseniz görüşelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alperturkeri

Arkadaşlar merhaba,

Benim hala GT SS arayışım sürüyor.

Elinde temiz GT'si olan arkadaşlar rica etsem benimle iletişme geçebilir mi?

Yigitcim

merhabalar arkadaşlar :alfisti:

ben yiğit (30) istanbuldan. ilk aracımı araştırıyorum 1 aydır, C segmenti HB araçlara bakıyorum ancak fiyat/temizlik olarak piyasa oldukça zorlu zamanlarda malumunuz. alfaları oldum olası beğenirim ancak kulaktan dolma hassas araçlar olduğunu bilirim. araç konusunda bilgili bi arkadaşım alfistilerden bahsedince buraya geldim. aşağıdaki araçla ilgili düşünceleriniz nedir tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Edit: forumdan satan geçmişi bilinen bi 147 var ise daha makbule geçer tabi

Testarossa

Arkadaşlar merhaba,

Benim hala GT SS arayışım sürüyor.

Elinde temiz GT'si olan arkadaşlar rica etsem benimle iletişme geçebilir mi?
Ben şuan arabamı satmış olsam ilandaki 18jantlı içi siyah düz vitesi alırdım.Süper görünüyor ,sele değil ama o vites topuzu bana düz vites Ferrarileri anımsatıyor.Sırf bu yüzden bile alırım.
this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

devirsever

Ben şuan arabamı satmış olsam ilandaki 18jantlı içi siyah düz vitesi alırdım.Süper görünüyor ,sele değil ama o vites topuzu bana düz vites Ferrarileri anımsatıyor.Sırf bu yüzden bile alırım.

Lutfen sadece 18 degil jant, kendisi blackline ve Turkiyede bulmasi cok zor  :D
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

balesanist

Lutfen sadece 18 degil jant, kendisi blackline ve Turkiyede bulmasi cok zor  :D
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

En çok da jantları temizlemek hoşuma giderdi.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

alperturkeri

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

En çok da jantları temizlemek hoşuma giderdi.

Merhaba

İlandaki araç sizin mi? Dün akşam inceledim aracı :)

alperturkeri

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. F355 havası var.

eyup.gndz

Öncelikle merhaba
Aranıza yeni katıldım uzun zamandır alfa almak istiyorum ve yakın zamanda da gerçekleştirmek niyetindeyim bu hayalimi.
Gözüme şu aracı kestirdim ama
Bileniniz var mı aracı?
Fikrinizi almak isterim

VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

balesanist

Merhaba

İlandaki araç sizin mi? Dün akşam inceledim aracı :)
Bir dönem bendeydi. İlk Alfanız olacaksa kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kullandığım, sahip olduğum hiçbir araçta o tadı bulamadım.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Testarossa

Bir dönem bendeydi. İlk Alfanız olacaksa kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kullandığım, sahip olduğum hiçbir araçta o tadı bulamadım.
Alsın ömür boyu binsin işte :D Ben alsam satmazdım heralde
this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

alperturkeri

bugün kısmet olursa arabaya bakmayı düşünüyorum. Sahibi arkadaşla da konuştum 1 ay önce almış arabayı açıkcası üzerinde biraz para harcamış şimdi satıyor neden satıyor biraz ona takıldım.

Yani ticari amaçla satıyorsa ne ala tabi o zaman tabiki problem değil ama insan farklı bir şey olur mu diye kuşkulanmıyor değil.

İlk alfam olucak iyi kötü hem yurtiçi hem de yurt dışı siteleri okudum yani olabilecek şeyleri biliyorum ama yine de bana dikkat etmem gereken noktaları yazarsanız çok sevinirim.

İsanbul Erenköy'de oturuyorum Bostancı sanayide hepinizin bildiği 3 tane ustadan birine gideceğim bu nokta da tavsiyeniz olursa çok memnun olurum :)

Kaan

bugün kısmet olursa arabaya bakmayı düşünüyorum. Sahibi arkadaşla da konuştum 1 ay önce almış arabayı açıkcası üzerinde biraz para harcamış şimdi satıyor neden satıyor biraz ona takıldım.

Yani ticari amaçla satıyorsa ne ala tabi o zaman tabiki problem değil ama insan farklı bir şey olur mu diye kuşkulanmıyor değil.

İlk alfam olucak iyi kötü hem yurtiçi hem de yurt dışı siteleri okudum yani olabilecek şeyleri biliyorum ama yine de bana dikkat etmem gereken noktaları yazarsanız çok sevinirim.

İsanbul Erenköy'de oturuyorum Bostancı sanayide hepinizin bildiği 3 tane ustadan birine gideceğim bu nokta da tavsiyeniz olursa çok memnun olurum :)
Bir önceki sahibi arkadaşımdı. Araç ondayken iyi bakılıyordu. Zeki usta yapıyordu bakımlarını. Satarken eksiği yoktu. En son enjektörleri sıkıntılıydı. Değiştimi değişmedi mi bilmiyorum. O dönem haberleşemedik. Enjektörlerin tanesi 1000 tl üzeriydi en son. GT de ateşleme ve sensörler önemli. Eğer yağsız kalmadan çalıştıysa bir GT benzinlilerde bu 2 konu dışında sorun yaşamassınız. Bakım amaçlı buji ve bobinleri değiştirirsiniz uzun dönem kafanız rahat olur. Ayrıca 100k kmden sonra katlar dağılıyor. Bir de o masraf çıkarabilir. Jts verimsiz bir motor. Yaktığı kadar gitmez. Ama GT sahibi olduğum en keyifli alfadır Normal şartlarda ben fabrika verisi olan 12 litre civarı yakıyorum. Akan trafikte 9 10 litrelere düşer yakıt. Ancak yakıtı sorun etmeyecekseniz alın derim. Benzin fiyatları yine artacaktır malumunuz. Kısacası GT kendiyle ilgilenilmesini isteyen bir alfadır. O nedenle zor bir arabadır. İlk alfanız olacak olması sebebi ile ss sakın düşünmeyin. Sizi çok üzer. Zaten temiz ss şuan yok ilanda. Manuel aynı zevki vermiyor şanzıman olarak ama sonuçta bir GT o da. Kesinlikle dçbir alfistinin sahibi olması gereken bir Alfa. Sabah sabah biraz karışık olmuş olabilir ama şimdilik aklıma gelenler bunlar. Son olarak da önerim; ince eleyip sık dokumanız yönünde. Çünkü GT bakım durumuna göre aldıktan sonra bir 20.000 TL de harcatabilecek bir motor ve mekaniğe sahip bir alfa. Dikkatli olun.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 hayal
5 duyu
6.his