Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'sını ARAYAN YENİ ÜYELER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coyote

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhaba

Öncelikle sağolun iyi dilekleriniz için. Dediğiniz gibi Türkiye'de nadir bulunan bir kombinasyon. İlandaki tbi'nin sahibiyle görüşmüştüm ancak aracımı hızlı çıkaramadım elimden. Nasip olmadı diyelim  :). Aslında Sportwagon düşünüyordum ilanda 2.4 jtd ile'de görüştüm. Kozmetik olarak muazzam bir araç ancak mıncıklanmış olması kafamı karıştırdı.

İlandaki 159 2.4 jtd sw'un önceki sahibi bu forumun üyesi. Araç o arkadaştayken olan konusu aşağıda.

Şimdiki sahibinin araca neler yaptığını bilmiyoruz elbette, ancak konusundan takip ettiğimiz kadarıyla, önceki sahibi mıncıklama olarak tabir edilmeyecek, oldukça güzel işler yapmıştı bu 159'a.

Forumda'da birkaç tane, 159 tbi üyesi mevcut. Bu arada Türkiye'de benim bildiğim bir de gökyüzü mavisi renginde bir 159 1.8 tbi ti var. Yıllar önce, önce Zincirlikuyu Birmot'dan, kısa süre sonra da bir Alfa galerisinden satışa çıkmıştı. Sonrasında bir daha da ilanlarda görülmedi. Zamanında, satın almadığım için pişman olduğum için unutmuyorum :)

Forumda 159 tbi diye aratırsanız, 2.4 jtd ile karşılaştırmalarının da olduğu konulara ulaşabilirsiniz.
[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/ikinci-el/alfa-romeo-agirlikli-karisik-uygun-fiyatli-yedek-parcalar/msg456253"]https://www.alfistiturkey.net/forum/ikinci-el/alfa-romeo-agirlikli-karisik-uygun-fiyatli-yedek-parcalar/msg456253[/url]

YusufSerin

İlandaki 159 2.4 jtd sw'un önceki sahibi bu forumun üyesi. Araç o arkadaştayken olan konusu aşağıda.

Şimdiki sahibinin araca neler yaptığını bilmiyoruz elbette, ancak konusundan takip ettiğimiz kadarıyla, önceki sahibi mıncıklama olarak tabir edilmeyecek, oldukça güzel işler yapmıştı bu 159'a.

Forumda'da birkaç tane, 159 tbi üyesi mevcut. Bu arada Türkiye'de benim bildiğim bir de gökyüzü mavisi renginde bir 159 1.8 tbi ti var. Yıllar önce, önce Zincirlikuyu Birmot'dan, kısa süre sonra da bir Alfa galerisinden satışa çıkmıştı. Sonrasında bir daha da ilanlarda görülmedi. Zamanında, satın almadığım için pişman olduğum için unutmuyorum :)

Forumda 159 tbi diye aratırsanız, 2.4 jtd ile karşılaştırmalarının da olduğu konulara ulaşabilirsiniz.

2.4 jtd Sportwagon'u almaya niyetlendiğimde o konudaki bütün sayfaları okumuştum  :). Dediğiniz gibi eski sahibi muazzam işler yapmıştı araca ki aslında gidip bakmama sebeptir o konu. Mıncıklama tabirim Emre abi'nin yaptıklarına değil tabi ki, yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Şimdiki sahibinin motor üzerinde yaptığı yazılımsal ve mekanik oynamalardan bahsetmiştim. Sizce ilanda iddaa edildiği gibi 350hp 700nm tork veriyor mudur o araç? Ki veriyorsa bile ne kadar sağlıklı uzun ömürlü olacaktır?

Hiç gökyüzü mavisi bir 159 görmedim. ne ilanda nede internette yaptığım araştırmalarda. Çok ayrı bir havası olduğunu tahmin edebiliyorum  :)

coyote

Hiç gökyüzü mavisi bir 159 görmedim. ne ilanda nede internette yaptığım araştırmalarda. Çok ayrı bir havası olduğunu tahmin edebiliyorum  :)

Daha önce benim de görmediğim bir renkti. 156'lardaki "Achille Blue" rengini andırıyordu ama onun daha açığıydı diye hatırlıyorum. İşin tuhaf yanı, şimdi google'da "159 Achille blue", "159 light blue", "159 sky blue" gibi anahtar kelimelerle aratınca da böyle bir 159 görseli çıkmadı (Fight Club ?? :S)
[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/ikinci-el/alfa-romeo-agirlikli-karisik-uygun-fiyatli-yedek-parcalar/msg456253"]https://www.alfistiturkey.net/forum/ikinci-el/alfa-romeo-agirlikli-karisik-uygun-fiyatli-yedek-parcalar/msg456253[/url]

YusufSerin

Daha önce benim de görmediğim bir renkti. 156'lardaki "Achille Blue" rengini andırıyordu ama onun daha açığıydı diye hatırlıyorum. İşin tuhaf yanı, şimdi google'da "159 Achille blue", "159 light blue", "159 sky blue" gibi anahtar kelimelerle aratınca da böyle bir 159 görseli çıkmadı (Fight Club ?? :S)

:D Siz deyince bende bi baktım. Görsellerde dediğinize yakın sadece şunu görebildim.

coyote

Bu fotoğraftaki yansımalar filan çok abartılı olduğu için direkt evet bu diyemiyorum ama muhtemelen evet bu renkti. (Neyse kafayı yemiyormuşum  :D)

YusufSerin

Bu fotoğraftaki yansımalar filan çok abartılı olduğu için direkt evet bu diyemiyorum ama muhtemelen evet bu renkti. (Neyse kafayı yemiyormuşum  :D)

:D

tfnmr

herkese iyi forumlar. şu an ilan dışı satılık 156sı olan var mı acaba ? 270.000 km altında mk1 veya mk1,5.

ArinFırat

selam arkadaşlar. ilan bana ait, 2015 giulietta kırmızı dizel. giuliettamı cam tavan ve deri koltuklu olan ile güncellemek istiyorum.

seremett

Herkese selamlar, sunroof'lu giulietta 1.4 170hp multiair arıyorum. Siyah renk hariç gören duyan olup da haber verirse sevinirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

agucba

Herkese selamlar, sunroof'lu giulietta 1.4 170hp multiair arıyorum. Siyah renk hariç gören duyan olup da haber verirse sevinirim.

Hangi marka ve model, ister Alfa Romeo ister Mercedes, olursa olsun, bence cam tavan olmayan arayın. Sadece Alfa Romeo için geçerli degil.

RMX2151 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

///////////////

seremett

Hangi marka ve model, ister Alfa Romeo ister Mercedes, olursa olsun, bence cam tavan olmayan arayın. Sadece Alfa Romeo için geçerli degil.

Peki neden olmamalı?

agucba

Ses, çıtırtılar, içeriye su almaları. Ya bakımını çok iyi yapacaksınız en başından ya da almayacaksınız. Sizden önce nasıl bir bakım yapıldığını bilemeyeceksiniz. Ağaç altında mı beklemiş, tahliye boruları ne durumdadır vs bilemeyeceksiniz.

Benim fikrim bu yönde, en son kararı verecek olan sizsiniz... :))

///////////////

Testarossa

Gerçekten iyi durumda 2.0 156 manuel arayan var mı?
this is all about passion

YusufSerin

Halen 159 tbi arayışım devam etmekte. Biliyorum nadir bir araç ancak satmayı düşünen abilerim arkadaşlarım var ise haber verirseniz sevinirim.

yusufcank

156 mk2 için

olabilitesi zor ama marşpiyel

spor amortisör yada coilover (koni blistein vs)

alt takımla ilgili modifiye upgrade parça olarak elinizde ne varsa talip olabilirim.. 

YusufSerin

159 tbi arayışım günceldir arkadaşlar

forestarium

Arkadaşlar bakımlı ve düşük km'li full donanımlı 159 arıyorum. İlk tercihim 1750cc 200hp motora sahip bir model.

Stajer035

İlk arabamı alıcam ve yıllar önce bindiğim bir araba olan 147 ye hala hastayım.
Mümkünse lpg takılmamış mk2 kozmetiğinin önemi yok ben kendim ilgilenicem onunla bizzat.
Düşük bir ihtimal ama sitelerde günlerdir arıyorum bulamadım belki burdan çıkar belli mi olur.
Herkese iyi forumlar.

radar54

İlk arabamı alıcam ve yıllar önce bindiğim bir araba olan 147 ye hala hastayım.
Mümkünse lpg takılmamış mk2 kozmetiğinin önemi yok ben kendim ilgilenicem onunla bizzat.
Düşük bir ihtimal ama sitelerde günlerdir arıyorum bulamadım belki burdan çıkar belli mi olur.
Herkese iyi forumlar.

Selam eski aracımın sahibi ile hala görüşüyorum eğer düşünürseniz mk2 2008 model Collezione paket beyaz 147.
120-130bin km civarıydı en son ancak 105 beygirlik varyatörsüz motoru var ve zamanında iyi para verip Atiker gold taktırmıştım.
Düşünürseniz irtibata geçebilir hala satmayı düşünüyor mu diye sorabilirim.

2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-

Stajer035

Selam eski aracımın sahibi ile hala görüşüyorum eğer düşünürseniz mk2 2008 model Collezione paket beyaz 147.
120-130bin km civarıydı en son ancak 105 beygirlik varyatörsüz motoru var ve zamanında iyi para verip Atiker gold taktırmıştım.
Düşünürseniz irtibata geçebilir hala satmayı düşünüyor mu diye sorabilirim.
Abi çok teşekkür ederim ilgin için ama 120 olursa daha iyi olur diye düşünüyorum km si çok idealmiş ama gerçekten sağol.

radar54

Abi çok teşekkür ederim ilgin için ama 120 olursa daha iyi olur diye düşünüyorum km si çok idealmiş ama gerçekten sağol.

Rica ederim ne demek  :arkadasim:
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-

Stajer035

hala sunroofsuz mk2 ve lpgsiz 147 arayışım devam etmekte biraz umutsuz bir arayış ama kısmet belli mi olur :'(

kayhan

Herkese Merhabalar,

Artık biraz umutsuz vakaya döndü. Uzunca bir süredir iyi durumda manuel 156 2.0 aramaktayım.

Clark

Merhaba Alfisti ailem,

Aranıza yeni katıldım ve oldukça heyecanlıyım :) 98 156 2.0 TS ile aranızdayım. Yatan bir aslanı aldım ve toplamaya başladım , gelişmeler oldukça paylaşım yapacağım.
Mekanik bittikten sonra kaportaya geçicem fakat renk konusunda kararsızım.
Aracın şu anki rengi gökyüzü mavisi ve mekanikten sonra nasip olursa komple boyatmayı düşünüyorum , orijinal renginden mi devam etsem ya da kırmızı mı yapsam kararsız kaldım.
Kırmızı renk de oldukça canlı ve dikkat çekici duruyor:)
Önerilerinize açığım.
Şimdiden teşekkür ederim

Kibitzer

Merhaba Alfisti ailem,

Aranıza yeni katıldım ve oldukça heyecanlıyım :) 98 156 2.0 TS ile aranızdayım. Yatan bir aslanı aldım ve toplamaya başladım , gelişmeler oldukça paylaşım yapacağım.
Mekanik bittikten sonra kaportaya geçicem fakat renk konusunda kararsızım.
Aracın şu anki rengi gökyüzü mavisi ve mekanikten sonra nasip olursa komple boyatmayı düşünüyorum , orijinal renginden mi devam etsem ya da kırmızı mı yapsam kararsız kaldım.
Kırmızı renk de oldukça canlı ve dikkat çekici duruyor:)
Önerilerinize açığım.
Şimdiden teşekkür ederim

Hayırlı olsun  :)) Eski 156 ve 147'lerin orjinal kırmızısı solan bir renkti. Solmayacak gibi bir kırmızıya boyatırsanız yıllarca keyifle binersiniz.