Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'sını ARAYAN YENİ ÜYELER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Stajer035

You are not allowed to view links. Register or Login
hala sunroofsuz mk2 ve lpgsiz 147 arayışım devam etmekte biraz umutsuz bir arayış ama kısmet belli mi olur :'(
Nerden yakalandiysak bu hastaliga arayisim devam etmektedir

Clark

Hayırlı olsun  :)) Eski 156 ve 147'lerin orjinal kırmızısı solan bir renkti. Solmayacak gibi bir kırmızıya boyatırsanız yıllarca keyifle binersiniz.

Teşekkür ederim 😊 lansman rengi ile devam gibi duruyor şimdilik ama güzel tonu yakalarsam kırmızı bi kenarda dursun :)

Abrek

Herkese Merhabalar,
Kısmet olursa otomatik 159 jtd alma konusunda çok hevesliyim, denk getirmenin kolay olmadığını biliyorum ama makyajlı kasa sportswagon benim için en tepede. Yine de sedan kasaya da uzak değilim. 39 yaşındayım ve birçok araç kullandım, özellikle 3 subarum oldu ve hepsini de ayrı ayrı seviyordum ancak şu an peugeot 308 kullanıyorum. 159 konusunu sürekli araştırmayı seviyorum henüz sahip olamasam da iki kere direkten dönmüşlüğüm var. Bakalım bu forum sayesinde araç ve bilgi sahibi olmayı deneyeceğiz umarım başarılı da oluruz.

Stajer035

Nerden yakalandiysak bu hastaliga arayisim devam etmektedir

şifasını bulamayan yeni üyeler

5thjugularis

Merhabalar arkadaşlar. 159 1.9 JTD Distinctive Plus arıyorum.
Geçmişi bilinen, al-satçı elinden olmayan, motoruna ve şanzımanına iyi bakılmış (ya da hiç bakılmamış ve bakım isteyen) araç arıyorum. Esasında güvenilir bir elden temiz bir 159 ya da bakım isteyen bir 159 istiyorum. Bu 2050'lerin klasik arabası olacağı için gözüm gibi bakacağıma emin olabilirsiniz.
Yukarıda anlatmaya çalıştığım şey şu. Debriyaj setini değiştirdim diyen arkadaşa güvenmezsem 10 km gidilmiş olsun değiştiririm. Yani aslında birinin değiştirmesi değil kendi bilmem önemli bu açıdan. Güvenilen birinden almak istiyorum. Klasik araba niyetine keyfi gezmelerimde kullanmayı planlıyorum.
16-17 yaşında 159'un boya değişen vs gibi olaylarına asla girmem. Ancak ciddi bir kazası olmadığına da emin olmak isterim.
Hep sağdan soldan alfa kullanıcısı arabasına gözü gibi bakar diye duyduk, gördük. Gerçek bir alfa kullanıcısı arıyorum. Aracın temiz kullanılmış olması, güvenilir bir satıcı olması benim açımdan çok önemli.
İlk kez bir alfa bineceğim. Hep hayalimdi. Bu arabanın 0'ı satılırken bayi gezer incelerdim. Allah nasip etsin. Şimdi binmenin hayalini kuruyorum. İnşallah nasip olur. Kars, Ankara ve civar illerde varsa benim açımdan tercih sebebidir.
Bu konuda hem önerilerinize hem de yol göstermenize ihtiyacım var diyebilirim.

Abrek

Herkese Merhabalar,
Kısmet olursa otomatik 159 jtd alma konusunda çok hevesliyim, denk getirmenin kolay olmadığını biliyorum ama makyajlı kasa sportswagon benim için en tepede. Yine de sedan kasaya da uzak değilim. 39 yaşındayım ve birçok araç kullandım, özellikle 3 subarum oldu ve hepsini de ayrı ayrı seviyordum ancak şu an peugeot 308 kullanıyorum. 159 konusunu sürekli araştırmayı seviyorum henüz sahip olamasam da iki kere direkten dönmüşlüğüm var. Bakalım bu forum sayesinde araç ve bilgi sahibi olmayı deneyeceğiz umarım başarılı da oluruz.

Tekrardan merhabalar diyelim, sahibinden sitesinde 1096632882 ilan numarasıyla mevcut aracımı (2011 1.6hdi otomatik 308) ilana koydum. Takas yapmayı düşünecek arkadaşlara not düşelim. Nasipse 159 jtd sahibi olacağım bu sefer.

murat

Tekrardan merhabalar diyelim, sahibinden sitesinde 1096632882 ilan numarasıyla mevcut aracımı (2011 1.6hdi otomatik 308) ilana koydum. Takas yapmayı düşünecek arkadaşlara not düşelim. Nasipse 159 jtd sahibi olacağım bu sefer.

PROFİLİNİZDEKİ İSİM Mİ DOĞRU, İLANDAKİ Mİ? EĞER PROFİLİNİZDEKİ İSE MAİL ADRESİ KİME AİT?  :alfisti:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Abrek

PROFİLİNİZDEKİ İSİM Mİ DOĞRU, İLANDAKİ Mİ? EĞER PROFİLİNİZDEKİ İSE MAİL ADRESİ KİME AİT?  :alfisti:

.) Abrek oğlumun ismi benim ismim de Vural memnun oldum.

ArinFırat

piyasaya inat fiyat arttırmadım, model yılı ve km olarak tr'deki en ucuz giulietta ilanı. You are not allowed to view links. Register or Login
özel olacak ama deprem bölgesine sunulan 0.99 luk krediden çektiğim için arabamı yenilemeye karar verdim. arabamı yenilemedikçe elimdeki tl cinsinden para her geçen gün pul oluyor. bu sebeple bir an önce satılması için fiyatımı uygun tutuyorum.aklınıza başka bir şey gelmesin.

Abrek

Evet arkadaşlar güncelliyorum; kullandığım araçla artık ayrılıyoruz. 159 jtd satan, sağında solunda satılık olan veya halihazırda bak ilandaki şu araç alınabilir hakkaten diyebileceğiniz bir alfa varsa sevinirim. Yaklaşık 5/6 aydır ilandaki araçları epey takip ettim arada gerçekten parlayan birkaç tanesine denk geldim ama durumlar istediğim gibi gelişmedi veya benim bütçemin çok üstünde araçlardı. Bazılarına da insanın hiç bakası bile gelmiyor. Önceliğim sportwagon, sanırım o iş epey zor ama şükür ki sedanına da hastayım. Bütçem maks. 600 bin. Kısmetimizde 159 var mı yok mu göreceğiz artık bakalım. :clover:

kuti147

Evet arkadaşlar güncelliyorum; kullandığım araçla artık ayrılıyoruz. 159 jtd satan, sağında solunda satılık olan veya halihazırda bak ilandaki şu araç alınabilir hakkaten diyebileceğiniz bir alfa varsa sevinirim. Yaklaşık 5/6 aydır ilandaki araçları epey takip ettim arada gerçekten parlayan birkaç tanesine denk geldim ama durumlar istediğim gibi gelişmedi veya benim bütçemin çok üstünde araçlardı. Bazılarına da insanın hiç bakası bile gelmiyor. Önceliğim sportwagon, sanırım o iş epey zor ama şükür ki sedanına da hastayım. Bütçem maks. 600 bin. Kısmetimizde 159 var mı yok mu göreceğiz artık bakalım. :clover:

Merhaba. Önceki iki sahibi de forumdan olan bir araç çarptı gözüme. Kriterlerinizi bilmiyorum ama çok bakımsız değildi.

Alfa Romeo 159 Distinctive Plus FULL Temiz, Bakımlı, Otomatik İlan No: 1081526808
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

Pervasiz_7

İnşallah gönlünüze göre bulursunuz hocam. Benim tavsiyem Mk2 kasa önceliğiniz olsun. Bir de aracın geçmişini bilmek çok önemli bir arıza olursa geçmiş kayıtlar bazen çok yardımcı oluyor.
Seyahat etmenin keyfi, varış noktasından daha önemlidir.
-Soichiro Honda

Abrek

Yorumlar ve dilekler için teşekkür ederim, You are not allowed to view links. Register or Login o araç benim de takibimde fakat You are not allowed to view links. Register or Login 'nin dediği gibi mümkünse Mk2 zorluyorum, bakalım kısmetimize ne denk gelecek.

alperuzi

Geçmişi en belli araçlardan birini isterseniz (ve düz vites de OK ise) benim aracım da satılık ama herhangi bir ilan sitesinde yok:

Yerine koyabileceğim bir alternatif olmadığı için biraz daha ertelemek istiyorum satışını, mesela yıl sonuna doğru ama aklınızda bulunsun.

Abrek

Geçmişi en belli araçlardan birini isterseniz (ve düz vites de OK ise) benim aracım da satılık ama herhangi bir ilan sitesinde yok:

Yerine koyabileceğim bir alternatif olmadığı için biraz daha ertelemek istiyorum satışını, mesela yıl sonuna doğru ama aklınızda bulunsun.

Teşekkür ediyorum ancak otomatik arıyorum.

alfisti159

Merhabalar arkadaşlar herkese iyi günler diliyorum üniversite son sınıf öğrencisiyim lise yıllarımdan beri alfa romeo' larla ilgiliyimdir. Kendi araç bakımım tamiratım hep kendim yaparım bu konuda biraz yetenekli sayılırım. Şuan hali hazırda motorsiklet kullanıcısıyım ama artık satma vaktim geldi gibi satıp 159 alacağım varsa satmak isteyen talibim sportwagon tercihim değil 1.9 jtd otomatik olmalı ve tercihen 2009 sonrası olmalı bütçem 600 civarı km boya değişen takıntım yok  :) teşekkürler

peyzaj44

Merhabalar arkadaşlar ben yeni üye diilim daha önce 156 ve guiletta kullanıcısıyım şimdi ise 159 jts arıyorum satan var ise bilmek isterim şimdiden teşekkür ederim.

peyzaj44

Arkadaşlar temiz lpg siz ve siyah olmayan mk2 156 arıyorum.

save_an_alfa

ABD'nin Seattle sehrinden herkese selam. Birkac ay sonra Turkiye'ye tatile gelecegim. Gelince bir adet kazasiz ve dusuk km. Brera edinmek istiyorum. Elinde olup satmayi dusunen varsa iletisime gecebiliriz. 🍀

Kibitzer

ABD'nin Seattle sehrinden herkese selam. Birkac ay sonra Turkiye'ye tatile gelecegim. Gelince bir adet kazasiz ve dusuk km. Brera edinmek istiyorum. Elinde olup satmayi dusunen varsa iletisime gecebiliriz. 🍀

Şu anda bir galeride bahsettiğiniz kriterlerde kırmızı var. Fiyat ve durumu hakkında kesin bilgim yok, sadece gözüme çarptı.

agucba

Şu anda bir galeride bahsettiğiniz kriterlerde kırmızı var. Fiyat ve durumu hakkında kesin bilgim yok, sadece gözüme çarptı.
Okan Hocamızın önceden sahip olduğu Brera diye düşünüyorum.

RMX2151 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

///////////////

Testarossa

Bir tanıdığımın 156 2.0 mk1 aracı var,
Daha yeni motoru yapıldı, sıfır ölçü tertemiz üst kapak, piston segman yapıldı iyi bir alfa servisinde.
Ondan öncede başka şeyler yapılmıştı, şuan borçlarından dolayı satmak istiyor.
2.0 deri koltuklu bir araç,yapılan işlemler belgeli kayıtlı.
Böyle bir araç arayan varsa bana whatsapptan  ulaşabilir ,fiyat 290.000 tl
0535 471 45 doksan sekiz
this is all about passion

radar54

...

3 gün önce üye olup hiç bir katılımda bulunmadan hemen ilan girilecek bir yer değil burası. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-

Gouki

3 gün önce üye olup hiç bir katılımda bulunmadan hemen ilan girilecek bir yer değil burası. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

:serefe:

miracakinoglu

Herkese selamlar, aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

15-16 yaşımdan beri italyan otomobillerine büyük bir tutkuyla bakıyorum. 23 yaşında öğrenciyim, nasipse ilk aracımı alma arifesindeyim ve ilk otomobilim benim için çok özel olacağı için kesinlikle alfa romeo olsun istiyorum birincil tercihim 156 ya da 147 fakat pek tecrübem yok bu yüzden güvenebileceğim alırken içimin rahat edeceği bir otomobil arayışındayım. 156-147 satmayı düşünen varsa değerli araçlarınızı görmek isterim. Çok teşekkürler, iyi forumlar.