Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'sını ARAYAN YENİ ÜYELER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

80city

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun güle güle kullanın  :nazar: :clover: :alfisti:
Hayırlı olsun içinize sindiyse ne mutlu  :clover: Park sensörlerinden bir veya bir kaçı bozuktur, değişiminden sonra uyarı geçer. Ankara da You are not allowed to view links. Register or Login cam krikosuyla uğraşmıştı sanırım bir haberleşin derim.  :yukari-ok:
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İletişime geçeceğim kendisiyle.

ArinFırat

Herkese Selam. 8 aylık Alfa ayrılığından sonra yeni ve yine bir Alfa arayışındayım. Bu süre zarfında Citroen C5 Aircross 1.5 dizel kullandım, kanaatimce piyasadaki en konforlu, en sessiz, doluluk bakımından en teknolojik donanıma sahip, en az yakıt tüketimi, en uygun fiyatlı ve en aileye hitap eden SUV olmasıyla benden 10 üzerinden 9 puan aldı. o 1 puanı ise aklım sürekli alfada olduğu için C5 ile bir türlü duygusal bağ kuramadım, ne kendimi ona ne de onu kendime ait hissedemedim bir türlü. Bu sebeple geçen hafta C5 i sattım ve bütçem oranında Tonale arayışındayım.
10-15 gün içerisinde araç almak zorundayım, önceliğim Tonale olacak. olmazsa 2021 ve üzeri jeep compass

KAKIRMAN

Şahsen Compass alırım. Sarmaz ise Tonale'ye tekrar hak veririm.
Ha bütçe var ise bu işin raconu Stelvio (Nokta).
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ArinFırat

Şahsen Compass alırım. Sarmaz ise Tonale'ye tekrar hak veririm.
Ha bütçe var ise bu işin raconu Stelvio (Nokta).
Tonale'de karar kıldım ve aldım. ilk fırsatta konusunu açarım. Bu arada kime fikir danıştıysam eş, dost, bayi, galeri, müşteri temsilcisi vs istisnasız hepsi tabii ki tonale dediler. Sıradaki hedef Stelvio

Cemcloud

Bir arkadaşım için Selespeed 156 alacağız. İlanlarda MK2 olarak 2.0 JTS'ler var ve çoğu LPG'li. Bu motor hakkında bilgisi olan var mı? 156 2.0 JTS'de nelere dikkat edilmeli?

Pervasiz_7

Hayırlı olsun içinize sindiyse ne mutlu  :clover: Park sensörlerinden bir veya bir kaçı bozuktur, değişiminden sonra uyarı geçer. Ankara da You are not allowed to view links. Register or Login cam krikosuyla uğraşmıştı sanırım bir haberleşin derim.  :yukari-ok:

Biraz geç gördüm ama arkadaşa dönüş yaptım, buraya da konu linkini bırakayım;

Seyahat etmenin keyfi, varış noktasından daha önemlidir.
-Soichiro Honda

save_an_alfa

Herkese selam. Biliyorum çok zor, hatta belki imkansız ama, Alfa 4C arıyorum. Coupe ve tercihen kırmızı renk. Aylardır bakmadığım yer, sormadığım kişi kalmadı. Hiçbir yerde bulamadım. Elinde olan veya tanıdığı herhangi birisinde olan lütfen bana özel mesajdan ulaşsın 🙏🏻

Tolga033

Bir arkadaşım için Selespeed 156 alacağız. İlanlarda MK2 olarak 2.0 JTS'ler var ve çoğu LPG'li. Bu motor hakkında bilgisi olan var mı? 156 2.0 JTS'de nelere dikkat edilmeli?

JTS olarak girilenler Twinspark motorlu aslında. İlan girilirken TS seçeneği olmadığından dolayı JTS seçiliyor bildiğim kadarıyla.
Şu an hali hazırda forumda satılık MK2 156 SS var. Linki aşağıya bırakıyorum.

sahinhepasar

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir 147 kullanıyordum. Artık bir giulietta almak istiyorum. Şu ilandaki araçla ilgili bilgisi olan var mı ya da yorum da yapabilirsiniz.. You are not allowed to view links. Register or Login

DcD-Semih

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir 147 kullanıyordum. Artık bir giulietta almak istiyorum. Şu ilandaki araçla ilgili bilgisi olan var mı ya da yorum da yapabilirsiniz.. You are not allowed to view links. Register or Login
Kilometre ve malum boya değişen durumu düşünülürse fiyatı gayet iyi, donanımı ilginç; yağmur, far sensörü, xenon var ama spor paket değil arada kalmış ama o kısım önemli değil pek. Asıl önemli olan erken dönem multiair üniteye sahip, sıkı bir kontrol şart, 2011 2012 için kalorifer flap motoru, abs beyni ve multiair ünitesi gibi büyük kalemli masrafların iyi incelenip karar verilmesi gerekli. Biraz da yorgun görünüyor resimlerden, kozmetik iş isteyecektir. Sıkı pazarlıkla fiyat biraz daha inerse 1 sene içinde üstüne 100 150 bin arası harcamak sizi yormayacak ise düşünülebilir.

22101316I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

krm1983

Düşünen olursa 2011 model 128k km de Giulietta JTDM-2 spor paket aracım satılık.
İlanı yok şuanda isteyen olursa detaylı bilgi ve foto yollarım.
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

sahinhepasar

Kilometre ve malum boya değişen durumu düşünülürse fiyatı gayet iyi, donanımı ilginç; yağmur, far sensörü, xenon var ama spor paket değil arada kalmış ama o kısım önemli değil pek. Asıl önemli olan erken dönem multiair üniteye sahip, sıkı bir kontrol şart, 2011 2012 için kalorifer flap motoru, abs beyni ve multiair ünitesi gibi büyük kalemli masrafların iyi incelenip karar verilmesi gerekli. Biraz da yorgun görünüyor resimlerden, kozmetik iş isteyecektir. Sıkı pazarlıkla fiyat biraz daha inerse 1 sene içinde üstüne 100 150 bin arası harcamak sizi yormayacak ise düşünülebilir.

22101316I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumun için teşekkür ederim dostum. Arabaya bakmak konusunda sıkıntım yok. İzmir bornova 3. Sanayi alfa teknik özgür ustaya gösteriyorum hep. Araca bakılır yani her türlü.

murat

Eğer bilgiler doğru ve bakım durumu masrafsız ise baya uygun fiyatı  :yukari-ok: donanım hakkaten nadir bulunacak cinsten
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ArinFırat

Herkese selam. Biliyorum çok zor, hatta belki imkansız ama, Alfa 4C arıyorum. Coupe ve tercihen kırmızı renk. Aylardır bakmadığım yer, sormadığım kişi kalmadı. Hiçbir yerde bulamadım. Elinde olan veya tanıdığı herhangi birisinde olan lütfen bana özel mesajdan ulaşsın 🙏🏻
Mersin Bilen Otomotiv'i arayıp şansınızı deneyin. servisin girişinde duran 33 ECE ... plakalı bir 4c var.

Tolga033

Mersin Bilen Otomotiv'i arayıp şansınızı deneyin. servisin girişinde duran 33 ECE ... plakalı bir 4c var.
Bir süredir durmuyor ya da en azından ben görmüyordum ama arayıp bilgi alınabilir tabi.

grigiu

Merhabalar, 1.6 dizel giulietta ariyorum butcem 550-600, varsa ilgilenen arkadaslar bilgi almak isterim.

Testarossa

Merhabalar, 1.6 dizel giulietta ariyorum butcem 550-600, varsa ilgilenen arkadaslar bilgi almak isterim.
Merhaba hoşgeldiniz, umarım istediğiniz gibi bir alfa bulursunuz.
İkinci el bölümünde bir tane dizel olması lazımdı.
this is all about passion

murat

Hoşgeldiniz lütfen profil bilgilerinizi tamamlayınız  :alfisti:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

grigiu

Hoşgeldiniz lütfen profil bilgilerinizi tamamlayınız  :alfisti:

Merhabalar, tamamladım şimdi

murat

Merhabalar, tamamladım şimdi

Teşekkürler  :yukari-ok:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

Sentergui

Selamün aleyküm hayırlı günler...
Hem bu başlığı canlandırmak hemde bir Alfisti olmak için
Yeni üye ama 14 yıllık Alfa hastası olarak
Otomatik sanrooflu mümkünse kazasız Gulietta'mı arıyorum.
Düğün öncesi tüm paramı hayalime yatırmak için riskli bir zaman ama gulietta için değer diyerek satmak isteyen satmayı düşünen varsa ilk Gulietta'mı bir Alfisti'den almak istiyorum.
Max limit 700.000
3 aya kadar bekleyebilirim.

Sentergui

Bu ya da bu
Arasındayım araçları tanıyan bilen tavsiyesi olan varmıdır.

stormvalley

İlk ilandaki aracın ağır hasarlı olduğu belirtilmiş. Her ne kadar çok iyi bakımlı olsa bile bu noktada bir miktar dikkatli olmakta fayda var. Bir de trafik sigortası ya da kasko karşı tarafa ödeme yaptığında kazaya sebebiyet veren aracın siciline sadece kendisine ait olan masraf kadar tutar yansılıtır. Bu sebeple "karşı tarafın hasarı" söylemi de biraz şüpheli açıkcası.

İkinci ilandaki araç donanım olarak güzel ancak hem km yüksek hem de sanıyorum tavandaki vernik atması sebebiyle kaplama yapılmış, keşke kaplanmasaymış da komple boyatılsaymış diye düşündüm.

Yine istanbulda anadolu yakasında maltepede 135.000km'de 2013 model (beyaz) bir ilan var, ona bir bakın. Bu ilanlara göre çok daha avantajlı görünüyor.

Sentergui

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Aracı inceledim çok mantıklı sahibi ile iletişime geçtim. Ancak limitimi bir miktar aşıyor. Umarım pazarlık konusunda anlaşmaya varabiliriz.

forestarium