Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'sını ARAYAN YENİ ÜYELER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jamerkan

Herkese merhaba,

Yıllardır gördüğüm ve hep beğendiğim alfalardan ben de sonunda alma kararı verdim bu noktada yardımlarınıza ihtiyacım olacak.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Ankara'da yaşıyorum otomatik Julietta almak istiyorum tavsiyelerinizi ve önerilerinizi açığım Ankara'da bildiğiniz alfa ustaları var mı Forum'da arabasını satmak isteyen arkadaş var mı bütçem hakkında konuşmak için özelden yazabilirsiniz. etraftan pekçok kez duyduğum Alfalar sorunlu algısı sizce doğru mu temiz kullanılmış bir gulietta bulabilirsem bana masrafsız bir sürüş keyfi verir mi. Yardımlarınız için teşekkürler

ArinFırat

selamlar arkadaşlar.. 2022 12. ay çıkışlı 1.5 hibrit tonale'm var. veloce, 360 kamera ve otonom 2 sürüş ekstraları var. km 62 bin, 15-30-45-60 k km tüm bakımları serviste yapılmış, garantisini 2028 e kadar uzattım. 500bin tl civarı serviste yapılan bir kaza işlemi var,
bir far bile 117 dikiz aynası 67 bin tl olduğunu düşünerek hasar kaydını değerlendirin. ev satın almak için 15-20 gün içerisinde satışa çıkarmayı düşünüyorum. sarı siteden önce sizlere haber vermek istedim. hasar kaydından dolayı ve bulacağım evi kaçırmamak için piyasadan uyguna verebilirim. iletişim için 05335535350 Fırat

radar54

You are not allowed to view links. Register or Loginselamlar arkadaşlar.. 2022 12. ay çıkışlı 1.5 hibrit tonale'm var. veloce, 360 kamera ve otonom 2 sürüş ekstraları var. km 62 bin, 15-30-45-60 k km tüm bakımları serviste yapılmış, garantisini 2028 e kadar uzattım. 500bin tl civarı serviste yapılan bir kaza işlemi var,
bir far bile 117 dikiz aynası 67 bin tl olduğunu düşünerek hasar kaydını değerlendirin. ev satın almak için 15-20 gün içerisinde satışa çıkarmayı düşünüyorum. sarı siteden önce sizlere haber vermek istedim. hasar kaydından dolayı ve bulacağım evi kaçırmamak için piyasadan uyguna verebilirim. iletişim için 05335535350 Fırat

Allah isteyen her kese nasip etsin inşallah. 2 ay oluyor Rossoyu satıp ev alalı, ufak tefek ama bizim sonuçta. Daha iyileri nasip olur sizin Rosso Giu hala gözümün önünde ilan zamanları...  :nazar:
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or LoginAllah isteyen her kese nasip etsin inşallah. 2 ay oluyor Rossoyu satıp ev alalı, ufak tefek ama bizim sonuçta. Daha iyileri nasip olur sizin Rosso Giu hala gözümün önünde ilan zamanları...  :nazar:
Çok çok teşekkür ederim.. gönül isterdi satıp Stelvio alalım ama olmadı, daha satın alalı 13 ay oldu ve bazı özel sebeplerden ötürü satmak durumunda kalacam.. ve satarsam bir daha bırakın Stelvio'yu Tonale bile alamayacam. muhtemelen en ucuzundan Giulietta'ya dönüş yaparım. Bakalım artık kısmet. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah  :nazar:

aillei

Merhaba, sahibinden basligina yazamadigimdan buraya yaziyorum, sari sitede 2.4jtd sw bir 159 var. Meshur bir arac sanirim, buradaki basligini da okudum. Almaya niyet ettim ama youtube'da aracin onceki sahibinin bir sohbet videosunu izlerken alttaki yorumlarda aracin sasmaz sanayide meshur oldugu, motor kirdigi, dikis tutmadigini okudum. Emin olamadim, mevcut sahibi de bu konuda net bilgi sahibi degil. Bilen eden var midir, tavsiye eder misiniz, aydin'da ikamet ediyorum, bir yilligina evin tek araci olacak ve aylik 1000-1500km civari yol yapacak, akabinde yanina bir elektrikli arac alip kendisini haftasonu aracina cevirip omurum vefa ettigince binmek, kizima birakmak niyetindeyim ama su 1-1,5 yil beni uzmemesi, aydin sicaginda yolda belde birakmamasi sart cunku cocuk kucuk, evin onunde mutlak calisir vaziyette bir arac olmali ve cok yogun calisiyorum, ilgilenme imkanim yok. Siz degerli forumdaslarin yorumlarini merak ediyorum, simdiden tesekkur ederim.

hsynozcan1507

2.4 parça konusunda sıkıntı yaşanabilir yaygın bir seçenek olan 1.9 daha mantıklı olur eğer düşünürseniz benim aracımda satılık

M2007J3SI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aillei

You are not allowed to view links. Register or Login2.4 parça konusunda sıkıntı yaşanabilir yaygın bir seçenek olan 1.9 daha mantıklı olur eğer düşünürseniz benim aracımda satılık

Hocam ozel mesaj atamadim, ilan no varsa bakayim

hsynozcan1507

You are not allowed to view links. Register or LoginHocam ozel mesaj atamadim, ilan no varsa bakayim
1269511572 sarı site

hsynozcan1507

You are not allowed to view links. Register or Login1269511572 sarı site

Fiyatta yardımcı olurum

aysaenur

Merhabalar sevgili alfisti sakinleri :) 2haftadır deli gibi guilietta 1.6 arıyorum. Katılımevimden bireysel plana yazılmıştım 600bin tl ye. 5. Ayda teslimat günüm yani 25aralık. 20sine kadar temiz kazasız değişensiz düşük km guilietta aramaktayım. Fakat sarı site sağolsun bulduğum araçlar ya cevap vermedi ya da daha aracı bana göstermeden baska bi alıcıya sattı. O kadar çok begeniyorum ki aracı artık bulamamaktan deli olucam. 30yaşındayım ve ilk aracım olacak. 1 senedir de iki işte birden çalısıyorum araba alabilmek için. Bu kadar yaklaşmışken istediğim aracı bulamamak beni çok üzüyor. 2 haftadır bulduğum tüm ilanlar bi şekilde elimden kaçtı 600binin üzerine bi şekilde bulup buluşturup 150-190 araso hadi çok zorlarsam 200daha ekleyebileceğim ama bunun daha sigortası kaskosu var ve anca bu kadar denkleştirebiliyorum. Begendiğim araçlar da 13 -14 model 130 140bim km lerde hep 830 845 bandında oldu ve kimse malesef ki düşmedi fiyattan en son 190binde cam tavanlı değişensiz boyasız bi tane buldum ama onda da adam bi türlü benle iletişime geçmiyor. Vallahi artık gına geldi yok mu bu kıza istediğim gibi bi gulietta bulacak ya. Baska bir araç da almak istemiyorum herkes i20 fiesta 308 falan öneriyo ama benim aklım hep gulide :( bi ara auris baktım ama yok onda da istediğimi bulamadım. Bu piyasada saolsun satıcılar da galericilere binicilere vercekleri fiyattan düşüğe verip değerinin çok üzerinde satış yapmalarına vesile oluyor. Sahibinden satanlar da galericilerin yazdığı fiyattan gram aşağı düşmüyorlar. Kafayı yemek üzereyim saatte bir siteye girip yeni araç ilana çıkmış mı diye bakmaktan heba oldum. En geç 20sine kadar aracı bulup anlaşıp ruhsatı vs kuruma göndermem lazım ki araca onay versinler ve teslimat tarihim olan 25 aralıkta aracımı sıkıntısız teslim alayım. Başka bir araç almak baska bir araca yönelmek zorunda kalmak istemiyorum. Nolur bana bi yardımcı olun ya. O 195 binde olan araç da cok güzel ama km si beni cok düşündürdü motorunda vs sorun var mıdır diye. Bir de nelere dikkat etmem gerek ilan bakarken kazasız olması şase podye direkler vs harici bi klima sorununu gördüm dikkat edilmesi gerekenler arasında bir de airbag şişmesi oluyormuş galiba ama hepsinde neredeyse varmış cok da önemli değilmiş diye okudum. Yani anlayacagınız guilietta almak istiyorum 2013-2014 130-150bim km cam tavansızsa ya da öyle bulamazsam can tavanlı olursa 160-170bim kmlere de okeyim. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. İnşallah bulurum diyerek de mesajımı sonlandırıyorum :)

agucba

You are not allowed to view links. Register or LoginMerhabalar sevgili alfisti sakinleri :) 2haftadır deli gibi guilietta 1.6 arıyorum. Katılımevimden bireysel plana yazılmıştım 600bin tl ye. 5. Ayda teslimat günüm yani 25aralık. 20sine kadar temiz kazasız değişensiz düşük km guilietta aramaktayım. Fakat sarı site sağolsun bulduğum araçlar ya cevap vermedi ya da daha aracı bana göstermeden baska bi alıcıya sattı. O kadar çok begeniyorum ki aracı artık bulamamaktan deli olucam. 30yaşındayım ve ilk aracım olacak. 1 senedir de iki işte birden çalısıyorum araba alabilmek için. Bu kadar yaklaşmışken istediğim aracı bulamamak beni çok üzüyor. 2 haftadır bulduğum tüm ilanlar bi şekilde elimden kaçtı 600binin üzerine bi şekilde bulup buluşturup 150-190 araso hadi çok zorlarsam 200daha ekleyebileceğim ama bunun daha sigortası kaskosu var ve anca bu kadar denkleştirebiliyorum. Begendiğim araçlar da 13 -14 model 130 140bim km lerde hep 830 845 bandında oldu ve kimse malesef ki düşmedi fiyattan en son 190binde cam tavanlı değişensiz boyasız bi tane buldum ama onda da adam bi türlü benle iletişime geçmiyor. Vallahi artık gına geldi yok mu bu kıza istediğim gibi bi gulietta bulacak ya. Baska bir araç da almak istemiyorum herkes i20 fiesta 308 falan öneriyo ama benim aklım hep gulide :( bi ara auris baktım ama yok onda da istediğimi bulamadım. Bu piyasada saolsun satıcılar da galericilere binicilere vercekleri fiyattan düşüğe verip değerinin çok üzerinde satış yapmalarına vesile oluyor. Sahibinden satanlar da galericilerin yazdığı fiyattan gram aşağı düşmüyorlar. Kafayı yemek üzereyim saatte bir siteye girip yeni araç ilana çıkmış mı diye bakmaktan heba oldum. En geç 20sine kadar aracı bulup anlaşıp ruhsatı vs kuruma göndermem lazım ki araca onay versinler ve teslimat tarihim olan 25 aralıkta aracımı sıkıntısız teslim alayım. Başka bir araç almak baska bir araca yönelmek zorunda kalmak istemiyorum. Nolur bana bi yardımcı olun ya. O 195 binde olan araç da cok güzel ama km si beni cok düşündürdü motorunda vs sorun var mıdır diye. Bir de nelere dikkat etmem gerek ilan bakarken kazasız olması şase podye direkler vs harici bi klima sorununu gördüm dikkat edilmesi gerekenler arasında bir de airbag şişmesi oluyormuş galiba ama hepsinde neredeyse varmış cok da önemli değilmiş diye okudum. Yani anlayacagınız guilietta almak istiyorum 2013-2014 130-150bim km cam tavansızsa ya da öyle bulamazsam can tavanlı olursa 160-170bim kmlere de okeyim. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. İnşallah bulurum diyerek de mesajımı sonlandırıyorum :)

600-800bin bandında istediğiniz Giulietta'yı bulamazsanız, MiTo'ya da bakmanızı önerebilirim.
Bence hala, ki en başta Hyundai'a benziyor diye eleştirenlerden biriyim, ortada dolaşan bir çok otomobilden güzel (kişisel beğeniler tabiki farklılık gösterir) ve sorunsuzluk konusunda da kendisini kanıtlamış diyebilirim (elbette ki her marka ve modelde kronikleşmiş olabilir).

Sadece bir örnek.
You are not allowed to view links. Register or Login

///////////////

Testarossa

Merhaba You are not allowed to view links. Register or Login
159 SW sahibi olarak bende toplu taşımanın olmadığı bir sitede ikamet ediyorum ve sürekli iş gereği şehirlerarası dolaşıyorum  fakat benim aracım 1.9 JTS 160 hp mütevazi olandan  :D , araba elim ayağım desem yanlış olmaz. Sizin şartlarınızda 2.4  210 hp ve eklentili bir araçta ufak bir sorunda bile en iyi ihtimalle İzmir'e gitmesi lazım bunlar göz önünde bulundurmalı. Sizin için 1.9 daha mantıklı olacaktır fakat ilanda SW 159 sadece 2.4 olan var.  Ayrıca bilgi olarak ; Sportwagon 159'un resmi kanalla 18 tane girdiği söyleniyor bunların 4 tanesinde ağır hasar kaydı var, bir tanesinde direk işlemli ama kayıt yok ( bunlar benim SW ararken karşıma çıkanlar arabalardan topladığım bilgiler).

Merhaba You are not allowed to view links. Register or Login ;
Aslında o rakamlara bulunabilir fakat kilometre demek her şey demek değil. Söz konusu otomobiller 10 yaşını geçmiş . Ben sizin yerinizde olsam  2014-2015 bakarım. Bu demek değil ki gidin 300.000 kilometrede araca 800.000 ödeyin . 170-1 80K kilometreler çok ideal. İlgilendiğiniz otomobillerin önce bakım geçmişlerini isteyin, bunları sunabilen satıcıların ilanıyla ilgilenin. Bakımlardan vs. anlamıyorsanız ilgili aracın plaka-kişisel bilgilerini kapatarak burda paylaşın forumda giulettadan anlayan alfistalar yardımcı olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.

this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

aysaenur

Öncelikle verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim bir tane araç buldum adam temmuzda yaptığı expertiz raporunu attı görselleri iletmeye çalıştım becerebildim mi bilmiyorum. 2015 model 168 binde

Testarossa

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login

Öncelikle verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim bir tane araç buldum adam temmuzda yaptığı expertiz raporunu attı görselleri iletmeye çalıştım becerebildim mi bilmiyorum. 2015 model 168 binde
Bir sorun görünmüyor, 2015 makyajlı oluyor kilometrede çok makul. Mavi duman dedikleri normal dumanda olabilir, kontrol edilmesi gerekir ben bu ekspertizlerin mekanik yorumlarına hiç güvenmiyorum

2009 159 JTSSW Rosso

aysaenur

Becerebildim mi bilmiyorum umarım olmuştur forum kullanmayalı cok uzun zaman oluuor

aysaenur

aysaenur

Bu araç bana sorun çıkartır mı yarın gidip bir de ben expere sokacagım. Araba antalyadaymış ben izmirdeyim bundan dolayı bir akrabam gidip exper yaptıracak pilotgaraj oto expertizden randevu aldım öğleden sonraya. En son temmuz ayında yapılmış bu sene bu fotoğrafları attı bana adam

Testarossa

You are not allowed to view links. Register or LoginBu araç bana sorun çıkartır mı yarın gidip bir de ben expere sokacagım. Araba antalyadaymış ben izmirdeyim bundan dolayı bir akrabam gidip exper yaptıracak pilotgaraj oto expertizden randevu aldım öğleden sonraya. En son temmuz ayında yapılmış bu sene bu fotoğrafları attı bana adam
Aracın bakım geçmişi dökümanlarını isteyin.Nerelerde servis görmüş bunlar önemli.

2009 159 JTSSW Rosso

Burock27

You are not allowed to view links. Register or LoginBu araç bana sorun çıkartır mı yarın gidip bir de ben expere sokacagım. Araba antalyadaymış ben izmirdeyim bundan dolayı bir akrabam gidip exper yaptıracak pilotgaraj oto expertizden randevu aldım öğleden sonraya. En son temmuz ayında yapılmış bu sene bu fotoğrafları attı bana adam
Hava filtre borularınin kırık olması bana önden bir kaza ihtimali uyandırdı

RMX3741 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aysaenur

You are not allowed to view links. Register or LoginHava filtre borularınin kırık olması bana önden bir kaza ihtimali uyandırdı

1244055432 ilan numarası bu arabanın

Burock27

You are not allowed to view links. Register or Login1244055432 ilan numarası bu arabanın
Ekspertizde orijinal görünüyor ön parçalar ama farklı bir ekspertizde bir daha baktirsín tanıdığınız. Normal şartlarda oralarín darbeye maruz kalıp kırılması zor neden kırılmis diye sorgulamak lazım. Ekspertizin dikkatini çekin bu noktaya belki mantıklı bir açıklama getirebilirler.

radar54

Bilmiyorum önceliğiniz dizel mi ama bu fiyatlara İzmir ve civarı benzinli güzel Giu lar var gibi. Eksperden çok Alfa ustasına aracı göstermeniz daha mantıklı oluyor. Boya değişen bi yere kadar ekspertiz tamam ama motor mekanik için Alfa ustası bulmanızı öneririm. İzmir de çok değerli ustalar var. İlk aracınız ilk Alfanız mümkün mertebe Alfa sever birinden, bakım geçmişi bilinen bir Alfa almanızı öneririm.  :alfisti: 

radar54

You are not allowed to view links. Register or Login1244055432 ilan numarası bu arabanın

Dizel olarak gözüme takılanlar

1287205533

1243002965

aillei

You are not allowed to view links. Register or LoginMerhaba You are not allowed to view links. Register or Login
159 SW sahibi olarak bende toplu taşımanın olmadığı bir sitede ikamet ediyorum ve sürekli iş gereği şehirlerarası dolaşıyorum  fakat benim aracım 1.9 JTS 160 hp mütevazi olandan  :D , araba elim ayağım desem yanlış olmaz. Sizin şartlarınızda 2.4  210 hp ve eklentili bir araçta ufak bir sorunda bile en iyi ihtimalle İzmir'e gitmesi lazım bunlar göz önünde bulundurmalı. Sizin için 1.9 daha mantıklı olacaktır fakat ilanda SW 159 sadece 2.4 olan var.  Ayrıca bilgi olarak ; Sportwagon 159'un resmi kanalla 18 tane girdiği söyleniyor bunların 4 tanesinde ağır hasar kaydı var, bir tanesinde direk işlemli ama kayıt yok ( bunlar benim SW ararken karşıma çıkanlar arabalardan topladığım bilgiler).

Merhaba You are not allowed to view links. Register or Login ;
Aslında o rakamlara bulunabilir fakat kilometre demek her şey demek değil. Söz konusu otomobiller 10 yaşını geçmiş . Ben sizin yerinizde olsam  2014-2015 bakarım. Bu demek değil ki gidin 300.000 kilometrede araca 800.000 ödeyin . 170-1 80K kilometreler çok ideal. İlgilendiğiniz otomobillerin önce bakım geçmişlerini isteyin, bunları sunabilen satıcıların ilanıyla ilgilenin. Bakımlardan vs. anlamıyorsanız ilgili aracın plaka-kişisel bilgilerini kapatarak burda paylaşın forumda giulettadan anlayan alfistalar yardımcı olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.

Eyvallah hocam, araba forumda emre bey'in eski arabasiymis, aslinda almaya baya baya niyetlendim ama aracin youtube'da videosu izlerken alttaki yorumlarda birinin "bu araba motor kirdi sasmazda bu arabayi tanimayan yok" yorumundan sonra acayip arada kaldim. Suanki sahibinin mevzudan bilgisi yok arabanin gayet stabil oldugunu soyluyor ama emin olamiyorum iste. Dedigim gibi 1.5 yil civari arabanin bana rutin bakim disinda ekstra bir durum yasatmamasi lazim. Tesekkur ederim yorumunuz icin.

hsynozcan1507

You are not allowed to view links. Register or LoginEyvallah hocam, araba forumda emre bey'in eski arabasiymis, aslinda almaya baya baya niyetlendim ama aracin youtube'da videosu izlerken alttaki yorumlarda birinin "bu araba motor kirdi sasmazda bu arabayi tanimayan yok" yorumundan sonra acayip arada kaldim. Suanki sahibinin mevzudan bilgisi yok arabanin gayet stabil oldugunu soyluyor ama emin olamiyorum iste. Dedigim gibi 1.5 yil civari arabanin bana rutin bakim disinda ekstra bir durum yasatmamasi lazim. Tesekkur ederim yorumunuz icin.
Merhaba, sedan isterseniz aracım satılık 1269511572 sarı site bir inceleyin