Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'sını ARAYAN YENİ ÜYELER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jamerkan

Herkese merhaba,

Yıllardır gördüğüm ve hep beğendiğim alfalardan ben de sonunda alma kararı verdim bu noktada yardımlarınıza ihtiyacım olacak.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Ankara'da yaşıyorum otomatik Julietta almak istiyorum tavsiyelerinizi ve önerilerinizi açığım Ankara'da bildiğiniz alfa ustaları var mı Forum'da arabasını satmak isteyen arkadaş var mı bütçem hakkında konuşmak için özelden yazabilirsiniz. etraftan pekçok kez duyduğum Alfalar sorunlu algısı sizce doğru mu temiz kullanılmış bir gulietta bulabilirsem bana masrafsız bir sürüş keyfi verir mi. Yardımlarınız için teşekkürler

ArinFırat

selamlar arkadaşlar.. 2022 12. ay çıkışlı 1.5 hibrit tonale'm var. veloce, 360 kamera ve otonom 2 sürüş ekstraları var. km 62 bin, 15-30-45-60 k km tüm bakımları serviste yapılmış, garantisini 2028 e kadar uzattım. 500bin tl civarı serviste yapılan bir kaza işlemi var,
bir far bile 117 dikiz aynası 67 bin tl olduğunu düşünerek hasar kaydını değerlendirin. ev satın almak için 15-20 gün içerisinde satışa çıkarmayı düşünüyorum. sarı siteden önce sizlere haber vermek istedim. hasar kaydından dolayı ve bulacağım evi kaçırmamak için piyasadan uyguna verebilirim. iletişim için 05335535350 Fırat

radar54

You are not allowed to view links. Register or Loginselamlar arkadaşlar.. 2022 12. ay çıkışlı 1.5 hibrit tonale'm var. veloce, 360 kamera ve otonom 2 sürüş ekstraları var. km 62 bin, 15-30-45-60 k km tüm bakımları serviste yapılmış, garantisini 2028 e kadar uzattım. 500bin tl civarı serviste yapılan bir kaza işlemi var,
bir far bile 117 dikiz aynası 67 bin tl olduğunu düşünerek hasar kaydını değerlendirin. ev satın almak için 15-20 gün içerisinde satışa çıkarmayı düşünüyorum. sarı siteden önce sizlere haber vermek istedim. hasar kaydından dolayı ve bulacağım evi kaçırmamak için piyasadan uyguna verebilirim. iletişim için 05335535350 Fırat

Allah isteyen her kese nasip etsin inşallah. 2 ay oluyor Rossoyu satıp ev alalı, ufak tefek ama bizim sonuçta. Daha iyileri nasip olur sizin Rosso Giu hala gözümün önünde ilan zamanları...  :nazar:
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or LoginAllah isteyen her kese nasip etsin inşallah. 2 ay oluyor Rossoyu satıp ev alalı, ufak tefek ama bizim sonuçta. Daha iyileri nasip olur sizin Rosso Giu hala gözümün önünde ilan zamanları...  :nazar:
Çok çok teşekkür ederim.. gönül isterdi satıp Stelvio alalım ama olmadı, daha satın alalı 13 ay oldu ve bazı özel sebeplerden ötürü satmak durumunda kalacam.. ve satarsam bir daha bırakın Stelvio'yu Tonale bile alamayacam. muhtemelen en ucuzundan Giulietta'ya dönüş yaparım. Bakalım artık kısmet. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah  :nazar: