Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'sını ARAYAN YENİ ÜYELER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uğurhan

You are not allowed to view links. Register or Login159'larda 136 ve 170 PS olmak üzere iki farklı 2.0 JTDM 16V motor seçeneği gözüküyor. Sizdeki hangi versiyon?
136 hocam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güçlüler Kendilerini Daha Güçlüler Başkalarını Savunur!

ihsan 27

herkese merhaba forumda ilk yazım daha önce alfa sahibi olmadım fakat bi 3 yıldır giderek artan bi ilgim ve isteğim var maddi durumum çok iyi değil çok fazla masraf yapamam giulietta mı önerirsiniz yoksa 156 mı özellikle 156 nın varyatör problemi tam olarka nedir şuan açıcağı masraflar ne kadar tutar 400 bin tl civarına bir 156 alınır mı yoksa daha uyguna mı almam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim

mustafa26

You are not allowed to view links. Register or Loginherkese merhaba forumda ilk yazım daha önce alfa sahibi olmadım fakat bi 3 yıldır giderek artan bi ilgim ve isteğim var maddi durumum çok iyi değil çok fazla masraf yapamam giulietta mı önerirsiniz yoksa 156 mı özellikle 156 nın varyatör problemi tam olarka nedir şuan açıcağı masraflar ne kadar tutar 400 bin tl civarına bir 156 alınır mı yoksa daha uyguna mı almam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
Hoşgeldiniz, umarım gönlünüze göre bir Alfa Romeo'ya sahip olursunuz.
3 yıldır artan bir ilginiz varsa varyatör probleminin aslında bir problem olmadığını ve bunun hurafe bir algı olduğunu çoktan anlamanız gerekirdi. 400 bin TL dolaylarında Giu'dan uzak durun elbette ama bu bütçe 156 için satın alma maliyeti olarak düşünürsek makul kabul edilebilir.
156 1.6 1998
156 2.0 1999
156 SW SS 2003
145 QV 1997
156 2.0 1999

butchertrn

Merhaba sevgili grup üyeleri gruba yeni katılmış bulunmaktayım temiz manuel dizel düşük km cam tavan giulietta arayışım mevcut şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

murat

Merhaba hoşgeldiniz.. Biraz daha detay verirseniz üyelerimiz daha net tavsiyeler verebilir. Düşük km.den kasıt ne? Yıl beklentisi ? Bütçe vs gibi gibi  :alfisti:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Target

You are not allowed to view links. Register or Loginherkese merhaba forumda ilk yazım daha önce alfa sahibi olmadım fakat bi 3 yıldır giderek artan bi ilgim ve isteğim var maddi durumum çok iyi değil çok fazla masraf yapamam giulietta mı önerirsiniz yoksa 156 mı özellikle 156 nın varyatör problemi tam olarka nedir şuan açıcağı masraflar ne kadar tutar 400 bin tl civarına bir 156 alınır mı yoksa daha uyguna mı almam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
156 harika bir araba bende yeni aldım önceden giuliettam vardı. 400 e motor tam rektifiye edilmiş bir 156 aldım. Çok memnunum. Önemli olan 156 nin nerede hangi usta tarafından yapıldığı. İzmir'de alfa teknik Özgür ustadan benim araba. Geçmişi ne yapıldığı belli olan bir 156 neden olmasın . Varyatör arızası yolda bırakmaz. Tamir falan edilebilen bişey çok yüksek maliyetleri de yok diye biliyorum

murat

Varyatör değişirse baya maliyetli olur ama tamir takımı ile ucuz ve geçici çözüm ile yıllarca kullananlar da var  :kahve:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Skaynatma

Merhaba arkadaşlar, 2004 model Alfa Romeo 156 sahibiyim. Aracımı 15 yıldır kullanmaktayım.Satıp 159 1,75 TBİ ile değiştirmek istiyorum.

moltiSanti

You are not allowed to view links. Register or LoginMerhaba arkadaşlar, 2004 model Alfa Romeo 156 sahibiyim. Aracımı 15 yıldır kullanmaktayım.Satıp 159 1,75 TBİ ile değiştirmek istiyorum.
Güzel düşünmüşsün. İlanlardan düşürmek zor tanıdık varsa ayrı tabi. Geçen ilanda vardı. Gittim baktım arabayı konuştuk anlaşamadık 1 hafta sonra aradım tekrar. Dedim içimde kalmasın. Bir teklif daha yaptım kabul etmeyince zorlamadım daha, bıraktım bende.

DrWho

Herkse merhaba,
Uzun zamandır yurt dışında yaşıyorum. Ve artık Türkiye'deyim.
Elbette orada her arabaya ulaşmak çok kolay.

Şu anda mevcut aracım mercedes s class. En geç eylülde süresi doluyor ve yurt dışına çıkarıp satacağım mecbur.

Tabi orada fiyatları bilince burada uçuk geliyor.
Büyük araç almak isterim ama o kadar para asla vermem.

Kızıma Nissan micra almıştım. Geçen bindim bisiklet gibi geldi. 2.el 750-800 fiyatı varmış 🤔 İnanılmaz bu.

Ya Honda accord, Toyota avensis ya da Volvo S60 vb baktım 2004 modellerine bile 600 - 700 istiyorlar.
Corolla, civic ya da daha modelli olsun parçası ustası kolay bulunsun diye gidip clio, egea asla almam.

Sonuçta Spor araba alacaksam da kesinlikle Alfa alırım.
2.eli yokmuş, parça ve usta bulunmuyor muş bana göre hikaye.

Şimdi gulietta yada mito bakıyorum. Performans istediğim için benzinli 1.4 multiair mümkünse de 170 lik istiyorum.
En kötü 136 var sanırım.
.
Arabanın tek kapı olması sorun değil.

Gulietta mı, Mito mu ❓
Bana hangisini tavsiye edersiniz ❓

Çok teşekkür ederim.

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or LoginHerkse merhaba,

Şu anda mevcut aracım mercedes s class. En geç eylülde süresi doluyor ve yurt dışına çıkarıp satacağım mecbur.

Kızıma Nissan micra almıştım. Geçen bindim bisiklet gibi geldi. 2.el 750-800 fiyatı varmış 🤔 İnanılmaz bu.

Ya Honda accord, Toyota avensis ya da Volvo S60 vb baktım 2004 modellerine bile 600 - 700 istiyorlar.
Corolla, civic ya da daha modelli olsun parçası ustası kolay bulunsun diye gidip clio, egea asla almam.

Şimdi gulietta yada mito bakıyorum. Performans istediğim için benzinli 1.4 multiair mümkünse de 170 lik istiyorum.
En kötü 136 var sanırım.
.

Gulietta mı, Mito mu ❓

Çok teşekkür ederim.

Hoş geldiniz.
Giulietta'da 1.75 235 bg, 1.8 240 bg , 1.4 170 bg Multiair üniteye sahip ve 120 bg Multiair olmayan benzinli motor seçenekleri var.

Mito'da ise 1.4 135 bg ve 155 bg ve 170 bg benzinli motor seçenekleri var. (135 ve 170 bg olanlar yine Multiair motor.)

Tabi bunların haricinde her iki araç için dizel motor seçenekleri de mevcut.

Şu an ilanda olan Mito'ların kilometreleri Giulietta'ya göre daha yüksek ve model yılı olarak daha eski seçenekler var.

Giulietta'da ise hem ilan daha fazla hem de daha düşük km ve daha yeni model yılına ait seçenekler var.

Sonuç olarak; daha geniş bir araç için Giulietta, nispeten daha sportif bir seçenek için Mito.

Testarossa

You are not allowed to view links. Register or LoginHerkse merhaba,

En kötü 136 var sanırım.
.

Gulietta mı, Mito mu ❓

Çok teşekkür ederim.

Otomatik şart değilse, Mito QV zevkli otomobil. Şartlar zorlanırsa Guiletta QV olabilir.
this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

DrWho

You are not allowed to view links. Register or LoginHoş geldiniz.
Giulietta'da 1.75 235 bg, 1.8 240 bg , 1.4 170 bg Multiair üniteye sahip ve 120 bg Multiair olmayan benzinli motor seçenekleri var.

Mito'da ise 1.4 135 bg ve 155 bg ve 170 bg benzinli motor seçenekleri var. (135 ve 170 bg olanlar yine Multiair motor.)

Tabi bunların haricinde her iki araç için dizel motor seçenekleri de mevcut.

Şu an ilanda olan Mito'ların kilometreleri Giulietta'ya göre daha yüksek ve model yılı olarak daha eski seçenekler var.

Giulietta'da ise hem ilan daha fazla hem de daha düşük km ve daha yeni model yılına ait seçenekler var.

Sonuç olarak; daha geniş bir araç için Giulietta, nispeten daha sportif bir seçenek için Mito.

Cevabınız ve bilgiler için çok teşekkür ederim.
Benim için çok aydınlatıcı.
Genişlik vs önemli değil.
Sanki Mitoya daha yakın hissediyorum.
Tabii en önemlisi Alfacıdan, bakımları düzgün yapılmış bulmak lazım.
Elbette hangisi önce denk gelirse...
Tekrar çok teşekkür ederim.

DrWho

You are not allowed to view links. Register or LoginOtomatik şart değilse, Mito QV zevkli otomobil. Şartlar zorlanırsa Guiletta QV olabilir.
You are not allowed to view links. Register or LoginOtomatik şart değilse, Mito QV zevkli otomobil. Şartlar zorlanırsa Guiletta QV olabilir.
Yok otomatik düz fark etmez.
Tavsiyenizi kesinlikle dikkate alacağım.
Cevabınız için de çok teşekkür ederim.