0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eski model bir otomobil alırken (Alfa veya diğerleri farketmez), kenarda 3-4 bin kadar nakit ayırmakta fayda var. (Edit: imla)
Bence 145 alfaya yapılacak en güzel başlangıçlardan biri olur.Bahsettiğiniz 145 'te parmakla gösterilecek bir araba.
Oguzhan yanlış anlama ama hep söylüyorum,Sahibinden.com üzerinden oturarak araba alınmaz, burdaki arkadaşlarda exper degil al veye alma cevapları ile büyük pişmanlıklar yaşayabilirsin.Yıl 2017 hatta 2018 bile diyebiliriz. Ülkemin 4 yanı dolandırıcı dolu. Araba ihtiyacının en dogrusuna sen karar verip, üstüne expertize sokmadan (Detaylı iyi bir firmada) araba alma.Heleki Alfa Romeo Hiç Alma.Dükkana günde gelen ortalama 30 kişi var hepsi 15-20 liraya 156 alıp bu arabanın allah belasını versin diyen kişiler.Neden diye muhabbete başlıyoruz hep aynı dialog;Agbey Tofaş vardı sattım14 e aldım bunu 17 ye arabanın her yeri döküliyii-e Kardeşim baktırmadın mı?Yok agbey ya alfa dedik tofaşla aynı dedik vs vs..İyi bir expertiz ile alınacak arabaya amenna ama aksi halde araba kalmadı arkadaşlar üzgünüm. İyi araba iyi para. Kötü araba ucuz bi o kadarda kenara koyun anca toplanıyor
Abi öyle olduğunu biliyorum aslında. Burdan sorma amacım bu aracın satıldığı yer gibi yerler hakkında sizin bilginiz olduğunu düşünmem. Tabi ki burdan biri dese, ben biliyorum çok iyi alabilirsin diye yine gidip bakmadan etmeden almam. Bu 147yi de ucuz diye değil özel olduğunu düşündüğüm için almak istiyorum. Alfa'nın hangisi nasıl alınır az çok bilgi sahibi de oldum. Mesaj sayım az ama günlerce oturup forum kurcaladım. Derdim ucuzu değil temizi, mesela 50 bin kmde 156 bulsam 40 bin lira deseler almaya çalışırım. Yanlış anlayamam bir de. Burda herkes abimdir. Benim yaşım daha 23,5 .E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Servis - Galeri Kankalığı olmayan her yere götürüp ekspertiz yaptırabilirsiniz.Oto Rapor en kral ekspertiz servisidir.Galericiler - Servisler kanka olduğu için en kötü araba bile yeri geliyor iyi oluyor. Çünkü Galeri arabayı satıyor, servis arabayı yapıyor.iyi bir expertiz yaptırmadan alfa romeo almayın.
Tamamdır abi. İstanbul'dan ne alırsam oraya gideceğim. Senin 145 için ne dersin?E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben 2 ay önce verdim. Temizdi 2 ayda ne yapılabilir bilmiyorum. Ama eksiği gediği olmadan teslim ettim. Arkadaşta benden sonra Tüv e girdi el fren telleri tutmuyor demişler değiştirtmişlerdi.