Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 arıyorum. Mk1 veya Mk2.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xisco

Merhaba.
Bir arkadaşımız için 25.000 liraya kadar 156 arıyoruz. Kasa farketmez. 180.000 km'ye kadar. Temiz ve bakımlı araçlarda km durumu esneyebilir.
Teşekkürler.

blackgear

Merhaba ben iş değişikliği yaptım, şu an şirket aracım var.

Dolayısıyla 156' mı elden çıkarmayı planlıyorum. Kalırsa proje arabası olacak, fakat bunun için de zamana ihtiyacım var. Hem senin işin görülsün, hem benim dersen konuşabiliriz.

Konusu mevcut ama linki bulmaya bile vaktim yok inan :D

Kısaca:

2001 model, 156 1,6 T.S. MK1 hali ile. Gri renkli, LPG li. Mart ayında muayenesi yapıldı.

Araç benden önce Alfin, benle birlikte Alfom servis bakımı geçmişine sahip, iki taraftan da sorgulama yapabilirsiniz.

186 bin olması gerek.

ABS, Klima, camlar, aynalar otomatik, iki airbag (standart donanım zaten bunlar) mevcut.

Koltuklar kumaş fakat kondisyonu iyi. Yırtık yok veya rahatsız edici bir yıpranma yok.

Sol arka çamurlukta lokal boya var, haricinde boya, değişen yok. Fakat kaportada yapılması gereken iş var. Tahminim 1000-1500 TL arası bir boya masrafı çıkartır.

Araçta, yağ pompası, segman takımı, triger değişikliği (yıldan dolayı yolda kalmamak adına) değiştirilmiştir. Aklımdaki rakamlar sizin talebinize yakın (hatta bir miktar altında)

Üzerinde petlas olsa gerek, kışlık lastik var. Açıkçası şirket aracı alana kadar, ayağımı yerden kessin diye aldığım bir araç. Yolda bırakmasın diye de gerekenleri yaptım, ama daha önceki Alfa larıma gösterdiğim özeni göstermedim diyebilirim. Aydan aya yıkatıyorum, ön camda çatlak vardı mesela, geçen hafta değiştirebildim :D

Düşünürseniz, hafta sonu güncel fotoğraf atabilirim.

Selamlar.