Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

170'lik Giulietta Ariyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

selcuk

Herkese selamlar
    Bir süredir Giulietta hayali kuruyordum ve sonunda cesaretimi toplayip biraz maddi külfetin altina girmeyi göze aldim. Düsük kilometreli 170 beygir Giulietta ariyorum 156 mi malum sitede ilana koydum, forumda satilik bölümünde paylasmadim çünkü foruma emek veren arkadaşlarimin koyduğu kuralları okudum ve hakli olduklarını düşündüğüm kurallarina uymak adina yaptim bunu :)
    Takas düşünen olursa cok daha güzel olur. 156m için arayan bi çok kişi oldu ama içime sinen biri olmali onu alacak kişi.
     Siz forumdaki arkadaşlarin deneyimleridr çok önemli ve paha biçilemez benim için yardımci olucaksin biliyorum ve simdiden teşekkür ediyorum.  :)
      Kafama takilan bi kaç soruyuda burda siraliyim hemen Giulietta tct mi yoksa manuel mi olmali cok yogun bir trafikte arac kullanmiycam ama esimle ortak arac olacagi icin ona tct büyük kokaylik olur gibi geliyor.  Bir de cam tavan sunroof olayina takilmalimiyim kafam allak bulak 156 dan vazgecmekte zor geliyor bi yandan :'( uzun lafin kisasi fikirlerinize ihtiyacim var  :alfisti:

alisto

TCT giu kullanıyorum, çok da memnunum.
Aslında trafik yok ise manuel düşünülebilir ama eş durumundan TCT'den devam derim.

Hayırlı olsun şimdiden.

alfaadana

bendede manuel var, sıkışık trafikte zor oluyor yakıtıda fazla yakıyor tabiki ama uzun yol performansı şahane laf edilemez, bende giumu alırken 156'm ile takas yapmıştım...hayırlısı olsun sizede...
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

selcuk

Arkadaslar benim aklimda guilletta ile ilgili bi soruda su arka koltuklarda yolculuk etmek nasil yorucumu mesela 307 aracimiz vardi bir zaman arkada yolculuk ölüm gibiydi:) 156m alirken hic bu kadar stres yasamamistim begendim ve gittim aldim :D ama bu sefer resmen sikildim bu isten birazda gonulsuz saticiyim ondan olsa gerek
  Birde Istanbulda yasayan arkadaslara sunu sormak istiyorum, Istanbulda ozelliklle Alfa Romeo alim satimi yapan yerler var buralar hakkinda ne dusunuyosunuz boyle bi yerden takas yoluylami istedigim Alfaya ulasmaliyim? Arac alimi ile gercekten deneyimsizim bu yuzden bas agritiyorum kusura bakmayin lutfen

alisto

Ben aracımı Veloce'den aldım. Almadan önce de expertiz yaptırdım özel bir serviste. Söylediklerinden farklı birşey çıkmadı ve aracı aldım.

schumi

Takas işinde zararlı çıkarısınız. Önce aracınızı satıp ona göre Giu alın derim. Cam tavan olursa çok daha iyi olur tabi ama her zaman denk gelmiyor.

selcuk

Biraz sabirli davranmak gerekiyor sanirim peki arka yolcu kismi icin ne dusunuyorsunuz, rahat yolcuk edilebiliyor mu? bu konuda 156dan oldukca memnunum guilletta icinde ayni durum gecerli mi sizce

selcuk

You are not allowed to view links. Register or Login
Takas işinde zararlı çıkarısınız. Önce aracınızı satıp ona göre Giu alın derim. Cam tavan olursa çok daha iyi olur tabi ama her zaman denk gelmiyor.
Cam tavandan fiyattan dolayi vazgectim gibi bisey :'( hem dusuk kmli hem cam tavanli olsun deyince bütçe biraz asilir gibi duruyor

ihsany

Kullanım olarak eşiniz büyük kasa araç kullanabiliyor ise Giulietta yı da kolaylıkla kullanabilir.
Ben de eşimden dolayı TCT Giulietta almıştım ancak benim eşim 2 kez kullandı, sonra kullanamıyorum dedi. Nedeni ise önünü arkasını tam göremiyorum ve çok seri, bunca para verip aldık sağını solunu vurmak istemiyorum dedi ve beni şöför olarak atadı  :) Öncesinde otomatik Fiesta kullanıyordu. Bu arada yanlış bilmiyorsam TCT , manuelden 20 N/m daha fazla torka sahip.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

dr_eros

Kullanım olarak eşiniz büyük kasa araç kullanabiliyor ise Giulietta yı da kolaylıkla kullanabilir.
Ben de eşimden dolayı TCT Giulietta almıştım ancak benim eşim 2 kez kullandı, sonra kullanamıyorum dedi. Nedeni ise önünü arkasını tam göremiyorum ve çok seri, bunca para verip aldık sağını solunu vurmak istemiyorum dedi ve beni şöför olarak atadı  :) Öncesinde otomatik Fiesta kullanıyordu. Bu arada yanlış bilmiyorsam TCT , manuelden 20 N/m daha fazla torka sahip.
TCT ve manuel aynı hp ve torka sahip. 2'si de normal modda 230, dynamicde 250 nm.

E.Ç.M. (MiTongin)

TCT ve manuel aynı hp ve torka sahip. 2'si de normal modda 230, dynamicde 250 nm.
nasil 200 de 3-4 boy fark aciliyor acaba arastirdiniz mu hic bu arada :)
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

alisto

nasil 200 de 3-4 boy fark aciliyor acaba arastirdiniz mu hic bu arada :)

ben de motorlar aynı diye biliyorum. Belki sıvılar birinde dolu diğerinde boştur. 40 lt benzin + sürücü kilo farkı da varsa 50kg falan bulsa ciddi rakam baya.. Hızlanmanın başında lastikler de belirleyici olabilir bu fark için. Camın açık olması bile sürtünme katsayısı açısından önemli bir faktör.

Yada manuel olan ciğerli dediğimiz makinelerden çıktı :)

Bu arada techturkey de rolling yapmadan önce silecek suyunu boşaltan adamlar biliyorum.

selcuk

Arkadaslar konu gunceldir bugun 156mi yeni evine ugurladim  :) simdi sira guzel bi 170lik Giulietta bulmaya kaldi

Utku

Vakit kaybetmeden bu araca yönelmenizi tavsiye ederim
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

selcuk

Vakit kaybetmeden bu araca yönelmenizi tavsiye ederim
Az once bende bu guzellige bakiyordum cam tavan manuel kombinasyonu hayalim var ama km dusuk olmasi ici herseyi cok guzel bununda ne yapsam bilemedim  :(

selcuk

Admin konuyu kitliyebiliriz aranan Giulietta bulunmustur yarin fotolar geliyor  :haydi: :haydi: