Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2005-06 Temiz 156 arıyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alpi01

Selam arkadaşlar,
Sağlam bir Alfa tutkunu olarak yılbaşından bir gün önce hiç kabullenemediğim bir olay yaşadım ve aracıma başka bir aracın çarpması sonucu çok sevdiğim aracım kullanılamaz duruma geldi ve yapılan ekspertiz sonucunda aracımı pert ettiler. 2006 147 Distinctive (120 hp) kullanıcısıydım ve aracımla sizlerde de olduğu gibi duygusal bir bağ vardı. Alfa ruhu insanı içine alıyor ve o haz başka hiçbir araba da hissedilemiyor. Sigorta şirketi ile uzun süren anlaşmazlığımız oldu ve bu hafta kesin kararı verdiler. Aracıma 23000 tl pert fiyatı çıkarttılar. Aracım çok temizdi ve sizlerinde bildiği gibi 26-28 bin civarında şu anki piyasa fiyatı. Ama sonuç olarak yıllarca kasko yaptıran birisi olarak anladım ki sigortacılar kaza yapmadığınız sürece çok iyiler ama kaza yapıp ellerine düştüğünüzde tamamen değişiyorlar. Bir arakadaşımın tabiri ile 'kravatlı hırsız' moduna giriyorlar.
Arkadaşlar kısaca bu 1,5 aylık dönemde maddi ve manevi olarak çok yıprandım ve aracıma biçilen 23000 tl'yi kabul etmek zorunda kaldım. Çok sevdiğim aracıma da elveda dedim. Şimdi artık yeni bir araç için yardımlarınıza ihtiyacım var. Arabasız kalmak gerçekten çok zor bir durum. Çok severek kullandığım 147 yerine ailemizinde genişlediği için bagajı daha geniş olan temiz 2005-2006 model 156 aramaktayım. Arabanın değerini bilen bakımlarına yeri geldiğinde kendinden daha çok önem veren aracını satmayı düşünen arkadaşlara ulaşabilmem için yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Adalı35

Geçmiş olsun ve hayırlısı olsun inşallah gönlünüze ve bütçenize göre bir 156 bulursunuz.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

tayfun

Hosgeldin Alp. burdanda tekrar geçmiş olsun diyeyim. sabırlı olursan burda bir çok iyi niyetli arkadaş sana yardımcı olmak için elinden geleni yapacaktır. dikkatini çeken araçları ;araç sorgulamaları, bolumunden sorgulatirsan faydası olabilir. zor bir süreç yolun açık olsun:)

brkcnn

Çok geçmiş olsun hocam.  Aynı durumu 2011de ben de yasadım. Mk2 2005 model 50bin km ye daha gelmemiş 147 me 20000 civarı bir fiyat biçmişlerdi. Kavga dövüş zorla 23500e ikna edebilmiştim. Ama dediğiniz gibi cok yorucu ve sıkıntılı bir süreç. Bir an önce bu süreci anlatırsınız inşallah..
Ben de şu an giulietta hevesi içerisindeyim. İlgilenirseniz 2005 model 120.000 de 156 mı satıyorum..

krm1983

Çok geçmiş olsun, umarım gönlünüze ve bütçenize göre bir 156yı en kısa sürede bulursunuz.
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Alpi01

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım dilediğim gibi bütçeme uygun ve en az benim aracım kadar temiz bir araç bulabilirim.
Adalı35, brkcnn, Stupendo iyi dilekleriniz teşekkür ederim. Tayfun kardeşim sen olayı zaten detaylı bir şekilde biliyorsun. İnşallah istediğim gibi 156 bulabilirim.
brkcnn telefon numarana ulaşabilirsem araç için detaylı şekilde konuşabiliriz.