Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Bugün babamla konuştum biraz showroomları gezmişler ancak "0" aldırtmama konusunda biraz ikna ettim ve gel alfa alalım dedim , 2. eli diğer markalara göre daha uygun ve opsiyon olarak daha dolu arabalar var dedim oda ikna oldu ve araştır bakalım dedi.

55-60 bin bandın da önerebileceğiniz kesinlikle kazası,boyası,değişeni vs herhangi bir sorunu olmayan bir Giulietta arıyoruz , aracı antepte babam kullanacak haliyle arabayı sadece periyodik bakımda periyodik bakıma götüren bir insan başka işlerle uğraşıp ta kafa yormasını istemiyorum.

Bu arada eğer kredi imkanı olan bir ilan olursa daha iyi olur ;

Gözüme alfa bayraktaki bu ilan çarptı

You are not allowed to view links. Register or Login

ve bu

Başka önerileri olan vs varsa paylaşırsa sevinirim , araştırmaya başladım.

brkvrl

Öncelikle alacağınız araç hayırlı olsun.

Ben genel olarak 2. el'den yana biriyim ancak benim nacizane önerim galeri yerine sahibinden olan ilanlara ağırlık vermeniz.

Babanız kullanacağı için dizel otomatik yada benzinli otomatik farklı alternatiflere bakabilirsiniz. İstanbul'da kullanılmayacak ama yinede rahat ederler diye düşünüyorum.
Alfa Romeo Mito QV Beyaz (2011)

ozoozo

Öncelikle alacağınız araç hayırlı olsun.

Ben genel olarak 2. el'den yana biriyim ancak benim nacizane önerim galeri yerine sahibinden olan ilanlara ağırlık vermeniz.

Babanız kullanacağı için dizel otomatik yada benzinli otomatik farklı alternatiflere bakabilirsiniz. İstanbul'da kullanılmayacak ama yinede rahat ederler diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim açıkcası daha tam ayrıntılı araştırma yapmadım 2. elde giulietta da çok güzel donanımda olan araçlar var 50-60 bin TL bandında. Bu bir nevi 3. bir araç olacak haliyle benzinli,dizel olmasının aman aman önemi yok aynı şekilde bizim ailede eve giren bütün arabalar manuel vitesti haliyle otomatik olması da şart değil. Bugün ayrıntılı bir giulietta araştırması yapacağım , foruma da bilerek konu açtım ki aramızda gözüne takılan ilanlar olan olabilir vs diye.

Ugur55

Giumu satmaya niyetm vardı ama sonra vazgecmiştim sacma teklifler yuzunden.ev alıyorum nakit ihtiyacım arttı satmak zorunda gibiyim eger dusunurseniz konusalım.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,