Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login



Alfa romeo 147 hk.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

guven

Herkese Merhaba,

Arkadaşıma araba bakıyoruz. 2005 model civarı 147 düşündük 1.6 TS.

Kullananlardan yorum alabilir miyim? LPG için uygun mudur? Kronik sorunları mevcut mu? (Sonuçta düşük km 'li bulamamız zor) alırken dikkat etmemiz gereken kronik arıza var mıdır?

Birde bütçe 25 bin lira, bu civarlarda forumdan falan satan arkadaşlar varsa öneri alabiliriz :)

Herkese iyi forumlar.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

qrkmtp

Merhaba,
2004 model 147 1.6 distinctive kullanicisiyim gerci bende yeni sayilirim araci alali 6 ay oldu araci 110 binde almistim şuan 115 te benzinli kullaniorum oyuzden lpg hakkinda yorum yapamiyacagim.Ancak alt takimlari ozelliklede on biraz hassas.Bu konuda dikkatli olmalisiniz.Benim aracami ozel bilemesemde yag tuketimi biraz fazla.Kullanilan yag ve kullaniciya gore de degistigini okudum.Kronik sorun olarak belirtilen yanlizca (benim bildigim) varyator problemi var.

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


OnurG

Selam,

Özellikle Distinctive Donaımlı almanız daha güzel olur. Lpg'li aracım var 147 1.6 Blackline. Şehiriçi makul seviyede yakıyor, İstanbul'da bol trafikli olmasına rağmen. Benim aracım 17" jantlı birde :)

Neyse, Alırken Alfa ustasına göstermeniz Önemle rica olunur :) İstanbul'da iseniz, servis olayı daha kolay. 25'li bütçelerde, mk1 temizini bulmanız daha muhtemel. Ama, 25'e ben 2.0 TS alırdım :) Aynı yakıt neredeyse, hemde daha performanslı.

Alırken, bakımlarının aksatılmamış olmasına özen gösterin. Varyatör,Triger,Baskı-Balata, Ön Takım gibi önemli parçalara lütfen ne zaman değiştiğine ve kayıtlı olmasına özen gösterin.  2. el araç alırken zaten bakılması gereken unsurlar bunlar.

Alacağınız aracı da lütfen sürün, Ön takımdan ses geliyor mu, Çalışması nasıl, performansı nasıl gibi unsurlara da bakın, sonuçta araç alıyorsunuz... :)

Daha Önce Alfa Romeo sahibi olmadıysanız da lütfen, anlayan ve bilen birilerinden yardım alın :)

sevgiler,

guven

Herkese çok teşekkürler cevaplar için arkadaşa ilettim artık karar onun :) herkese iyi yıllar dilerim


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

35oz41

You are not allowed to view links. Register or Login
Herkese çok teşekkürler cevaplar için arkadaşa ilettim artık karar onun :) herkese iyi yıllar dilerim


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alfayı sadece Alfa ustasına göstermeyin, eğer temiz iş olsun derseniz 150 tl daha verin iyi bir expertize gösterin.