Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2005-2006 Model Alfa 156 Aranıyor !!!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eckgs05

Arkadaşlar herkese merhaba...

Aranıza yeni katıldım.. hatta ilk mesajım ilk konum :)

Bir psikolog olarak forumumuZ hakkında ki ilk izlenimlerimi paylaşayım öncelikle :)
Alfa almaya karar verdiğimde tanıştım bu forumla ve şaşkınlığım daha da arttı . hiç bir araba ve binicisinde olmayan sahiplenme duygusu,iletişim ve ruh,aşk vb. her şey alfacılarda var:)

Yok artık o kadar da dediğim herşey; evet tam da o kadar mış :)

sözün özü bu duygularla aranıza katılmanın mutluluğuyla ; hayatımda alacağım il arabanın alfa 156 olmasına karar verdim ve uzun zamandır arıyorum fakat piyasa durgun biraz.
eğer forum içinde bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
alfa 156 2005-2006 model distinctive model önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum ...

herkese teşekkürler ... :) :alfisti: :alfisti: :clover: :nazar:

tayfun

Aramıza hoşgeldiniz. Çok doğru teşis koymuşsunuz.    Forum alfa almadan önce size en doğru rehber olacaktır. Bu sene forumdan çok güzel 156'lar satıldı, sabrınız var ise forumu takip edip, forumdan bilindik, düzgün bir alfa almanızı öneririm. Bol şans.

Sent from my iPhone using Tapatalk

eckgs05

2 buçuk aydır arayıştayım sabırla bekıyorum bakalım.. nasip se bulucaz sizlerede de guvenım tam .

teşekkürler ilginiz için.. ;) :)

eckgs05

3 Ay oldu . sabırlı bekleyişim ne kadar sürecek meraktayım :) :alfisti: :nazar:

Onur ÖZTÜRK

Siz benim aracı arıyorsunuz ama nem satmıyorum işte :)) :D :))

Alfa aramak meşakkatli iş. Eskiden sadece sevenleri alırdı temizi çoktu. Şimdi fiyatı sınıfında en uygun ve verdikleri etiketinin üstünde olunca kötüsü çoğaldı. Keşke bize özel kalsaydı :)

Kolay gelsin size ;)
                                                                                                                           Stile Italiano

eckgs05

:nazar: kazasız belasız kullanın inşallah. :) sanırım sızınkı 2002 model emin değilim tabiki.

ama hakkaten meşşaktli iş.. ben sabırlı değilim normalde araba konusunda ama ilk arabam olacak alfa ya takmış durumdayım baya sabrın sınırlarını zorluyorum şuan :) hayırlısı ile bulucam inş. sizinde katkılarınızla :)

Bandırmalı

Öncelikle hoş geldiniz.
Forum da evet bazı arkadaşlarımız değişiklik olması açısından alfasını satar. (Örn ben)
Ancak evladı gibi baktığı, tabiri caiz ise yemeyip yedirdiği Alfasının hakkını ister.
Her şeyin bedeli olduğunu bilen  ve bu bedeli ödemeye hazır alfista olmak yolunda ilerliyorsanız  görüşelim.
Alfamın konusu:
You are not allowed to view links. Register or Login   :nazar:  :nazar:

Buda Tuğrul arkadaşımızın sahip olduğu dönem.

You are not allowed to view links. Register or Login

Buyrun.  :alfisti:
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]