Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tufanemre

Arkadaşlar merhaba  :alfisti: Ailesine yeni katıldım. 2 sene önce 159 um vardı. Sattıktan sonra hiçbir araçta aynı keyfi bulamadım ve simdi bir 147 almaya karar verdim. Açıkcası 147 nin su modeli su kadar bu modeli bu kadar eder veya hangisinde ne özellik var bilmiyorum. İlanlardan gördüğüm kadarıyla aradığım özellikler manuel, lpg ve 5 kapı olması tercihim. Bütçem max 21000. Bu fiyata temiz yorulmamış bir 147 bulmak ne kadar mümkün bilmiyorum ama üzmeyecek bir Alfa alıp o keyfi tekrar yasamak istiyorum :) bildiginiz araçlar varsa yardımınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

e.ateskaya

Merhaba, foruma hoş geldiniz. Aramış olduğunuz bütçeye göre maalesef ki istediğiniz özelliklerde düzgün bir araç bulamazsınız. Bulduğunuz araç uzun vadede sizi epey uğraştırır ve üzer. Şuan piyasa 23 civarı başlayarak MK1 kasalarda 27 lere kadar uzanmış boyutta açıkçası o paralara MK2 alınır o fiyatlara araç alıp sanayilerde sürünmektense, 156'lara yönelmenizi tavsiye ederim.
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

FB10ur

Piyasa öyle bir hale gelmişki artık temiz Şahin doğan almak isteyen bile 15 verecek bu gidişle..

Sent from my iPhone using Tapatalk

tufanemre

Teşekkür ederim öncelikle yorumlar icin. 147 lerde öncelik olarak bakmam gereken birşey var midir ?