Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 147 Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metehan

Merhaba arkadaşlar. Ben taptaze bir alfa tutkunuyum. İlk arabamı ararken kendimi 147 yi düşünmekten alıkoyamayan biri olarak buldum. Arkadaşlarım beni bu sevdadan vazgeçirmeye çalıştılar ancak olan olmuştu :)) çevremde kimse bu konuda bana yardımcı olmak istemiyor tabiki :) onun için buradayım. Öncelikle gaza ihtiyacım var. Sonrasindada kırmızı bı 147 :)) bütçem 18000 civarı. Herturlu yorumlarınızı bekliyorum. Bildiginiz temiz arac varsa yardımınızı beklemekteyim.

alfacan

Öncelikle hoşgeldiniz Metehan  :yukari-ok:

Benide arkadaşlarım caydırmaya çalışmıştı. ailem , arkadaşlarım , yakın çevrem vs.  tabi bunlar alfanın koltuğuna oturmamış kişilerdi .

Tabikide kimseyi dinlemedim .   :)

Uzunca aradıktan sonra bütçeme göre temiz bakımlı bir 147 sahibi oldum  . 

Kısacası Alfaromeo kullanıcıları özel dir.   :clover: ve her gittiğin yerde bu farkı hissedersin ...

Eskiler benden daha iyi bilirler  :alfisti:

blackgear

Hoş geldiniz, dilerim yakın zaman içerisinde gönlünüze göre bir Alfa sahibi olur, kazasız ve iyi günlerde kullanırsınız.  :alfisti:

Metehan

Çok teşekkürler. En kısa sürede arac sahibi olur ve üçgen ızgarali aracımın fotograflarını çekerim :))

ismet

hoşgeldin..

Ercan da sen gibi burada 2 ay araç aradı, sonra içine sineni aldı.. sen de sakın acele etme, kafana uyan aracı al.. yoksa acele edince genelde zarar ediliyor maalesef..

bir de alfa alacaklara hep aynı tavsiyeyi yapıyorum: bütçen'den ayrı olarak kenara 1-2 bin lira para ayır.. 2. el araç alıyorsun, mutlaka eksiği gediği olacak.. hele ki 18bin civarında alacaksan mutlaka biraz harcama yapman gerekecek.. o yüzden, daha sonra üzülmemen ve alfa'dan soğumaman adına kenara biraz para koyman bence çok önemli..

selamlar  :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

egeozal1

You are not allowed to view links. Register or Login
hoşgeldin..

Ercan da sen gibi burada 2 ay araç aradı, sonra içine sineni aldı.. sen de sakın acele etme, kafana uyan aracı al.. yoksa acele edince genelde zarar ediliyor maalesef..

bir de alfa alacaklara hep aynı tavsiyeyi yapıyorum: bütçen'den ayrı olarak kenara 1-2 bin lira para ayır.. 2. el araç alıyorsun, mutlaka eksiği gediği olacak.. hele ki 18bin civarında alacaksan mutlaka biraz harcama yapman gerekecek.. o yüzden, daha sonra üzülmemen ve alfa'dan soğumaman adına kenara biraz para koyman bence çok önemli..

selamlar  :alfisti:
Abime katılıyorum. O fiyatlara masrafsız 147 bulmak neredeyse imkansız gibi. 23 e kadar bütçe oluşturun bence. 22 araç olsa 1000 lira da sürprizlere ayırırsınız. :) :alfisti:

Metehan

Hep söylenen yedek parça pahalı durumları dogrumu peki? Birde ankarada mustafa deveci usta varmış. Onunla tanisip arabayı almadan muhakkak ona gitcem masrafsizini denk getirmeyi umuyorum.

ismet

parçalar pahalı filan değil.. internetten birçok parçayı kendin temin edebilirsin.. ancak muadili araçlardan daha ucuza parçaları olduğu gibi daha pahalı parçaları da olabilir.. mesele varyatör diye bir meret var, allah düşmanımın başına vermesin :)

mustafa usta da iyidir sohbeti de.. burada seveni de var sevmeyeni de.. aracı ekspertize oraya götürün kesinlikle, a'dan z'ye size liste yaparlar, o konuda çok iyiler ve ekspertiz parası almazlar.. ancak bir miktar pahalıdır normal işçilikleri filan.. ( harun selam  :yukari-ok: )

egeozal1

Hep söylenen yedek parça pahalı durumları dogrumu peki? Birde ankarada mustafa deveci usta varmış. Onunla tanisip arabayı almadan muhakkak ona gitcem masrafsizini denk getirmeyi umuyorum.
O paralara çok zor Mete Bey. Masrafsız genelde 20,500 den başlar 23 e kadar gider. Mk1 için konuşuyorum bak ben bizde keyfi satılık 2005 model mk1 var 23,000 istiyorum acelem yok. 41,000 Km daha dün oldu. Alfa Kırmızısı Distinctive Paket. Bir eşi daha yok. Km olarak Donanım olarak Progression bulursun ama kazalı 2-3 parçası değişmiş. Falan Filan daha ne tür alfalar var.  :alfisti:

Metehan

Mk1 nedir? Onu bilmiyorum. Çıkabilsem hiç düşünmeden ti falan bakarım ancak bütçe iste.

ismet

mk1 eski kasa.. şehla bakan farları filan var.. mk2 ise makyajlı kasa, 2005 ve sonrası.. bence mk2 makyajı bir arabaya yapılabilecek en muhteşem makyaj :)

alınma, kötü niyetle söylemiyorum, o bütçeyle ancak mk1 alabilirsin veya pert mk2 :)

Metehan

Bende zaten 2004 bakmaktayim. Yani butcemin farkındayım. Amacım 2004 un temizini bulmak. Birkaç aday var bakıyoruz bakalım :)

Yiğit Doğukan

Foruma hoş geldiniz. Umarım Alfa sahiplerinin arasında da sizi görürüz en kısa zamanda. Öncelikle 147 tercihiniz için tebrik ederim. 18.000 TL'ye bir çok 147 alabilirsiniz ama şu sıralar takip ettiğim kadarıyla fiyatlar 1.000 - 2.000 TL arasında yükseldi. Bilindiği gibi havalar ısınınca her markanın piyasasında yaşanacak bir yükseliş bu. Alfa almanıza eş-dost bir çok kişi karşı çıkacaktır. Benim tavsiyem kimseye kulak asmayın ve Alfa aşkının izini sürün. Alfa sahibi olduktan sonra yaşadığınız ayrıcalığın yanısıra, o karşı çıkan insanların yanıldıklarını görmek çok zevkli oluyor =)

Piyasada 17-18-19.000 TL'ye temiz 147'ler bulabilirsiniz. Tabi temizden kastım "yürüyen" olarak. Boya takıntısı yaparsanız hem çok uzun süre ararsınız hem de bütçenizin üstünde fiyatlarla karşılaşırsınız.
Benim size nacizane tavsiyem fazla boyaya kaportaya takılmayın. Kendi arabamdan örnek verecek olursam kaput ve çamurluk değişmiş hatta kapılarda boya var. Ancak detaylı bir incelemeyle aslında öyle kayda değer bir kazanın olmadığını gördük. Tamir gördüğü yetkili servis kıla tüye bahane uydurup (tüm servislerin para koparma amacıyla yaptığı gibi) parçaları değişip masrafı katlamaya çalışmış. Yani demek istediğim eğer aracı uzun süre kullanacak, 3-5 ay sonra satmayacaksanız o boyalı, parçası değişen aracın şasede, direklerde, amortisör kulelerinde, tavanda işlem yoksa veya motora yansıyacak kadar şiddetli bir kazası yoksa gönül rahatlığıyla alınabilir.
Yani kaporta bu eğilirde büzülürde =)
Size böyle bir tavsiyede bulunmamın sebebi; sizin bütçenizde karşınıza çıkacak birçok 147 boyalı veya parçası değişmiş olacaktır.

Umarım en kısa zamanda gönlünüze göre bir 147'ye kavuşursunuz  :clover:

egeozal1

Bende zaten 2004 bakmaktayim. Yani butcemin farkındayım. Amacım 2004 un temizini bulmak. Birkaç aday var bakıyoruz bakalım :)
Adayların linkini buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.  :)

Metehan

Foruma hoş geldiniz. Umarım Alfa sahiplerinin arasında da sizi görürüz en kısa zamanda. Öncelikle 147 tercihiniz için tebrik ederim. 18.000 TL'ye bir çok 147 alabilirsiniz ama şu sıralar takip ettiğim kadarıyla fiyatlar 1.000 - 2.000 TL arasında yükseldi. Bilindiği gibi havalar ısınınca her markanın piyasasında yaşanacak bir yükseliş bu. Alfa almanıza eş-dost bir çok kişi karşı çıkacaktır. Benim tavsiyem kimseye kulak asmayın ve Alfa aşkının izini sürün. Alfa sahibi olduktan sonra yaşadığınız ayrıcalığın yanısıra, o karşı çıkan insanların yanıldıklarını görmek çok zevkli oluyor =)

Piyasada 17-18-19.000 TL'ye temiz 147'ler bulabilirsiniz. Tabi temizden kastım "yürüyen" olarak. Boya takıntısı yaparsanız hem çok uzun süre ararsınız hem de bütçenizin üstünde fiyatlarla karşılaşırsınız.
Benim size nacizane tavsiyem fazla boyaya kaportaya takılmayın. Kendi arabamdan örnek verecek olursam kaput ve çamurluk değişmiş hatta kapılarda boya var. Ancak detaylı bir incelemeyle aslında öyle kayda değer bir kazanın olmadığını gördük. Tamir gördüğü yetkili servis kıla tüye bahane uydurup (tüm servislerin para koparma amacıyla yaptığı gibi) parçaları değişip masrafı katlamaya çalışmış. Yani demek istediğim eğer aracı uzun süre kullanacak, 3-5 ay sonra satmayacaksanız o boyalı, parçası değişen aracın şasede, direklerde, amortisör kulelerinde, tavanda işlem yoksa veya motora yansıyacak kadar şiddetli bir kazası yoksa gönül rahatlığıyla alınabilir.
Size böyle bir tavsiyede bulunmamın sebebi; sizin bütçenizde karşınıza çıkacak birçok 147 boyalı veya parçası değişmiş olacaktır.

Çok teşekkürler. Zaten ben boyaya takilmiyorum. Nazar boncuğu onlar :) bu dediklerinize dikkat ederim birde yeni bakmlari yapılmış olan denk gelirse iyi olacak :)

Metehan

parçalar pahalı filan değil.. internetten birçok parçayı kendin temin edebilirsin.. ancak muadili araçlardan daha ucuza parçaları olduğu gibi daha pahalı parçaları da olabilir.. mesele varyatör diye bir meret var, allah düşmanımın başına vermesin :)

mustafa usta da iyidir sohbeti de.. burada seveni de var sevmeyeni de.. aracı ekspertize oraya götürün kesinlikle, a'dan z'ye size liste yaparlar, o konuda çok iyiler ve ekspertiz parası almazlar.. ancak bir miktar pahalıdır normal işçilikleri filan.. ( harun selam  :yukari-ok: )

Mustafa ustaya mı götürürüm anlayamadım o kısmı :)

ismet

valla ben de ne sorduğunu anlamadım  :))

Yiğit Doğukan

Çok teşekkürler. Zaten ben boyaya takilmiyorum. Nazar boncuğu onlar :) bu dediklerinize dikkat ederim birde yeni bakmlari yapılmış olan denk gelirse iyi olacak :)

Valla istediği kadar bakımlı olsun ama yinede bir şey çıkar. Çıkmazsa çıkar. Bu "İkinci El Kanunu". =) Söylendiği gibi bence en az 1.000 TL ayırın.

Metehan

You are not allowed to view links. Register or Login    Bu arabanın kapı boyalarında (sag sol on)çatlak varmış ve kaputda çizik. Boyanması gerekiyormuş.

You are not allowed to view links. Register or Login     Bu Aracda tek kapı

Ayırırım kenara bişeyler merak etme :)

Metehan

valla ben de ne sorduğunu anlamadım  :))

Ekspertiz i nerede diyim ozaman :))

ismet

ekspertizi mustafa ustada yaptır.. hem detaylı hem de bedava yapıyorlar..

egeozal1

You are not allowed to view links. Register or Login    Bu arabanın kapı boyalarında (sag sol on)çatlak varmış ve kaputda çizik. Boyanması gerekiyormuş.

1 veya 2 numaraya yönel. Ayrıca o paralara da sunrooflu bulabilirsin belki.

Gouki

2. ilandaki açıklamalarda 7lt, abs ve asr dışındaki 3 harfli şeyler, 8 havayastığı doğru değil.

Yiğit Doğukan

Son ilanı ben 1 yıl öncede görmüştüm. İlk araba diri duruyor görmeye değer. İkincisi ise bende sanki fazla bakımına önem verilmeyen, haybeye binilen bir araba izlenimi bıraktı.

ismet

VDC ismi altında ESP yok mu özgüncüm.?

Özgün'ün de dediği gibi hava yastığı da 6 tane sanırım 8 değil..

yakıt tüketimi de şehir dışıdır..