Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık Beyaz, Sunroof'lu 147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

42HIN15

Herkese iyi forumlar.
Yaklaşık 2 Hafta öncesinde katılmıştım aranıza ve kendimi tanıtma amacı ile bir yazı yazmıştım.
Türkiye'nin neresinde olursa olsun farketmez MK2 Beyaz Sunroof'lu 147 arıyorum. Temiz olsun diye yazmama gerek yok araçlarınıza nasıl değer verdiğinizi biliyorum.
Haberi olan & bilgisi olan var ise haber etmenizi rica ederim. Bir ALFA sahibi olmak dileğiyle.
İyi Forumlar.
MEHMETHINIS|KONYA`15

delıfısek

herşeyini geçtim bir de beyaz arıyorsunuz. :) zorun zoru gibi  :D umarım bulursunuz.

ar.159

Bulunmaz Hint kumaşı arayışı olmuş bu bence olmazsa olmaz ise beyaz bulabildiğiniz en temiz 147 yi Alıp kaplama yaptırın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

halil

You are not allowed to view links. Register or Login)/1375/?topicseen

56.sayfa

fotoğraftaki gibi mi?
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

42HIN15

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login)/1375/?topicseen

56.sayfa

fotoğraftaki gibi mi?

Halil , aynen öyle tam da bundan arıyorum . 1.6 TS 120.
MEHMETHINIS|KONYA`15

42HIN15

Teşekkür ederim hepinize umarım bulabilirim sizlerinde yardımı ile :)
Internette bir ilan var beyaz blackline ama maalesef blackline .sunroof şart. Ama sunroofsuz beyaz araç tekliflerinede açığım bakılabilir . :
MEHMETHINIS|KONYA`15

42HIN15

MEHMETHINIS|KONYA`15

a-y-k-u-t

yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

a-y-k-u-t

yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

vieri

Ama bu da blackline. Fabrika çıkışlı siyah tavan ve 17" blackline jantlar oldukça cezbedici.Bir düşünün derim ben  :)

rain man

Gayet temiz ve derli toplu duruyor. Bence düşünülmeli.

Beyaz gerçekten çok yakışıyormuş :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

42HIN15

Arkadaşlar bu arabaya hergün bakıyorum ve gerçekten her bakışımda daha da kapılıyorum . Ama sunroof için siyah tavandan ve jantlardan vazgeçerim . Jantlar ve tavan bi şekilde yapılabilir ama beyaz renk ve sunroof U maalesef sonradan opsiyon edemiyorum ve açıkcası 27.000 e kadar çıkabiliyorum ama çok temiz ise biraz daha üstüne çıkabilirim teşekkür ederim yanıtlarınıza.
Selamlar .
MEHMETHINIS|KONYA`15

42HIN15

MEHMETHINIS|KONYA`15

rain man

Arkadaşlar bu arabaya hergün bakıyorum ve gerçekten her bakışımda daha da kapılıyorum . Ama sunroof için siyah tavandan ve jantlardan vazgeçerim . Jantlar ve tavan bi şekilde yapılabilir ama beyaz renk ve sunroof U maalesef sonradan opsiyon edemiyorum ve açıkcası 27.000 e kadar çıkabiliyorum ama çok temiz ise biraz daha üstüne çıkabilirim teşekkür ederim yanıtlarınıza.
Selamlar .

Hocam şimdiden mazur görün ama niye sunroof olmazsa olmaz ki? 50-60'ın üzerine çıktığınız anda inanılmaz bir gürültü olacak görselliğinden ziyade katacağı çok fazla birşey yok kapalı olsa bile düz tavan olmasına nazaran daha fazla rüzgar sesi girecek falan filan. Ben bir sonraki aracımda asla sunroof'u olsun diye tutturmam mesela :) Cam tavan tek başına bile yeterli ki olmasa bile dert değil. Seçeneklerinizin çok da olmadığını düşünürsek

ya sonradan sunroof uygulaması ile ilgili girişimde bulunacaksınız

ya da başka renk sunrooflu bulup beyaz folyo ile kaplatacaksınız :) başka türlü opsiyon pek yok gibi :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

42HIN15

Selamlar .

Hocam şimdiden mazur görün ama niye sunroof olmazsa olmaz ki? 50-60'ın üzerine çıktığınız anda inanılmaz bir gürültü olacak görselliğinden ziyade katacağı çok fazla birşey yok kapalı olsa bile düz tavan olmasına nazaran daha fazla rüzgar sesi girecek falan filan. Ben bir sonraki aracımda asla sunroof'u olsun diye tutturmam mesela :) Cam tavan tek başına bile yeterli ki olmasa bile dert değil. Seçeneklerinizin çok da olmadığını düşünürsek

ya sonradan sunroof uygulaması ile ilgili girişimde bulunacaksınız

ya da başka renk sunrooflu bulup beyaz folyo ile kaplatacaksınız :) başka türlü opsiyon pek yok gibi :)
Kardesim bakıyorumda Beyaz renkte MK2 Sunroof gibi opsiyonu olan bir aracı bulmak çooo...oook zor bi durum. Eğer ki bu forumda bile " Benim Beyaz MK2 var. Tam aradığın gibi Fiyatım şu : ****** " gibi bir şey de yazılmıyorsa dışarıdan bu aracı bulmak çok zor. Sonradan Sunroof & Kaplama gibi şeylerede çok karşıyım. Bu yüzden yeni bir başlık açıp Sunroof'lu MK2 aramak istiyorum. Mesajlarınıza ve ilginize çok teşekkür ederim.
İyi forumlar Selamlar...
MEHMETHINIS|KONYA`15

42HIN15

MEHMETHINIS|KONYA`15

Tolga033

Hem beyaz,hem sunroof'lu . İnşallah bulursunuz.  :)

42HIN15

MEHMETHINIS|KONYA`15

Bandırmalı

Arkadaşım,
Sunroof anlarım, model anlarım, diğer özellikleri de anlarım, ama beyaz olayı ?
Alın gönlünüze göre bir araç. Kaplatın beyaza.
Ya fabrika imalat yapsa sizin için sipariş edelim, ama o da yok. :)
Burada bulamıyorsanız malum sitede bulamıyorsanız bence ya çoook uzun zaman bekleyeceksiniz  yada hiç bir zaman bulamayacaksınız.
Tabii bu zevk meselesi. İnanın bu özelliklerde aracım olsa sizin bu arayışınıza kayıtsız kalmaz, 1-2K ederinin üzerinde size satardım  >:D
Şaka şaka  :p
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

42HIN15

Arkadaşım,
Sunroof anlarım, model anlarım, diğer özellikleri de anlarım, ama beyaz olayı ?
Alın gönlünüze göre bir araç. Kaplatın beyaza.
Ya fabrika imalat yapsa sizin için sipariş edelim, ama o da yok. :)
Burada bulamıyorsanız malum sitede bulamıyorsanız bence ya çoook uzun zaman bekleyeceksiniz  yada hiç bir zaman bulamayacaksınız.
Tabii bu zevk meselesi. İnanın bu özelliklerde aracım olsa sizin bu arayışınıza kayıtsız kalmaz, 1-2K ederinin üzerinde size satardım  >:D
Şaka şaka  :p
Şöyle ki forumda sunroof lu ve beyaz 147 gördüm ve bulabileceğime inanıyorum . Zor olsa da inanıyorum :D beyazı geçtim yaklaşık 2 aydır her gün bakıyorum ilan sitelerine ama hala kafama uygun bi araba bulamadım.ok kötü bi huyum var afedersiniz "kıllık" maalesef öyle ama hala denk gelmedim güzel bi araca :(
MEHMETHINIS|KONYA`15