Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık Dizel 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Hayırlı olsun Mustafa bey.

Erkay KAHYA

Madem cruze landık, oto diag şart.  :yukari-ok:

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login
Temiz ve bütçeme uygun 159 arayışından bezip 2012 model 2.0 dizel Cruze aldım. Güçlü araba kullanmak keyifli bir şeymiş. :rock:

Deneyimlerini ve değerli vaktini harcayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.  :arkadasim:
Haaaayyyııırrrrrr!!!!  :p
Hayırlı olsun dostum. Artık Alfa kupana sarılır yatarsın.  :))
İlk izlenimlerin nasıl?
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

congman

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. :arkadasim:
Temiz ve bütçeme uygun 159 arayışından bezip 2012 model 2.0 dizel Cruze aldım. Güçlü araba kullanmak keyifli bir şeymiş. :rock:

Deneyimlerini ve değerli vaktini harcayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.  :arkadasim:
İlk izlenimlerin nasıl?
İzmir'den buraya kadar kullandım. Ankara'da da 100 km kadar şehir içi trafiğine girdim. Daha önce güçlü araba kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama ben çok keyif alıyorum. Bütün viteslerdeki hızlanmalar beni tatmin etti. Hiç zorlanmadan 200'e çıktım yolu müsait bulunca.  :rock:

Donanım olarak fena değil. ESP, 8 hava yastığı, navigasyon, hız sabitleme var. İç hacim ve bagaj hatchback olmasına rağmen büyük.

Şimdilik memnunum. Birkaç aya soft bir yazılım ve DPF iptali yaptıracağım. Tüketim olarak daha makul seviyelere geleceğini düşünüyorum. Şİmdilik biraz da tempolu kullanınca 6.5, 7 civarı tüketiyor.

Forever blue

ozoozo

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. :arkadasim:

İlk izlenimlerin nasıl?
İzmir'den buraya kadar kullandım. Ankara'da da 100 km kadar şehir içi trafiğine girdim. Daha önce güçlü araba kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama ben çok keyif alıyorum. Bütün viteslerdeki hızlanmalar beni tatmin etti. Hiç zorlanmadan 200'e çıktım yolu müsait bulunca.  :rock:

Donanım olarak fena değil. ESP, 8 hava yastığı, navigasyon, hız sabitleme var. İç hacim ve bagaj hatchback olmasına rağmen büyük.

Şimdilik memnunum. Birkaç aya soft bir yazılım ve DPF iptali yaptıracağım. Tüketim olarak daha makul seviyelere geleceğini düşünüyorum. Şİmdilik biraz da tempolu kullanınca 6.5, 7 civarı tüketiyor.

Yazılımla ve dpf iptaliyle techturkey'de şaka makinesi olabileceği konuşuluyordu :)

Doğa Tosun

Hayırlı Olsun :)

163 hp Cruze kasasında zaten gayet tatmin edicidir, hele bide yazılım dpf'den sonra varya Allah Allah...! :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

cario

17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

Rotweiler

Selamlar,

Konu sahibi arkadaşın aradığının aynısından arıyorum.
Elinde olup da siteye üye olan ya da tanıdığında böyle bir Alfa bulunan varsa, lütfen iletişime geçsin.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

congman

Kendi konumu hortlatayım. :p

Kötü Cruze'u an itibariyle satmış bulunmaktayım. Bu sefer inşallah 159 alana kadar pes etmeyeceğim çünkü arabasız kalmadım (babamın arabaya çöktüm >:D) ve bütçemi de artırdım.

Makyajlı kasa (sanırım 2009 ve üzeri oluyor) mümkünse düşük kilometre bir Alfisti aracı arıyorum.
Gerçi buradan bolca kafanızı ağrıtırım ama her türlü öneriye açığım.

Aslında kafamda kilometre ile bir soru var. Borca harca girip, çok sıkı bir pazarlıkla 41 bin km'deki araca mı yönelsem yoksa 160 bin kilometrede ama oldukça temiz görünen diğer araca mı yönelsem diyorum.

Forever blue

balesanist

41 bindekini bir yoklayın bence.Sonucu burda da belirtirseniz pusuda bekleyenlerin de soru işaretleri giderilmiş olur.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Erkay KAHYA

İşte bu.  :yukari-ok:
Mustafa abi dikkat edersen bu konudaki son iki mesaj manidar olmuş.
Senin gri 159 'u Azmi almıştı.  :)

congman

İşte bu.  :yukari-ok:
Mustafa abi dikkat edersen bu konudaki son iki mesaj manidar olmuş.
Senin gri 159 'u Azmi almıştı.  :)
:)) :)) :))
Sonra kaç el değiştirdi sayamadım o aracı.
Birkaç hafta önce yine satılıktı.

Aslında yakında birkaç aylığına yurt dışına çıkabilirim ama yine de temiz bir araç bulup artık içimdeki virüsü susturmak istiyorum.
Forever blue

Utku

Mustafa bey zamanında benim 159 a da talip olmuştunuz ama kısmet olmamıştı.
Aşk bitmemiş demekki, bütçede genişlediyse kısa zamanda istediğinizi bulursunuz inşalah.

65-70 bin bandına 159 almak için a dan z ye bakımlı aksesuarlı bir lira para harcatmayacak bir araç olmalı ki mantıklı You are not allowed to view links. Register or Login. yi bi kenara bırakırsak çok harcama kalemi var 159 da malum.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

max-ime

Üstad bu sefer kesin mi? :)

Bulduğun araçlar olduğunda yine yardımcı olmaya çalışırım. Almışken mümkün mertebe düşük km almaya bak, genel olarak sağlam bir otomobil ama parçaları nispeten pahalı..

congman

Üstad bu sefer kesin mi? :)

Bulduğun araçlar olduğunda yine yardımcı olmaya çalışırım. Almışken mümkün mertebe düşük km almaya bak, genel olarak sağlam bir otomobil ama parçaları nispeten pahalı..
Büyük bir aksilik olmazsa kesin bakalım.

Mustafa bey zamanında benim 159 a da talip olmuştunuz ama kısmet olmamıştı.
Aşk bitmemiş demekki, bütçede genişlediyse kısa zamanda istediğinizi bulursunuz inşalah.

65-70 bin bandına 159 almak için a dan z ye bakımlı aksesuarlı bir lira para harcatmayacak bir araç olmalı ki mantıklı You are not allowed to view links. Register or Login. yi bi kenara bırakırsak çok harcama kalemi var 159 da malum.

max-ime'ın da, sizin de araca bayağı niyetlenmiştim ama elimdeki aracı istediğim fiyata satamadığım için yarım kalmıştı hevesim.

Dediğiniz gibi yazılım, dpf iptali, hassas ön takım, ağır bakımlar, navigasyon vs. derken  liste uzuyor. Eğer 41 bindeki aracın lastikler eski, yıldan dolayı triger değişmemişse fiyat çok uçuk.Zaten yazlım ve dpf iptali de yoktur.
Forever blue