Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık Dizel 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

Kaskodan kendisi yaptırırsa arabanın tramerine en az 5000 tl işlerler... ;) Sonra derdini anlatmak zorunda kalırsın memleketimin kaza boya takıntılı vatandaşlarına... Arka kapıyı iyi bir kaportacı on numara yapar...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

erdem1904

Benim kaporta boyacı ustalığı Amerikan klasik arabalarının oldukça kalın saclarıyla macun gibi oynayacak kadar  iyi olan arkadaşım var.. cumartesi olsa beraber götürürdük..
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Gouki

Mustafa abi selamlar, Ankara'da Alim usta bunun arka kapısını da düzeltebilir diye düşünüyorum.

max-ime

You are not allowed to view links. Register or Login

Araç denildiği gibiyse buna da bakabilirsiniz.

Bunun fiyatı tam alınacak fiyat yazılanlar doğru ise ki faturalıdır diyor ;)
Öneriler için çok teşekkürler. :arkadasim:

Gerçekten güzel araç fakat otomatik.
Bu kadar ayrıntılı ve güzel ilanlı bir manuel model bulursam Türkiye'nin neresinden olursa olsun koşa koşa giderim ama otomatik hiç düşünmüyorum.

Rica ederim ne demek :)

Bütçeniz bu seviyelerdeyse size temiz bir Mpi bakalım bence :)

Eski aracım ilana çıkarsa sizi bilgilendireyim  hatta. Ben sattığımda kusursuzdu, aynı özende kullanıldıysa gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Güncelleyelim:)

master

Mustafa Bey merhaba,

Ben de aracımı satıyorum, eğer düşünürseniz bana mesaj atabilirsiniz veya telefon numaramdan ulaşabilirsiniz. Linkler aşağıda, You are not allowed to view links. Register or Login fiyatına takılmayın. Arayan abuk subuk insanlar telefonda ilk iş olarak pazarlığa girişmeye kalktıkları için normalde vereceğim fiyatın üstünde yazdım, en azından sinir harbi yaşamıyorum :) Site içinden olduğu takdirde You are not allowed to view links. Register or Login fiyatı üzerinden önemli miktarda bir düşüş yapacağım.

Satma amacım da başka bir Alfa Romeo'ya geçmek. Araçtan çok memnunum, ancak daha denenecek bir sürü Alfa Romeo var :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

congman

@max-ime
Öneri için teşekkürler ama benzinli hiç düşünmüyorum.

master'la telefonda uzun uzun konuştuk. Kendisi her açıdan çok yardımcı oldu. Alakası için kendisine teşekkür ederim.
Şu an için çok zor gözükse de mali durumumu gözden geçiriyorum master'ın aracı için.

Dün aşağıdaki aracın sahibi Turgay Bey'le de sohbet ettik. Aracı anlattığına ve ilandaki resimlere bakarak oldukça temiz gibi. Fiyatta anlaşmamız zor gibi görünse de beni yanına davet etti. En azından 159'la ilgili bilgilerini paylaşabileceğini söyledi.
Forever blue

Gouki

cario

Mustafa Bey, Özgün'ün verdiği linkte detaylar var. 159'a gönül vermiş yeni bir alfista'ya kapımız her zaman açık. :serefe:
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

alihsans

Dünya küçük, Alfa dünyası ondan da küçük Mustafa.  :D
Seçenek yelpazesi daralıyor gibi. Arayış hayırlısıyla kısa zamanda sonlanır umarım.  :arkadasim:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

congman

Turgay Bey'la buluştuk. Aracı gerçekten güzeldi, içim gitti.  :p
Belki fiyat konusunda anlaşamadık ama sağ olsun araç incelerken dikkat edeceğim bir çok püf noktası öğretti.

Bütçe çalışmaları sonuç vermedi Önder Bey'in aracını da şimdilik gündemimden düşürdüm maalesef.

Yarın aşağıdaki aracı görmeye gideceğim. Bahadır Bey aracın ilk sahibiymiş ve ayrıntılı olarak tüm kayıtları Metin Usta'da mevcutmuş. Yakın zamanda ön takım değişmiş, ayrıca şanzıman revizyon görmüş, baskı balata değişmiş. Telefonda net bir rakam konuşmadık ama fiyatını benim bütçeme yaklaştıracak gibi duruyor.
Forever blue

congman

Yukarıdaki aracın 6 adet hasar kaydı mevcut. Bir tane kayıt da 15.909 liralık.
2008'de karlı yolda kayma sonucunda kaput ve çamurluk değişmiş. O sıralar Alfa servisi oturmadığı için tutarın yüksek olduğunu söyledi Bahadır Bey.
İçime sinmediği için bu araçtan da vazgeçtim.

Arayışa devam.
Forever blue

erdem1904

Fiyatı hatasız kusursuz boyasız on numara fiyatı ama :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

congman

Fiyatı hatasız kusursuz boyasız on numara fiyatı ama :)
Aslında yazdığı fiyattan daha da inecek gibiydi.
Bu hasarı çok da takmayayım mı diyorsunuz?

Edit: Biraz geç de olsa anladım. :))
Evet fiyat bayağı yüksek ama 38, 39 civarına düşer gibiydi. Gerçi bu hasar için hala yüksek fiyatlar.
Forever blue

erdem1904

16.000 tl hasar kaydı ve bahsedilen kaza ön tarafta 2 parça değişimi önde şaselerde oynama düzeltme yoksa benim için önemli değil. Ben bu arabayı alırım ama 43.000'e değil... Vereceğim ve bence edeceği satarkende sizi zorda bırakamayacak rakamı size pm atıyorum ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

harunresitz

16.000 tl hasar kaydı ve bahsedilen kaza ön tarafta 2 parça değişimi önde şaselerde oynama düzeltme yoksa benim için önemli değil. Ben bu arabayı alırım ama 43.000'e değil... Vereceğim ve bence edeceği satarkende sizi zorda bırakamayacak rakamı size pm atıyorum ;)

Saselerde oynama varsa yani duzeltilmisse ne gibi bir problem cikarir sizce?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

erdem1904

Hiçbir problem çıkarmaz adam gibi yapıldıktan sonra... Problem yurdum insanında ;) Satarken bir şekilde kazayı değişeni anlatıyorsunuz ona göre fiyat da veriyorsunuz.. Ama şasede, direklerde, tavanda işlem varsa vatandaş direk kaçıyor...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

harunresitz

Hiçbir problem çıkarmaz adam gibi yapıldıktan sonra... Problem yurdum insanında ;) Satarken bir şekilde kazayı değişeni anlatıyorsunuz ona göre fiyat da veriyorsunuz.. Ama şasede, direklerde, tavanda işlem varsa vatandaş direk kaçıyor...

Evet bencede bir problem teskil etmez ama aliskanliklarimiz kazasiz ve ozellikle saseleei islem gormemis olani almak.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bk156

Selamlar :) Arkadaşlar bende aynı kriterlerde araç bakıyorum,karşılığında da You are not allowed to view links. Register or Login aracımı takasta kullanmak istiyorum :)

Bilgilerinize...
Cuore Sportivo

erim

Sahibi bizim apartmanda oturuyor muhabbetim yok ama alfa hep göz hapsimde :) boyası vs. gayet diri duruyor daha öncede forumdaymış sanırım tanıyanlar mutlaka vardır düşünürseniz iletişime geçebiliriz

congman

Başka seçenekler için kredi çekmeyi düşünürken aşağıdaki ilan dün düştü.
Birmot bildiğim kadarıyla güvenilir bir firma, kilometre orijinalliği, motor ve ekspertiz garantisi veriliyormuş.
Fiyat konusunda anlaştık ve biraz zor da olsa aracı bu hafta için rezerve ettirdim.
Bakımların hepsi Birmot'ta yapılmış. Ağır bakıma 65,000 civarı girmiş ayrıca orijinal marşpiyel takılmış.
Düşünceleriniz nedir arkadaşlar araçla ilgili? Bana uygun geldi.

Bu da kendi aracımın linki: Çevrenizde ihtiyacı olan biri varsa gönül rahatlığıyla önerebilirsiniz:

@erim
Teşekkürler öneriniz için ama otomatik düşünmüyorum.
Forever blue

wolkanku

Birmot bildiğim kadarıyla güvenilir bir firma, kilometre orijinalliği, motor ve ekspertiz garantisi veriliyormuş.
Fiyat konusunda anlaştık ve biraz zor da olsa aracı bu hafta için rezerve ettirdim.
Bakımların hepsi Birmot'ta yapılmış. Ağır bakıma 65,000 civarı girmiş ayrıca orijinal marşpiyel takılmış.

Bu da kendi aracımın linki: Çevrenizde ihtiyacı olan biri varsa gönül rahatlığıyla önerebilirsiniz:

@erim

değişeni boyası yok diyor ancak arka tampon boyanmış çünkü altındaki difüzör kısmı siyah olması gerekirken gövde ile aynı renk  8) ama tampon boyası araç satışında boyadan sayılmaz. plastik parçadır.
km gayet iyi ve araç manuel ..
ve birmot bile farketmemiş ama aracın üzerinde TI marşpiyelleri var. :rock:
bence vakit kaybetmeden bu araca yoğunlaşın derim. bu paraya bedava.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

congman

@erim

değişeni boyası yok diyor ancak arka tampon boyanmış çünkü altındaki difüzör kısmı siyah olması gerekirken gövde ile aynı renk  8) ama tampon boyası araç satışında boyadan sayılmaz. plastik parçadır.
km gayet iyi ve araç manuel ..
ve birmot bile farketmemiş ama aracın üzerinde TI marşpiyelleri var. :rock:
bence vakit kaybetmeden bu araca yoğunlaşın derim. bu paraya bedava.
Arka tamponun boyandığını JTDM logosu görünmediğinde fark ettim ama problem değil.
Piyasa biraz durgun gibi, umarım hızlı şekilde aracımı elden çıkarırım. Çıkaramazsam yarın biraz daha uygun fiyat yazacağım. Şimdi yazsam ilanı güncellemeleri 6, 7 saat alıyor. :/
Forever blue

erdem1904

Birmot takas kabul etmiyor mu? Fiyattan düşeceğine üste 1-2 ver uğraşma...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

congman

Birmot takas kabul etmiyor mu? Fiyattan düşeceğine üste 1-2 ver uğraşma...
İlk teklifim takas oldu fakat bu aracı takastan almışlar ve takastan alınan aracı sistemleri gereği takasa veremiyorlarmış.
(Bir cümlede 4 kere takas diyerek bir dünya rekoru kırdım :)))
Forever blue

cario

Mustafa bey, ara ara konunuza bakıyorum, son verdiğiniz 159 için fiyat uygun ve eğer kilometre orjinalse değerlendirilebilir. Fakat resimlerden gördüğüm kadarıyla arka tamponu çok kötü boyamışlar ve ton farkı çok belirgin, onu tekrar boyatmak zorunda kalabilirsiniz. Birde yüz yüze görüştüğümüzde söylemeyi unuttum. Ön çamurluklarda Giugiaro amblemlerinin olmasına da dikkat edin, ben bu araçta göremedim, bunlar hep boyaya delalet. Eğer ağır hasar yoksa alıp kullanmakta bir sakınca yok tabi ama satarken sorun yaşamayın. Selamlar.
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0