Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık Dizel 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

max-ime

You are not allowed to view links. Register or Login
Renkten kaynaklı bence.. Kırmızı 159 kaç adet vardır TR'de... ? Bence güzel ama 159 alacak olsam ilk tercihim siyah olurdu... Ya da cario Turgay'ın aracında ki renk ;)

Biz bu araca yakın 159'u 40lı rakamların biraz üzerinde hemen satmıştık, kırmızıydı :)

Erkay KAHYA

Araç hakkında başka bir link:

congman

max-ime şüphelenmekte haklıymış. şase numarasında araştırınca dört adet hasarı çıktı. Bir tane tutanakta şarampole yuvarlandığını yazmışlar. Diğer hasarlar park halinde araca vurma iki adet bir de öndeki hasar.
Ayrıca araç 2009'a kadar kaskolanmamış daha sonra da ara ara kaskolanmış. Yahu sıkıldım ben bu işten. Bu araçtan vazgeçtim.
Forever blue

Gouki

Helal valla Uğur.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

max-ime

max-ime şüphelenmekte haklıymış. şase numarasında araştırınca dört adet hasarı çıktı. Bir tane tutanakta şarampole yuvarlandığını yazmışlar. Diğer hasarlar park halinde araca vurma iki adet bir de öndeki hasar.
Ayrıca araç 2009'a kadar kaskolanmamış daha sonra da ara ara kaskolanmış. Yahu sıkıldım ben bu işten. Bu araçtan vazgeçtim.

Hocam profilimde telefon numaram var, beni bir arar mısın?

max-ime

Helal valla Uğur.

Eyv  Ögzün'cüm:)

congman

Zaten saçların yarsını üniversitede dökmüştüm kalan yarısı da araç ararken gidecek. :))
Forever blue

alihsans

Aracın kazasını, değişenini, boyasını niçin açık açık yazmazlar ki?  :duvar: :duvar: :duvar:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ozoozo

Acele işte her türlü sıkıntı çıkıyor , benim fikrim lütfen acele etmeyin , yarın bir gün canınızı sıkacak bir şey olmasın sonuçta öyle yada böyle para veriyorsunuz , daha sonra artan parayı üzerine harcarım vs de pek olmuyor. Arabayı alacaksınız can sıkacak yığınla iş çıkacak sonuçta tamam para var ama bu sizi moralmen çökertiyor ve araçtanda soğuya bilirsiniz , kaldı ki bütün bunlarla uğraşacak zamanınız vs olacak mı oda var.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

engin uzun

Konuyla direk ilgisi yok ama, kulaga küpe olsun diye anlatmak isterim.Cok yakın bir arkadasım kısa zaman önce aracını sattı.5 tane servise gösterdiler sadece camurlukta boya cıktı.Arac alındı bi 10-15 gün sonra alıcı arabaya kasko yaptırmak istediğinde arac pert görünmüs.Arkadasım geri aldı aracı.Kesinlikle bundan haberi yoktu ve o araca 5 yıl bindi cicek gibiydi.Durumu ögrenince verdi galeriye yok pahasına gitti..
Kısaca aman diim acele etmeyin,iyice arastırın..
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

max-ime

Piyasada 2 tanede benim bildiğim 159 var, boyasiz ama agir hasarlı.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erdem1904

Helal valla Uğur.

Aynen  :alkis:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Erkay KAHYA

Aracın hasarlı olmasına üzüldüm.
Sigortacıdan sorgulatmakta her zaman fayda var.
Nereye mesaj atarsanız atın çıkmayan kazalar sigorta yapılırken çıkıyor.
Takma kafaya Mustafa abi başka bir tane daha buluruz.  ;)

hi_cazz

Aracın sahibiyle az önce görüştüm. Muhtemelen şasede böyle bir hasarın olduğundan haberi yok. Araç 2009 trafiğe çıkışlı diyor. Kendiside sigortacısıyla görüşüp durumun akıbetini öğrenecek.

Erkay KAHYA

Aracın sahibiyle az önce görüştüm. Muhtemelen şasede böyle bir hasarın olduğundan haberi yok. Araç 2009 trafiğe çıkışlı diyor. Kendiside sigortacısıyla görüşüp durumun akıbetini öğrenecek.

2006 model bir araç 2009 çıkışlı nasıl oluyor?
Plakalar değişince araç için yeni evrak dosyası oluşturuluyor. Dolayısıyla trafiğe çıkış tarihi de değişiyor.

Alfadanadam

Kaza sebebiyle trafikten çekilmişse tekrar trafiğe girişi 2009 görünüyor olabilir.

alihsans

Senin kuş yuvadan uçmuş herhalde Mustafa?  :alkis:
Bu İlan Yayında Değildir uyarısı veriyor.  :D

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

congman

Senin kuş yuvadan uçmuş herhalde Mustafa?  :alkis:
Bu İlan Yayında Değildir uyarısı veriyor.  :D
Kuşlar arka arkaya uçuyor Ali.
Bazen canım sıkılıyor sırf gücü için aşağıdaki gibi bir karizma yoksunu bir araç alayım diyorum. Sonra yıllık vergisi aklıma geliyor gülüp geçiyorum. :p

Ekleme: Benim tarayıcıda mı bi sorun var acaba? Hala yayında gözüküyor.
Forever blue

alihsans

Senin Focus'un yayını kalkmış. Ben o kuştan bahsetmiştim.

congman

Senin Focus'un yayını kalkmış. Ben o kuştan bahsetmiştim.
Haaa :D
Yüksek fiyat yazdığım için kimse aramıyordu bir de yayın süresi dolunca üşendim güncellemeye. :kahve:
Forever blue

gurdalardal

Gürdal bey lütfen arabanızla ilgilenebileceğini düşündüğünüz kişilere özel mesaj ile ulaşın.

B-7 You are not allowed to view links. Register or Login bir alışveriş sitesi değildir. Forumun herhangi bir bölümünde ileti sayısı 100 olmamasına rağmen içerisinde "İkinci El bölümüne konu açamadığım için" diyerek satış yapmaya çalışan, herhangi bir ilan bilgisi paylaşan veya çok kısa zamanda ileti sayısını 100'e tamamlayan üyelerin iletileri veya konuları anında silinecektir.

congman

Temiz ve bütçeme uygun 159 arayışından bezip 2012 model 2.0 dizel Cruze aldım. Güçlü araba kullanmak keyifli bir şeymiş. :rock:

Deneyimlerini ve değerli vaktini harcayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.  :arkadasim:
Forever blue

wolkanku

Temiz ve bütçeme uygun 159 arayışından bezip 2012 model 2.0 dizel Cruze aldım. Güçlü araba kullanmak keyifli bir şeymiş. :rock:

Deneyimlerini ve değerli vaktini harcayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.  :arkadasim:

hayırlı olsun :)
her 159 gördüğünüzde gözünüz kaymaz inşallah :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

max-ime

Yapma hocam ya, ben araba arıyordum sana :)

Hayırlı uurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim :)

Erkay KAHYA

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.  :nazar: