Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık Mito

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FB10ur

Evet arkadaşlar artık hasrete daha fazla dayanamadım. Bu kadar ayrılık yeter diyerek Mito arayışına başladım.

Temiz 100 bini aşmamış araç arıyorum artık sahibinden'de ilanlara bakmaktan kafam bulandı temiz olsun diye nerede saçma marka model var hepsine bile baktım:)

Bütçe max 40 bin

rain man

Abi şimdiden hayırlı olsun :D Sana şunu alalım ya

You are not allowed to view links. Register or Login

100.000'in de altında :D E italyansa köküne kadar
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

FB10ur

Maşallah güzelmiş ama öncelik Mito..

Murad

Qv yakisir kardesime.

DcD-Semih

Abi kararın hayırlı olsun, Allah gönlüne göre çiçek gibi bir Mito nasip etsin inşallah :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

FB10ur

Qv yakisir kardesime.
Muradım temizini bulalım qv Kalsın kardeşim 4-5 ay önce bu paralara en dolu arabaları alırken şimdi nerede patates var onlar denk geliyor       
Abi kararın hayırlı olsun, Allah gönlüne göre çiçek gibi bir Mito nasip etsin inşallah :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saol kardeşim teşekkür ederim dileğimiz o yönde :)

erim

Sonunda yahu  :D ne alcan, nezaman alcan falan derken epey zaman geçmiş şimdiden hayırlı olsun

Murad

1-2 ay daha bekle derim. Su yaz bi gecsin. Ortalik bi sakinlessin.

emin

Otomatik mi yoksa tb mi qv mi öncelik nedir?

şu dikkatimi çekti. Alınıp kafadan bi triger değiştirsen, güzel bi jant bulsan Sercan'dan. Koltuk döşemelerini kafaya takmazsan. Fiyat makul duruyor.

Dizel istiyorsan, okulda görüyordum bunu düzgün kullanan bir akademisyenin ama denizin yanına koyuyo paso, tuzdur nemdir, kıllanırım ben :)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Tolga033

Jantsız sayılı Alfalardan . :) Hayırlısı olsun.

FB10ur

Arkadaşlar araç arayışı 147 1.9 Jtd q2 ile son buldu hesapta olmayan bazı şeylerden ve daha fazla alfasızlığa dayanamadığım için tercihim bu yönde oldu :)

Tolga033

Arkadaşlar araç arayışı 147 1.9 Jtd q2 ile son buldu hesapta olmayan bazı şeylerden ve daha fazla alfasızlığa dayanamadığım için tercihim bu yönde oldu :)
Çok güzel tercih olmuş.  :) Hayırlı olsun. :clover:

rain man

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim üstad :) Hayırlı olsun zorunluluktan q2 :) Hangi araca karar verdiniz?

FB10ur

Velocede satılık olan araca herşeyi yapmıştı zorunluluktanda olsa olabilecek tercih içinde en iyisiydi :) saolasın Tolga gerçekten zevkli araç

rain man

Velocede satılık olan araca herşeyi yapmıştı zorunluluktanda olsa olabilecek tercih içinde en iyisiydi :) saolasın Tolga gerçekten zevkli araç
Mitoyu kullanmadım ama açıkçası pişman olmayacağını düşünüyorum :) Hayırlı olsun tekrar. Artık yeni bir q2'daşım var :)

Gouki

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Canavarın konusunu bekliyoruz :)

FB10ur

Mitonun zaten pişman edeceğini düşünmüyorum özel durumlardan dolayı tercih yapmam gerekiyordu :) Mito olmuyorsa eski aracım 1.6 147 almak Saçma olacaktı başka markalarda çekmiyordu açıkcası 147 olacaksa böylesi olsun dedik :)