Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhabalar, Alfa 147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirman55

Arkadaşlar merhaba Adım Fatih aranıza yeni katıldım. İki çocuk babasıyım. Dört kişilik ailem için Alfa 147 (156 da olur) öncelikli tercihim  olmak üzere almayı düşünüyorum. Bütçem 20.000tl. Gönlüm 2005- 2006 parça değişmemiş gönül rahatlığı ile alacağım araçlarda.(Temiz olursa 1- 2 çıkarız)  Yaklaşık 2 aydır ikinci el Forum sitelerini gezmekteyim insanlar hep bilinen araçları tekrar ediyorlar. Bu süre zarfında 1-2 kişinin sadece Alfa önerdiğini okudum. Sonra dikkatimi çekti neden hiç alfa öneren yok, incelemeye başladım ve kendimi Alfanın rüzgarına kaptırıp burada buldum. Daha önce Alfanın hiçbir modelini kullanmadım, yakından incelemedim. Ama aramızda bir çekim oldu. Kısmet olurda alırsam çevremdeki tüm insanlar yanlış yaptığımı ve bilinen klasik sözleri söyleyecekler. Bende sizlerden yardım istiyorum bana aranızda olmam ve güzel bir alfa sahibi olmam için yardımlarınızı istiyorum. Dediğim gibi daha önce alfa ile yakından uzaktan tanışıklığım yoktur. Ancak kararlıyım. Her türlü fikir ve önerinize açığım. Gönül isterdi ki bütçem uygun olsa da 159 alsam ama hedefim yeni gelecek 156-159 ilerleyen yıllar da. Teşekkürler. 

ismet

Hoşgeldiniz, 147 güzel tercih. Genelde insanlar son parasını vererek araç alıyorlar ancak ben size kenara 1-2bin lira koymanızı tavsiye ederim. Böylece olası problemler sizi aracınızdan soğutmaz :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Samet89

Fatih bey aramıza hos geldiniz. Alfanıza kavustuğunzda dilerim tüm tabuları yıkmış olursunuz. You are not allowed to view links. Register or Login daki 172886013 nolu araca bakın dilerseniz

Şeytanın en büyük oyunu belkide olmadığına inandırmaktı.

kirman

Teşekkürler tüm tabuları sizlerin de yardımıyla  yıkarız inşallah. Fikirlerinizi ve araç tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tolga033

Hoşgeldiniz. Gönlünüzdeki Alfayı bulursunuz umarım.

Incablue

Aramıza hoş geldiniz. Bende aynı sizin gibi hiç alfa kullanmamış ve araba alacakken alfayı hiç düşünmemiş biriydim. 3 aydır mk1 147 sahibiyim ve ne kadar doğru tercih yapmışım diyorum. Yakın zamanda bu arabaya sahip olmuş biri olarak 22-23 bin tl gibi bir paraya 2005 veya alt model bakımlı bir 147 bulabilirsiniz. Bu paraya mk2 (yeni kasa) 147 lerde var ancak hepsinin 2-3 adet hasar kaydı çıkıyor ya da masrafları oluyor. Tramer kayıtlarını sorgulamaktan telefon faturam şişmişti :) Bir de araç 2. el olacağı için illaki ufak tefek yaptırılması gereken yada yaptırmak isteyeceğiniz bir şeyler olacak, en az bin tl gibi bir rakam cebinizde kalmış olsun. Sabırlı olun, acele etmeyin. Herkesin beyninde yer etmiş olan 'parçası bulunmaz, bulunsa da çok pahalı' gibi söylemlere kulak asmayın, büyük şehirde yaşıyorsanız yada yakınsanız sorun yaşamazsınız. Buradaki tecrübeli arkadaşlar sayesinde belkide kendiniz bile sorunu çözebileceksiniz.  :alfisti: :alfisti:

alperen08

Aramıza hoşgeldiniz. İnşallah en kısa zamanda gönlünüze göre bir araç bulabilirsiniz.

kirman55

Hoşbuldum. Araç konusunda acelem yok.Eylül sonuna kadar olur herhalde tüm fikirlerinizi dikkatle hafızama kaydediyorum.

Teşekkürler.

alfacan

147 güzel bir tercih , hayırlı olsun arayışınız  :)

delıfısek

You are not allowed to view links. Register or Login
Hoşgeldiniz, 147 güzel tercih. Genelde insanlar son parasını vererek araç alıyorlar ancak ben size kenara 1-2bin lira koymanızı tavsiye ederim. Böylece olası problemler sizi aracınızdan soğutmaz :alfisti:

+1 

Jaaaa!

147 iyidir  :yukari-ok: Hayırlısı olsun..   :alfisti:
M.byrkc

erhan35

Umarım istediğinizi bulursunuz, ben iki ay araç aramıştım, 147 çok iyi seçenek

kirman55

Hepinize teşekkürler. Bugün bir tane 147 buldum İstanbul dan Anlaştık sözleştik yarın sabah alfamıza kavuşacaktık ancak  ben otobüs bileti alıyorken satan kişi aradı 250 tl fazlasına başkasına verdiğini ve gelmeme gerek olmadığını yarın işi olmazsa beni arayacağını söyledi. Ben de SÖZ olayını  hatırlattım ve aramasına gerek olmadığını belirttip kapattım. Yorum sizlerin..

Alfadanadam

Artık sıkça duymaya başladığımız sözlerden. 250 Lira için değer mi diye düşünmeden edemiyor insan...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

oznclb

hoş olmamış ama moralinizi bozmayın.   :serefe:
147-1.6-TS-Distinctive

bergunay

Merhabalar,

Bende 147 düşünüyorum yakın çevreme bahsettiğimde ilk tepkileri ön takım problemi. Bilgisi olan arkadaşlar biraz bahsedebilir mi ?

Wolfshade1989

Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Bende senin gibi yeni üye sayılırım.
Yaklaşık 10 gündür alfa 147 sahibiyim ve çok memnunum.

Eğer bahsettiğin araç olmazsa üzülme, kısmet değilmiş deyip geç daha iyisi çıkar karşına.
Umarım temiz,içine sinen bir 147 bulursun.
Ayrıca kırmızı olsun,  3 kuruş fazla olsun :)
Saygılar.
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

Gouki

Burak bey varyatör (120 bg'lik versiyonlarda) ve nazik ön takım diyebiliriz. Daha fazlası için forumda arama yapmanızı tavsiye ederim. You are not allowed to view links. Register or Login

Erdinc küflü

Tüv standartlarında bu yollar oldukça  türkiyede her arabanın ontakımı problemlıdır :-))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

retsam147

Alfa bence çok iyi bir tercih eğer bulabilirsem bende bir 147 dist. Dusnuorum, arayislardayim

kirman55

Üzülmedim sadece ilan verenlere telefon edesim gelmiyor. Çünkü geçen hafta da anlaştık 3 hasar var dedi 11 hasar çıktı. O nun için içimden gelmiyor telefon edip aracınız nasıl demek. Çevremden tanıdık dan bulursan ona bakacağım.

Not : Pazar günü benim anlaştığım sonra 250 tl fazlasına satılan araç 01.09.2014 tarihi itibari ile başka birin de satılığa çıkmış.  Biz binecekti ama kısmet.

Adalı35

Bende bir saat gibi bir farkla 2007 mk2 147 yi kaçırmıştım sonra öğrendim ki sel hasarı varmış. Şimdi 2005 mk1 147 1.6 dist.  sahibiyim. Acele etmeyin ve mutlaka masraf için para ayırın. Konu güncel mi bilmiyorum bu arada
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

alperen08

Bugün içime sinen bir 159 bulduğumu düşündüğüm için aracımı satılığa çıkarttım bilginize arkadaşlar.