Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Beklenen fırsat 156 MK 2 2.0 MANUEL 2004

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

147BLACK

Arkadaşlar selamlar..  Daha sahibinden linkini koyamıyorum, ilan yayınlama tarih limitine takıldım. İki gün sonra ilan yayınlandığında  paylaşabileceğim ama 2013 yılında, burada ALFADANADAM Bülent Cengiz abimizden satın aldığım, efsane KOCAOĞLAN ile vedalaşacağım artık.
Alfista'lığa bir süre ara vermem gerekecek. Gerçi babamda da bir 156 var ve ailecek tam manasıyla Alfista'lıktan kopmuş olmayacağız ama ticari bir araca dönmek istiyorum tamamıyla. Statin Wagon bir Tata'm var 156'nın yanında iş için kullandığım, onu da sonra sırasıyla satıp Fiorino tarzı ufak bir ticari ile hem işim görülsün hem de model yenileyeyim düşüncesindeyim.
İlan, yayına alındığı gibi ekleyeceğim linkini.   :) :alfisti: :alfisti:
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

147BLACK

İlan linkini vermeden biraz buraya bilgi yazayım.
Aracı 101bin km'de Bülent abiden, Karadeniz Ereğli'ye gidip almıştım Ankara'dan. Şu an 308 bin km'de.
265 bin km'de motor, Ankara'nın bilinen özel servislerinden birisinde sıfırlandı. Kazası benden önce yoktu diye biliyorum. Bende de kazası olmadı. Dolayısıyla değişen parça yok. Boya kaporta durumu ise şöyle. Benim iki sefer, karşı tarafın iki sefer yaptığı bel altı sürtmeler ve güneş yanığında dolayı boyası 2023 Aralık ayında tamamıyla yenilendi.

Aracı bakımsız bırakmamak adına sürekli serviste vakit harcayan birisi olarak son zamanlarda hatırladığım bakımlarını da yazayım.
Henüz taze olarak bu ay içerisinde; triger seti, bujiler, ön iki amortisör ve alt takımda değişmesi gereken parçalar değişti. Yağ bakımı yapıldı.
Son 1-1.5 sene içerisinde; motor kulakları, fren merkezi, bobinler, elfreni halatı gibi parçalar değişti.
Şanzıman elden geçirildi.
Lastikler, mart ayında alınan 4 adet yeni Fulda var.
Vizesi daha ayın 3'ünde yapıldı.
Çok başarılı olmasa da cam filmi çekildi. Direksiyona kaplama yapıldı.

Bir Alfa Romeo'yu diri tutmaya çalışmak kolay değil.  8)

147BLACK

You are not allowed to view links. Register or Login
Tekrardan selamlar.. Sahibinden linki sonunda yayınlandı.  :)
Araçlarımızın piyasası yüksek olsun diye şu sıra ülkedeki azalan genel fiyat endeksine rağmen fazla tuttum.
Alfistiturkey ilintili arkadaşlara fiyatta yardımcı olunacaktır.
:alfisti:

147BLACK

Bu post'u Alınıklar köşesinden Satılıklar köşesine taşıyabilecek moderatör var mıdır acaba? :-)