0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
15-20 bin TL lik bir bütçe varsa harcanacak alınabilir.Şimdi hemen aslan parçaları çıkıp bu arabada 15-20 lik ne var demesin. Son 4-5 sahibi kullandı. Yapılacaklar yapılmadı. Sonra ah canım yandı ah brera kötü alfa kötü falan olmasın.
Daha önce 156 ve 159 sahibiydim. Brera da her zaman hayalim olmuştur. Yani ne olursa olsun alfa kötü diyecek son kişilerdenim. Ancak 15-20 ciddi bir rakam. Bildiğiniz eksiklikler varsa paylaşabilirseniz sevinirim. Acil değil de seneye yayılarak yapılabilecek şeylerse karşılayabilirim ama ilk alımda bu masrafı karşılamam imkansız.Volkan Bey'in taktığı siyah göğüs ve direksiyondaki yeni alfa logosu bile değiştirilmiş. Onlara anlam veremedim Bu arada tramerinde 3-4 tane 500-600 tl lik kaza dışında birşey yok.
Kaza değil, ufak bi sol önden kazası var. Resimleride bende olması lazım.Araçta yapılmayanlar;Debriyaj değişiminde pahalı diye değişmeyen Volan, Araba titriyor sallıyor, gereksiz kavrama yapıyor. Yeniden Debriyaj, Volan, Bilya ve Şanzuman sıvıları yenilecek. Masraf Tahmini 5-7 bin TLAraba su kaçırıyor. Bunun için blok sökülmesi lazım yani motor inicek, Alper sattıktan sonra arkadaş indirmiş galiba ama nası toplantı nası toplanmadı bilmiyorum.Arabanın içinde sökülmedik yer yok her tarafta saçma sapan modifiyeler.Arabanın teyp ünitesi bile sabit durmuyor elinizle çekin çıkıyor.Daha çok şey sayarımda şimdi önceki sahipleri hemen sahiplenip gereksiz yorum oluşmasın. Kısa ve özetle, evet alır almaz hemen bi 20.000 TL masrafı var. Bu kaçınılmaz. Bu yüzden zaten kısa sürede sürekli el değişiyor.Bu 20 nin içine jant lastik dahil deil. Kozmetik ve mekanik yapılması gereken şeyleri dahil ediyorum.
Çok teşekkürler bilgiler için . Dediğim gibi bu bütçem yok ne yazık ki. Yani alırsam 4-5 ay evin önünde durur bu durumda Meraktan gidip bakacağım yine de yarın. Yorumlarımı paylaşırım..
Bir de jant eklendi. Git gide 3.2 nin fiyatına yaklaşıyor. * bu arada tam hesaplamadım ama mevcut ilanlardaki 3.2 nin MTV si kasko değerinden bir alt dilime düşer diye düşünüyorum.
Gittim gördüm. İç mekan iyi durumdaydı ancak dışında bir çok yerinde ufak tefek vuruklar vardı. Açıkcası Sercan Bey'in verdiği bilgiler doğrultusunda bakınca da içime sinmedi. Jantların durumu da içler acısı hakkaten.80 bin civarı param olsa olabilirdi belki ama Brera hayali başka bahara kaldı sanırım Teşekkürler yardımlarınız için
İndirim yok zorladım ama yapmadılar.Ben takip ediyordum bu aracı. 70'ten falan başladılar. En son 62'ydi. Yılsonu nedeniyle karsız olarak uzun süredir duran araçları çıkarıyoruz elimizden dedi. 56'dan düşmediler yani:) Masraflarını söylememe rağmen