0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar beyler,Hem hareket olsun hem' de artık ihtiyaç duyduğumdan elinde olan veya satmak isteyen Eibach Prokit' i olan var ise benim ile temasa geçmesini rica ederim....Teşekürler & selamlar
Eibach prokit kullananlar, oem yayların sert olduğunu, eibach ların oem yaylara göre daha konforlu olduğunu söylüyorlar. Forumumuzda kullananların da yorumunu merak ediyorum. VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pro kit kullanıyorum156 da ortak yorumlara katılıyorum yay ilginç şekilde baya yumuşak düşük olmasına rağmen .LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Giulietta için de kıyaslama aynı mıdır acaba? VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Giuletta da durum nasıl bilmiyorum hocam ama bizim serilerde eibach yumuşak net sizin araçlarda genelde HR kullanıyorlar giuletta sahipleri.LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Giulietta'yı satıp bir 166 alın. Konfor daha fazla.Tapatalk Bericht
Ben sertleştirmek değil tam tersi orjinalden daha yumuşak yay istiyorum önceliğim her zaman konforVTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başlatan Onur « 1 2 3 » Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan Cem İkinci El
Başlatan ali kaynak Alınıklar
Başlatan ku2 İkinci El
Başlatan Sercan Keklik İkinci El