0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Temiz QV çok zor abi inşallah istediğin gibi bir araç bulursun .
İnşallah kardeşim. Gerçekten dizel Giulietta hariç alternatif sınırlı hatta bazı modellerde hiç yok. İnsanı zorla Almana yönlendiriyorlar 🤦🏻♂️ Senin aracı takipteyim neyseki. Bi Capristo egsoz yap da alayım.
Bi tane F30 3.28 kovalıyorum eğer satarsa Qv yi satarım
Icimden bir his diyorki, f30 falan kesmez seni temiz bir busso ile mutlulugu yakalarsin Bana gt yi satan doktor arkadas satistan sonra f30 almisti ama bir turlu mutlu olamadi, ben satarkende talip oldu ama gt baska bir alfistiye kismet oldu.
hahaha abi bussoda güzel senin GT ye bende niyetlenicektim. Ama malesef atmo devrine geri dönmem gibi geliyor. Benim sağım solum belli olmaz bugün bursadaki Giulia ile konuştum Babadan onay gelirse ve Bursa teklif ettiğim rakamı kabul ederse Giulia alabilirim.
Alfa al da tabi butce guzelse Giula cok cok yakisir Yani ben Alfa Romeo servisi sahibi olsam tek bakacagim seri gta serisi olur. Sattigim makine cok guzeldi daha oncede yazmistim keske sana kismet olsaydi diye...
250 dedim 270 dediler Gerçi Giuliettayı önden alıyorlar hemde istediğim rakama ama 250 olursa olur dedim üstünü vermem. Onlarda 250 ye 5 ay önce satardık vs dediler bakalım belki ortada anlaşabiliriz.Veloce olsaydı hiç durmuycaktım.
Tam bir komedi
@OğuzCanAlantor satıyor
Komedi kısmını açıklayayım: 2 gün önce aracı satan galeriye ulaştım. “Satın alan arkadaşla görüşüyor musunuz?, Satmayı düşünür mü?” diye sordum. Araçtan çok memnun olduğunu, satmayı düşünmediğini söyledi. 110-115 gibi de bir rakam telaffuz etti.2 gün sonra aynı aracı 136 bin TL den ilana koyup açıklamaya da bu aracı tanıyan, uzun süredir takip eden alır vs yazılması bana biraz komik geldi.100k teklif ederim, işine gelirse...
Abi kasa olarak çok bozuk bence alma