Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

piyasada 156 yok

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mahir156

Tam iki aydir duzenli sahibinden ve You are not allowed to view links. Register or Login u takip ediyorum birsey ilgimi cekti bahar ve yaz basinda ikinci el piyasasi hareketlenir hepiiniz bilirsiniz kimse yaza arabasiz girmek istemez.ama haziranin ikinci yarisi temmuz ve bugune uzanan iki ay boyunca hergun duzenli takip ettigim ikinci el arac sitelerinde yazin basinda satilamamis kmsi 160ini gecmis hatta 200binlerde bakimsiz tabiriyse cacik 156 lara adamlar30bin tlye yakin fiyat cekiyor 28ler hatta32binler havada ucuyor yahu bunlar ne yiyip iciyor bu nasil bi hayal dunyasi? Vakti zamaninda burda cok guzel 156lar makul fiyatlara satildi bakimli kiymet bilenlerce kullanilmis dusuk km li uygun.. cikin gelin artik her nerdeyseniz bitirin bu hasreti cok ozledim zamani geldide geciyor bizi alfa ruhunu bilmeyen saticilarin cacik olmus bakimsiz alfalarina mahkum etmeyin eylulden umutluyum sonbahardan umudum var o guzel insanlar yakisikli alfalariyla cikip gelecekler ve bendd temiz  bir alfa sahibi olucam

Doğa Tosun

sadece 156 değil, her aracın piyasası bir hayli arttı son 1 senede. Haliyle zaten düşük olan Alfa piyasası da arttı.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

mahir156

Tabikidd bu sifir arac piyasasinda ve otv lerde bu yilki ortalama 7-8binlira gibi artistan sonra oldu bu ikinci elide etkiledi tabi.ancak benim isyan ettigim nokta 25bine alip km sini 200bine dayadiktan sonra hicbir emegi hicbir fedakarligi olmadan ayni arabaya satarken 28-30bin cekmesi. Can sikici nokta bu ve ayrica duzgun bir 156 bulamamakta uzuyor

yigitekimdemir

Valla hocam aracına temiz baksan en fazla 3 lira fazlaya elden çıkarırsın, kimse temiz baktın, kaliteli  modifikasyonlar yaptın ve potansiyel arızalara önceden engel oldun diye para vermek istemez.

Bazen böyle mantığa böyle piyasa diyorum, böylelikle en azından arabasına bakan adamlar bir karşılık elde etme şansı yakalıyorlar.

Kimse düşünmüyor ama piyasanın çok düşük olması yüzünden insanlar alfalarına bakmıyorlar (alfisti olmayanlar). Nasılsa kazandırmayacak deyip saldım çayıra yapıyorlar. Düşük piyasa dolaylı yoldan yollardaki alfaların ölmesine sebep oluyor.

Ben iki ay önce 26dan koyduğumda 20ye satılan mk1 yoktu ama şimdi var ve artık en azından makas kapandı. Böylece ben de en azından yarın bir gün acil bir durumda bir şekilde ölü fiyatına değil de birazcık düşük fiyata satabilme şansı yakalayabileceğimi farkettim. Bu durum da acaba arabaya devamlı boşa mı yatırım yapıyorum düşüncesini biraz sildi.

Bence piyasa kötü niyetli fiyat verenler hariç esas olması gereken seviyeye geldi.
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

156vs

araç bakarken dikkat ettiğim en son şey km dir

misket

Bakımlı diri ve geçmişi düzgün ise km çok sorun olmamalı. Kuş serisine çekilen fiyatları gördükçe istisnalar haric yükselen Alfa fiyatlarını yadırgamıyorum.
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

ES53

160 bini gecince noluyor,arac kendini imha mi ediyor ? Bilen biri varsa aciklasin

Sent from my iPhone using Tapatalk

rain man

Bu iş ticarete sürülmemişse yani kullanıcı olarak alınan aracın masrafını satarken çıkartmak saçma ama ortalama bir kullanıcıdan farklı bakılan, bakımları önceden iyi yerde iyi marka ile yaptırılan, üzerinde böcek vs olmasına izin verilmeden boyasına bakılan aracın diğerlerinden farklı olması gerektiği de başka bir gerçek.

Satan kişi piyasayı kendi belirliyor alfa romeo gibi markalarda.

Haftalar önce meraktan aradığım 159 3.2 sahibi de bunu savunarak kendisini haklı çıkarmaya çalışmıştı. Aracı daha düşük fiyata aldığını kendisi söyledikten sonra "ama ötv arttı ayrıca bu araçtan yok zaten çok fazla" diyerek fiyatım bu demişti. Denilecek söz yok. Bunun için bir kural da koyulması zor, adamın elindeki araca seninkisi taş çatlasa 45binliktir güzel bakmamışsın da diyecek bir kurul da olmadığı için bahtımıza gelen aracın hem fiyat hem de kondisyon olarak iyi olmasını beklemekten başka çare yok :)

Ama forumda gerçekten bakımlı ve güzel 156'lar güzel fiyatlara satıldı satılıyorlar. Onlara 25bin altı en iyi araba gözüyle bakıp üzerinde fiyat varsa çok görmek yanlış bir genelleme olur çünkü hepsi fiyatlarının çok üzerinde masraf olan araçlar.

Tavsiyem forumu ve siteyi takip edin. Elbet denk gelecektir güzel bir araç.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Doğa Tosun

"iyi mal iyi para" diyerek ben de 147'den sonraki arabamı belli edeyim :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Sportivo

Ben şahsen kıymetini biliyorum satsam yerine koyabileceğim araba için +70-80k koymam lazım , şu an yıllık vergim 280 tl , rutin bakım dışında masrafım yok, km de LPG ile 230 kuruş yakıyorum , kaskom makul , her binişimde keyif alıyorum, satmak için hiçbir sebep bulamıyorum .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

brkcnn

125.000 de tertemiz, bakımlı, lpg li deyimi yerindeyse kız gibi olan 2005 model 156 ma 2 hafta öncesine kadar 24000 tl veren bile çıkmadı.  Sitemizden de ilgi gösteren hiç kimse olmamıştı malesef. 23500 e aldigim alfa mi yine aldigim kişiye 23000 tl ye geri sattım şartlar gereği bakımları yapılmış ve masrafsız olarak.  Diyeceğim o ki biz kendi sitemizde satılan araçların değerini bilemiyoruz. Ne zamanki araçlar degerinin altinda rakamlara satılıyor o zaman sitede araç bulamamaktan yakınıyoruz malesef:(

delıfısek

piyasada düzgün alfa cokta. türkün oldugu yerde alfanında alıcısı sıkıntı. reno ayarında olsun ama alfa ozellikleri tasısın isteniyor.

bide 10 yasında araba 0 araba muamelesi yapıyor. herşeyini söylüyorsun anlatıryorsun kesmiyor adamı. bide telefonda pazarlık ölü fiyatına almaya calışma. daha neler neler.

yani 156 çokda,   alıcısı .

Bandırmalı

Aynen katılıyorum. Adam alfa arıyor  2006 model 156 orjinal diyorsun 23 olmazmi diyor. Sana 28 de  olmaz diyorsun. Sonrada kırılıyor. Satmıyorum da almiyorumda.  Piyasada alfa alfa çok. Ama hakkıyla alanda yok.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]