Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yarım İlk Alfamı Almayı Düşünüyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erkan

You are not allowed to view links. Register or Login
MERHABALAR. SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM VE BU İLK KATILIMIM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. YARIN 2004 MODEL 156 1.6 DİS. ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARAÇ 135.000 KMDE DEĞİŞENİ YOK 6 PARÇA BOYALI BU GÜN EKSPERTİZE SOKTUM MOTOR %80 GÖRÜNÜYOR VE MOTOR GÜCÜ 100 HPYE DÜŞMÜŞ. ARAÇ KARTERDEN YAĞ KAÇIRIYOR KLİMA SOĞUTMUYO VE İLK ÇALIŞMADA TARİF EDEMEDİĞİM GARİP Bİ SES VAR FİYAT 23.000 DE ANLAŞTIK EN SON SİZCE ALINIR MI?

Bahsedilen arızalar halledilmeyecek sorunlar değil ikinci el araç alıyorsunuz araç genel olarak hoşunuza gittiyse alın şehir dışından araç almak bana da külfetli gelmiştir 1-2 bin ucuz pahalı olmasının pek bir önemi yok binici iseniz.... masraflar pazarlıklı fiyattan düşülür güzel bir bakımla binilir düşüncesindeyim

erdinc147

Arkadaşlar zaten gereken bilgileri vermişler ancak bende şunları eklemek isterim 25-26'dan aşağıya temiz 156 MK2 yok bence 147 modeline bakın 22-24bin fiyat aralığında çok güzel düzgün bir 147 bulabilirsiniz saygılar ilk çalıştırmada ses yapıp 3-5 saniye sonra ses kesiliyorsa aciliyeti yok sıkıntı yaratmaz klima kompresörü sıkıntı ayrıca 135000km orjinalmi acaba düşürülmüş gibi geldi bana motor %80 falan enterasan geldi bana alfa servisine göstermenizde yarar var diye düşünüyorum...

erim

O fiyatalara çok temiz mk1 156 alınır üstünede para kalır :) kalan kısımlada jant vs. Zevkiniz doğrultusunda harcarsınız :)

brkcnn

Bu da benim Aracım ;) Fiyat biraz yüksek gelebilir ama düşünürseniz eğer yardimci olmaya çalışırım elimden geldiğince. .

coolistanbul

ben bulunduğum şehir ağırlıklı aradım aracı o yüzden kısıtlandım kaldım istanbuldan almak nedense çok teferruatlı geliyor. baktığım araç buydu

Biraz daha verin ama forum icerisinden gecmisi bilinen bir 156 alin , ileride caniniz sıkılmaz keyifle binersiniz. Almayi dusundugunuz 156'ya yapacaginiz masraflar daha temizi ile ayni fiyata gelebilir hatta gecebilirde....
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT